Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 505
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!! НЕКА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ

# 586
Честита Нова Година.пожелавам ви да сте здрави,винаги усмихнати и късмета,успехите и сбъднатите мечти да са винаги с вас Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Tada Tada Tada Tada Tada

# 587
Честита Нова година момичета и момче! Желая ви здраве, късмет и ужасно много любов!!!!
Пускам това детенце да ви сурвака за здраве

# 588
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ НА ВСИЧКИ ВАС!

Аз днес се прибрах в Пловдив. Моят любим нещо няма настроение и е подтиснат тези дни, няма желание за нищо, умислен е... и аз съм в подобно настроение,но в по-лека форма. мъчно ми е,че ще го видя след 3 седмици,а в началото на февруари ще си заминава за няколко месеца. Ще търпим-какво да правим?!  Heart Eyes 
Както казах вече, годишнината не я прекарахме много специално, но няма нищо. Simple Smile Ако е писано ще имаме много други годишнини, които ще прекараме по-празнично Wink

Аз посрещнах новата година на Витоша!!! първо бяхме в къщата на едни приятели. Да ви се похваля,че тази година баницата ми стана мнооого хубава!!! наистина! исках и да я снимам,но от бързане и моткане, оправяне и контене, забравих за снимката Sad та тези дни мога да се похваля с 3 мои постижения в кухнята, освен баницата. направих за първи път руска салата, но тъй като всички не ядат свинско,направих я с пуешки кренвирши. сега сигурно ви стана гадно,но те са просто страхотни,а не като пилешките! казват се Widy и ги има в Пикадили, Билла и други големи магазини. щом съквартиранта яде 3 дни от нея,значи е станала много хубава Wink той 2 пъти едно и също не яде. другото нещо,което направих беше табуле, а вчера направих персийски ориз. Simple Smile стига ми толкова за тази година. следващата ще готвя още  Joy

толкова ми беше мерак да си опитам баницата,но отидохме на гости и някак си не беше удобно. въртях се около чинията, гледах я  newsm03  и видях едно мънико парченце. реших,че трябва да си открадна точно него,че и без това е едно такова-никакво smile3508  - и ми се падна БЕБЧЕ - ПУХКАВО И БЯЛО КАТО ХЛЕБЧЕ. бебето е добре дошло, но бяло от кой баща ще е, чак се притесних.  Joy аз тъкмо бащата го избирах да съвпадат детските ми мечти за мургаво бебе, а на късметите вижте,какво разминаване Wink

# 589
Хехехе Паулинка,то бяло и пухкаво като хлебче е само да има рима. Wink.А пък след целия шум около празниците е нормално след това хоата леко да се депресират,но по това което казваш сте си изкарали супер. Hug Hug Hug

# 590
  • Varna
ПАУЛИНКА Hug
Споко за бебенцето. Аз и Бате сме мургавелковци, бебето се роди бялоооо а като поотрасна и косана му русааа. Пазя му къдниците, като пружинки бяха. Но пък чертите на синО са на бащейко му, така, че няма провал Joy При сина бялото е дошло от баща ми. Баща ми е бял розов, прозрачна кожа със лунички. Е аз съм мургавелка със лунички- кофти работа ти казвам. Ама май съм го писала и по рано. Поне зелените си очи да беше ми оставил баща ми ама не Sad
А твоя чиляк, що толкова време ще е там? Тежко ще ти е много Hug Колко ли се радват роднините му. Ама и на тях им липсва. Съдба мила, такава ти е съдбата. Най-важното е да се съберете и вече заедно да пътувате. Хихихихи Joyсетих се като се появи за първи път как питаше дали може във Иран да сЪ мандахерцаш на висок ток JoyТака съм се смялаааа Hug

# 591
Добро утро мили магребинки и дядо магребинец!

Честита Нова Година и от мен! Нека 2010 ви донесе истински щастливи мигове с любимите ви хора и нека постигнете всичко, към което се стремите с лекота. Разбира се бъдете и мнооого здрави и усмихнати през цялата година!  Hug

Аз вчера вечерта към 1 се завърнах от романтичната ми почивка с любимия. Тези 12 дни нито един път не съм сядала на комп. Той нямаше интернет.... Simple Smile През цялото време бяхме залепени един за друг Simple Smile Всичко беше толкова хубаво, толкова приказно. Не ми се искаше да свършва. Забравих за всички проблеми, когато бяхме заедно. Това беше и петата Нова Година, която посрещаме заедно. Пожелавам си да имаме още много по 5 и да се обичаме все така хихи
В баницата ми се падна нов дом Simple Smile, дано стане, че аз нали се глася да се местя септември или октомври при него. А на него му се падна нова работа Simple Smile

Сега тук наваля един сняг, всичко е бяло и не се вижда жив човек навън.

Ще ви дочета сега, че имам да се връщам доста назад и после ще пиша пак.
Пожелавам на всички празнуващи здраве и късмет! Simple Smile

Лек ден и прегръдки от мен!  Hug

# 592
ееее, Делтич, запомнила си ме ти с моя "велик" въпрос, който създаде малко злобни дискусии Wink но след всички мнения и след толкова дълго време, у мен си остава дилемата,дали някой ден, ако отида там,ще мога да си нося моите обувки или ще ги е срам да ме изведат на разходка,да не ги излагам неговите роднини  Joy виждала съм на снимки, НО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, и по-модерно облекло,но масовото си е прекалено консервативно и всички са еднакви-в черно. на Нова година една жена попита моята приятелка-иранка, дали иранките били модерни жени и тя каза,че били мнооого модерни,не ходели с черни връхни дрехи... обаче това не е истина!!! истина е само за големите градове Техеран и Исфахан. аз нали все трябва да се обадя и казах,че явно модата е доста относително понятие,защото масово жените в гръб са еднакви,все са с черните дълги и широки дрехи, все са с бързоходните обувки,само дето се гримират. но пак казвам,че това е извън големите градове.обаче моята приятелка иранка е от Техеран и за нея действителността е само в столицата. но всеки може да види и на протестите,какви жени са снимани. това,че на някои кърпата е от средата на главата,а не покрива цялата коса е пак мнооого свободно облекло  Sick

но за заминаването и аз си казвам,че роднините му ще са доволни,а той самият също,защото в устата му е все племенничето му. той е вече на година и 9 месеца. когато говори с техните,малкия винаги прави разни интересни неща и когато затвори телефона, виждам тъжните му очи. много му се иска да го види. абе аз вече толкова свикнах с тази раздяла,пък и не се виждаме всяка седмица,както преди, така че все ще го преживея. даже ми се иска да си заминава по-бързо,за да се връща по-бързо. Wink

Лина, а ти вече самичка ли си? снощи четох твоите премеждия по празниците   bouquet

виждам,че Дядо Хаджия отново пише тук. това е много хубаво. явно не може да се откъсне така лесно от тези теми,както си го мислеше. Simple Smile

# 593
  • София
... и ми се падна БЕБЧЕ - ПУХКАВО И БЯЛО КАТО ХЛЕБЧЕ. бебето е добре дошло, ...

Ади де ади. Ние с баба ти хаджийка от кога чекаме така некое и друго внуче па да се появи.  Wink

# 594
  • Varna
ПАУЛИНЧЕ Hug
Има една Дама която пише от Техеран,  от време на време, може би нета и не е добър,така, че мила ти си права за това което си казала за облеклото там. Тя писа същото за облеклот което ти знаеш. Но дай Боже един ден пък да си разхождаш пътъчките във онази древна страна newsm10

# 595
ПАУЛИНЧЕ Hug
Има една Дама която пише от Техеран,  от време на време, може би нета и не е добър,така, че мила ти си права за това което си казала за облеклото там. Тя писа същото за облеклот което ти знаеш. Но дай Боже един ден пък да си разхождаш пътъчките във онази древна страна newsm10
Да, ние с нея си пишем от време на време. Simple Smile но и преди да видя нейните снимки от Иран,аз непрекъснато чета и се интересувам от страната, така че нейното мнение и моето напълно съвпадат. само ми е чудно,защо иранската ми приятелка някак си не го потвърждава,че модата (ако наистина може да се нарече истинска мода) е само в големите градове. моят приятел си ми казва,че в неговия град,който също не е малък-Шираз ще трябва да ходя точно така,както не ми се иска. и ми е казвал,че семейството му не е случайно и хората ги гледат, не може да стават за смях,а трябва да са за пример. так че моите волности едва ли някой ще ги остави,колкото и да се напъвам аз. Simple Smile аз до някъде се радвам,че той е искрен и не ми спестява истината,а да изкара Иран едва ли не модна столица на мюсюлманските страни... но той винаги казва,да не си правя изводи, преди да съм отишла. и е прав, защото различните хора възприемат едно и също нещо по различен начин. някои виждат само негативните неща,други пък се възхищават на културните паметници, старите музеи, дворци, гробници и какво ли още не. аз не отричам,че има много красиви места, които трябва да се видят,но в крайна сметка никой не живее някъде само заради тези неща. аз като съм от Пловдив, да не го харесвам само заради Стария град?! има години,когато не съм стъпвала там.

... и ми се падна БЕБЧЕ - ПУХКАВО И БЯЛО КАТО ХЛЕБЧЕ. бебето е добре дошло, ...

Ади де ади. Ние с баба ти хаджийка от кога чекаме така некое и друго внуче па да се появи.  Wink

само да се случи, ще ви питам аз вас,как сте гледали вашата принцеска. ще ви досаждам с толкова елементарни въпроси,ама като ще ми е за 1 път,така ще е. то бебето само се да появи някой ден живо и здраво! "бащата" сега ме шашна като каза,че ако се появи бебе е добре дошло, но иначе ще мисли за деца,чак когато завърши стажа и се дипломира. това е чак март-април 2011. ужас! Simple Smile)) така че ,Дядо Хаджия, няма да си триеш профилите, няма да напускаш чатове и сайтове,че нашите планове каквито са все дългосрочни, ще ми трябваш със съвети след 2 години.  Joy то до тогава я камилата, я камиларя,ама...

# 596
Честита Нова Година,мили приятели!
Бъдете здрави,винаги усмихнати и много щастливи!

# 597
Паулинка,мила,нормално,за Иран е известно,че там няма много мърдане и прави сметка щом и чужденките ги карат да са с шалове.Аз имам приятел от Иран,който отдавна ни кани с хабибто на гости и всеки път ми напомня,4е там ще трябва да ходя с шал.Просто е неизбежно.
Абе хора някой има ли идея как се връзва хиджаб????На мен ми е абсолутна мъгла,гледах някакви сайтове,ама ни6то не ми стана ясно newsm78 .

# 598
  • по пътеката

за много години! с най-хубави пожелания за сбъднати желания и да се  опазите здрави ,живи и усмихнати до края й!
ние се завърнахме след малко срещи надале4е! можеще и пове4е,но то се иска бг организация ,не туниска! много хубави събития ми отпаднаха по техни4ески при4ини, яд ме е ,но ина4е беше разкош от към емоции! и прекрасно време, хората  по тениски!
гледа и вие сте празнували яко, няма много писано!
благодаря за 4еститките, верно, голямата ми щерка  направи пълнолетие! голямо мислене ми беше как да си го 4ества,4е да й остане спомен !
паулин4,е хубаво бяло бебе ти се е паднало на тебе, ами да става пък каквото такова! може и бяло да е ,нищо,4е сте матови!
на мене в бг  ми се паданло да мия  4иниите, пак ме прекараха  мене да съм на тръстиката! ина4е при децата е  бил уж късметът , ама  това е като бяла лястовица в живота ми!дай боже каръшкото да е свършило! Praynig
и аз като стара сватя, имам една заявка за бг снаха! ако има мераклийки да се  явят със си ви!  Laughing
днес по4ваме даскало, та ще ми е  малко спортно ,ама е хубаво да се мръдна малко!

# 599
Привет.
Как сте, компанията?  Hug

Марси, какъв е този прецакарски късмет, откъде ги намерихте или вие ги писахте?  Wink Ах, който го е написал добре те е подредил. На мен ми се падна от готовите късмети любов, пък на половинката бебе. Още едно демек.  Joy Като на Паулина.  Simple Smile

Минаа, много дълга романтична почивка, браво.  Hug 

Паулина, питай кака си Делта кък се ходи на висок ток.  Mr. Green За това че твоичкият е откровен мога само да го поздравя. Пък когато и ако идеш ти ще си прецениш кое е приоритет за теб.  Peace

Како Делте, какво си правила ти във Мон...тевидеото? Много екзотична дестинация ми се струва, не всеки ходи до там. На мен ми се ходи до Перуто, ама няма.  Hug

Белбейке, как изкарахте празниците?  Hug

Дала, а вие къде бяхте, Раянчо какво получи за подарък?  Heart Eyes

При вас как е следпразничното настроение, при мен е ОК, ама казаха, както писа и Лина, че колкото по-пищно било празнуването толкова следпразничната депресия била по-дълбока. Но нали беба се събуди в 12 и докато се приспим и аз заспах  Embarassed и те така не съм изпаднала в депресия защото не можах да празнувам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт