да израстнеш през 90-те

• 35 832
  • 332
  •   1
Отговори
# 90
Помниме, да
А ти помниш ли като се регистрира правилата?
А нали4ието на търса4ка помниш ли ?
А темата , която е ве4е в два тома http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440565.0  помниш ли я ?
А сега брой за колко минути ще ти заключат теми4ката....

Тази тема според мен няма връзка с моята. Там се говори за пионерски организации, бригади, корекоми и банани. Чела ли си я , А?

Ще чета с интерес, защото не съм чедо на 90тте, но ми е интересно ако има такива тук да споделят
как е преминало детството им в най-големия хаос, който мога да си представя ..

# 91

как е преминало детството им в най-големия хаос, който мога да си представя ..

Всяко междучасие следяхме курса на долара Simple Smile (понеже се променяше в рамките на един учебен час; виденово време).

# 92
  • UK
На мен първите ми музикални любимци бяха Хенсън  Mr. Green
После изведнъж минах на мнооого по-твърдо, в гимназията.

На мен Спайс Гърлс, а преди това бях за Ийст 17 в борбата им с Тейк Дет  Grinning. Купувах си списание Popcorn и го носех в училище- струваше ми се, че като видят, че го чета, ще ме помислят за много вървежна. Даже с мизерния си тогава английски бях писала писмо на Ийст 17 (имаше техен адрес в "Паралели"), в което ги молех за писмо, автограф или поне празен лист, но да са го пипнали- това го помня много добре  Joy

# 93
  • UK
А вафла "Куку-Руку" някой помни ли я? Беше с картинки вътре, в опаковката и ми се струваше страхотен деликатес!

# 94
А Меденка любимка? Шоу Невада и тоя.. как му беше името, който даваше Меденки любимки, а после и пица Палас ... забравих.

# 95
  • До морето
дааааааааааа, а помните ли Бекстрийт Бойс, Спайс Гърлс, Тейк Дет, Ийст 17 и как се разделяхме на отбори и се карахме кои са по-добри, суперсилното Мече Бамси, Мики Маус и всички страхотни списания, които излизаха всяка седмица и съсипваха семейния ни бюджет Simple Smile
а онези електронни игри едни такава сиви (после имаше всякакви цветове), продълговати, които бяха с 999,9999,99999 и т.н. игри

# 96
Къцито Вапцаров ooooh!
Невада и после шоуто на Тодор Колев наистина ни забавляваше.
А, и честно да си кажа, липсва ми Ефир 2..Изключително добре направена програма. Grinning

Помня и Кукуруку вафлата, както и дъвките с вкус на пъпеш и диня. За маниата по играчките от шоколадовите яйца няма да споменавам дори. После пък излезе Лего-то...

Брей, почувствах се стара. Laughing

# 97
Ще чета с интерес, защото не съм чедо на 90тте, но ми е интересно ако има такива тук да споделят как е преминало детството им в най-големия хаос, който мога да си представя ..

Беше каша!
Аз съм 83-ти и добре помня и края на 80-те.
Определено усетих Промяната. Присъствах на всякакви важни и бурни събития! Много от темите в ежедневието ми засягаха политиката. Нещо, което бих избегнала при сина ми!

...Много добре помня, как слушахме вкъщи *Свободна Европа* и какви сълзи се лееха ...

Ох, нека си говорим за филми пак, че се върнах мнооого назад  Blush

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 20:02 от Лили - Лу

# 98
дааааааааааа, а помните ли Бекстрийт Бойс, Спайс Гърлс, Тейк Дет, Ийст 17 и как се разделяхме на отбори и се карахме кои са по-добри, суперсилното Мече Бамси, Мики Маус и всички страхотни списания, които излизаха всяка седмица и съсипваха семейния ни бюджет Simple Smile
а онези електронни игри едни такава сиви (после имаше всякакви цветове), продълговати, които бяха с 999,9999,99999 и т.н. игри

Няма такива! Майката на всички групи беше Take ThatLaughing

# 99
  • UK
Не, не, не бяха Таke That, a New Kids on the Block!

А кой гледаше "Д-р Куин", веднага да си признае!

# 100

А кой гледаше "Д-р Куин", веднага да си признае!

Аз  Embarassed

# 101
А вестник Teenager Love чели ли сте  Mr. Green

Иначе от самия хаос, за който говори 10те цента, нямам особени спомени.
По това време обаче се преместихме в квартала на Жан Виденов  Sunglasses
Та на майка ми една приятелка е била негова съседка в ранно детство, та разказваше истории  Flutter
Та, както казах, хаоса не го помня, помня едни дъъъъъъъъъъъъъъълги опашки за хляб  Rolling Eyes
Защото до моя вход беше хлебарницата.
Но като цяло спомени от беден период нямам. Нашите явно са успели да ми замажат очите.
По-късно майка ми казва, че е било много трудно, защото точно в този момент, в пубертета, съм започнала да ям много  Joy
Точно в кризата, когато едва са купували храна и плащали сметки. Crazy
Но наистина нямам спомен да са ме лишавали от нещо съществено. Hug
Края на 80те не го помня, обаче.
Но д-р Куин гледах  bowuu

# 102
И аз Blush
Съли...о, Съли Joy Joy
Ню Кидс он дъ Блок бяха страхотни. Също Джейсън Донован, Майкъл, Мадона...

# 103
Лексикони пишехте ли в началното?
В моя клас на въпроса Кой ви е любимият певец/певица? всички отговаряха Елтън Джон и Марая Кери  Laughing

# 104
  • UK
Съли беше страхотен! Както и Матю!

Освен това имах лексикон(и). Като се сетя какви глупости сме писали, скоро бях намерила един стар  Joy

Общи условия

Активация на акаунт