Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейтеее
Монка, прекрасен бюлетин си сътворила, браво Hug  bouquet
Да ти кажа, въобще не си обсебена, неееееееее Whistling Обаче телефона е най-"не обсебен" Mr. Green

Момичета стига сте се глезили, я тропнете с крак и кажете НЕ на торентите!
(прозвуча като реклама по телевизията Joy)

Да ви се оплача каква съм глу-па-ва ooooh! Понеже днес минах покрай магазинче за вестници и гледам едно списание за кино - отпред Новолуние...естествено си го взех на секундата. После отварям да разглеждам и то някакви си 2 мизерни странички или по точно - една голяма снимка с 10 реда текст ooooh! Иначе половината имена бяха объркани, а се води списание за кино...имаше изцепки от рода на Крис Вайц, който видите ли бил режисьор Tired Ще се науча аз да си чета само в нета, но кога Laughing

Мирка, аватарът ти е божествено божествен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Подпиът не остава по-назад! Не мога да спра да ги гледам (:

# 91
Цвети, и да видим, и да не видим, Крис си е режисьор Grinning Това поне са уцелили.. Иначе Вайц.. мда.. май са писали на фонетична hahaha

# 92
Да взема да напиша нещо, та дано и другите да почнат  Joy Че последното мнение е от преди два часа, бива ли така  Joy Къде изчезнахте всички  newsm78

# 93
Да взема да напиша нещо, та дано и другите да почнат  Joy Че последното мнение е от преди два часа, бива ли така  Joy Къде изчезнахте всички  newsm78

Гледали са тайно от торентите филма и сега се самонаказват с камшици по гърба Joy

# 94
Joy Може ли такова нещо - 2 часа затишие...
Fairy, по-скоро не могат да спрат да го превъртат - клетвоотстъпнички такива!

Дайте нещо неделно и забавно? Днес си препрочитах любимите моменти от Новолунието, много ми стана мило и за една кратка незначителна във времето секунда не исках да идва филма, за да може да продължи по-дълго очакването Flutter
Да, да, знам, понякога и аз не мога да се разбера....

# 95
  • София
Яна, телефона е iPhone, не беше предвиден с такава цел отначало, но пък служи много добре за подвижна галерия Joy

Цвети Hug

Имам малко работа за тази вечер, но нещо съм се затъжила за Лейдис Найт... Mr. Green

Изобщо няма смисъл да се отчитам че не съм се поддала на изкушението, нали? Защото практически няма изкушение, лошо качество и писъци...не, мерси. Имам си билет за четвъртък Mr. Green

# 96
  • София
някой гледа ли го вече, че не ми се чете назад Peace

# 97
Здравейте   Grinning

И аз съм от тези, които ще чакат предпремиерата, но да си призная свалих филма и изгледах само там началото само сцената с баба й. Но беше на испански... И после се плеснах по главата и оттогава одържам фронта... Ама е много трудно  #Crazy Особено сега, след като излезна с английско аудио...

# 98
Вестникарските ми неволи продължават Joy
Сега разглеждам статия от вестник, който ми донесоха днес. Отново имаме Крис Вайц... кой ли е той....
Имало забележително съвпадение, че премиерата на 16ти ноември съвпадала с настъпващото новолуние(те сериозно ли?!) + още куп такива забавни писания, но поне им признавам, че са в час с новините Peace Имаше и още едно много забавно откъсче, само да го намеря....."красивият индианец Джейк" - даже нашите медии пласират вече другия тийм Laughing

# 99
  • София
Здравейте   Grinning

И аз съм от тези, които ще чакат предпремиерата, но да си призная свалих филма и изгледах само там началото само сцената с баба й. Но беше на испански... И после се плеснах по главата и оттогава одържам фронта... Ама е много трудно  #Crazy Особено сега, след като излезна с английско аудио...
Това в Замунда ли гледа. Става ли горе-долу да се гледа

# 100
NellyR в замунда, да.
Не знам дали става за гледане, защото не го свалих с английското аудио

# 101
Появявам се най-после  Laughing

За протокола - удържам фронта и още как. Хич не ме интересува къде го има филма и с какво качество е. Цитирам Цвети, щото определено си го мисля - очакването е по-сладко от случването. Е, все пак си има граници де  Mr. Green   

Монка, да те похваля и аз за бюлетина ти. Ами много хубав и такъв красив, отчетах се в коментарите. Поздравления за телефона, той е най-известият телефон в Бг, сигурно вече му се носи славата    Joy   Да не се видиш и в някой Телеграф  hahaha   кой знае как изтипосана.

# 102
  • Варна
Fairy
Гледали са тайно от торентите филма и сега се самонаказват с камшици по гърба Joy
дааа  smile3511 smile3518 smile3515пуфф много съжелявам че го гледах качество ужасно превод на неразбираем за мен  испански език  newsm61

# 103
О аз си държа и това е. Как беше мантрата? Силни сме, много сме, ще издържим  Laughing.

Благодаря на всички за бюлетините. Сега ще лягам, така и така никой няма тук. А и да почивам от изпити.

Малко остана момичета. Сега ще прочета 1 ФФ, че го чаках да видя как е станал и лягам. Лека нощ от мен

# 104
Добър вечер !   Hug

Току-що гледах филма , но не от замунда , а го изрових от някъде с малко по-добро качество и английско аудио ..... СТРАХОТЕН Е ФИЛМА   newsm44
Има и доста забележки , но за сега ще си ги пазя  Laughing  Като всички го изгледаме тогава ще обсъждаме повече   Hug
Само се питам как издържате като знаете , че вече го има в нета   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт