И ние я скъсвахме тази игра. И още една , май че се казваше Island. Тогава все още бях пушачка и толкова бях вманиачена по тези игри, че блъсках енергично копчетата на машинарийката ( играех я на телевизора, не на компютър ), а цигарата висеше от ъгъла на устата ми ( стил Жан Габен ).

Сериалът , който следях в несвяст тогава ( освен Касандрата ) беше " Джовисна " . Вярвайте, още имам спомени от него, ако не друго, поне си спомням главния герой на име Ориноко. Благодарение на него винаги се сещам за езерото в кръстословиците.

И Туин Пийкс разбира се. Все още след толкова много години не мога да го проумея.

А ако се върнем малко назад ? Сериалът " Октопод " и Корадо Катани ? Колко го харесвах само...
И най - най - най големия феномен за мен ( и тогава и сега и завинаги ), но уви твърдо от 80-те, " Междузвездни войни " и продълженията, Хан Соло, бозавия Люк ( тогава най - желания мъж на света )..о детство мое !!!

Да допълня, докато пишех, споменахте Кашпировски..хахах..сега си спомням и аз как седях зяпнала към екрана, чакаща нещо да се случи, което не стана разбира се..