семенна течност при свършване

• 3 358
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мамита. От скоро и ние започнахме да работим по въпроса за бебче. Точно за това се чудя, нормално ли е след изпразване на мъжа ми, след няколко минути семенната течност да изтече от вагината ми. Може въпроса ми да ви се струва гупавичък, но т.к. преди бебеправенето не сме си позволявали мъжа ми да свърши в мен, не ми се е случвало подобно нещо. Всъщност ви питам защото се притеснявам, че така може всичко да изтича от мен и да не се случи нищо.

# 1
Ами и при мен така беше,абсолютно всеки път а сега сина ми е вече на месец и половина.

# 2
  • Бургас
Да,нормално е,не се притеснявай,час от сперматозоидите са отишли там,където трябва.

# 3
Нормално е част от семената течност да изтича. След като половият акт можеш да си сложиш възглавница по д-то(но от личен опит ти казвам, че една част пак изтича)

# 4
Просто няма как да не изтича, абсолютно нормално е!

# 5
РОЗИЧКЕ, няма за какво да се притесняваш. това е нормално и се случва почти винаги. това не пречи да забременееш, но моят съвет е все пак да изчакваш няколко минути (до половин час) преди да се измиеш. УСПЕХ!!!

# 6
Благодаря ви, имах нужда точно от тези думи. Стискам ви палци и на вас в бебеправенето  Wink

# 7
  • Стара Загора
Заключвам темата.
Авторката получи отговора си и се успокои Laughing

Общи условия

Активация на акаунт