да израстнеш през 90-те

• 35 873
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
Тия моменти някак съм ги пропуснала...
Като внучка на военен, а по това време живеехме в апартамента на баба ми и дядо ми, мисля, че не са били доволни от случващото се Thinking Камо ли да ме водят по митинги и да пеем Времето е наше и прочие  Laughing
Помня, че майка ми беше с десни убеждения, баща ми, дядо ми, всички останали си вярваха в старата партия и е имало разногласия по този въпрос Crazy Сега и на двамата не им дреме за политика, пораснаха  Laughing

# 211
Пяхме с кеф " Черната овца " на Ахат и " ..най-щастливия ден, когато ти ще си далеч от мен " ( тяхна ли беше и тя ? ).  newsm78
Както и " Кукла " на Атлас.

# 212
Режимът на тока винаги съм мислела, че е бил в края на 80те, явно нямам ясни спомени от този период Thinking

И аз се учудих! Но не се учудвам, че съм подтиснала този род спомени!

Със сигурност беше след 90-та.  Peace
Което не значи, че е нямало и през 80-те.
Режимът на тока беше между 83 и 87. Два часа имаше, два часа нямаше. През 90-те имаше режим на водата в София.

# 213
  • Варна
Пяхме с кеф " Черната овца " на Ахат и " ..най-щастливия ден, когато ти ще си далеч от мен " ( тяхна ли беше и тя ? ).  newsm78

Контрол  Mr. Green

# 214
Режимът на тока винаги съм мислела, че е бил в края на 80те, явно нямам ясни спомени от този период Thinking

Режимът на тока беше между 83 и 87. Два часа имаше, два часа нямаше. През 90-те имаше режим на водата в София.

Имаше режим, Дона. Със сигурност. Три часа имаше ток , един нямаше. Беше за кратко, мисля, че беше през 91 година.

# 215
Имаше режим, Дона. Със сигурност. Три часа имаше ток , един нямаше. Беше за кратко, мисля, че беше през 91 година.
Точно така. Помня, понеже ми пречеха на "костенурките нинджа. Laughing

Тия моменти някак съм ги пропуснала...
Като внучка на военен, а по това време живеехме в апартамента на баба ми и дядо ми, мисля, че не са били доволни от случващото се Thinking Камо ли да ме водят по митинги и да пеем Времето е наше и прочие  Laughing
Помня, че майка ми беше с десни убеждения, баща ми, дядо ми, всички останали си вярваха в старата партия и е имало разногласия по този въпрос Crazy Сега и на двамата не им дреме за политика, пораснаха  Laughing
Аз пък израснах по митингите... Първо с родителите ми, по виденово време със съученици и приятели. С тези вторите под автобуси лягахме на Орлов мост, мда. Crazy А шофьорът се правеше, че иска да ни гази и че е против, но тайно ни показваше с едната ръка знака виктори "V" и ни се усмихваше.

# 216

Грешиш,Дона.90 срещу 91г беше 2 има 2 няма.Никога няма да забравя този кошмар.Сама с детето,бебенце на 5 месеца и гледаме свещичката.Мъжът ми на работа по цяла нощ...ужас.

# 217
  • София
Не знам, но еуфорията на световното 94 я помня.
Пиянството на един народ.
Страхотия.

# 218
И аз имах такава пухенка. И бомбета имах.
90-те имаше навсякъде мутри. Навсякъде. И по детските дискотеки.

Да, ужасно беше! Ние по на 15, а те- подминаващи 30-те... Във всички хубави барове и дискотеки! Но по дискотеките с латино имаше по-малко...

Кашпировски, коментирахме го снощи.  Laughing

Сега се върнах да прочета.  Blush

# 219
  • UK
Аз пък израснах по митингите... Първо с родителите ми, по виденово време със съученици и приятели. С тези вторите под автобуси лягахме на Орлов мост, мда. Crazy А шофьорът се правеше, че иска да ни гази и че е против, но тайно ни показваше с едната ръка знака виктори "V" и ни се усмихваше.

Много добре си спомням промените и митингите през 1989 и 1990, бях първи клас. Имахме плакат вкъщи "Времето е наше" и с баща ми лепяхме лъвчета из махалата.

Протестите през 1997 ги помня още по-добре, ходех на шествията с баща ми и крещяхме "Кой не скача е червен", тогава беше голяма зима. Имам страхотни спомени оттогава, вече разбирах доста по-добре какво се случва.

# 220
Явно сме близък набор, понеже и аз бях първи клас '89/'90 година.
Родена съм септември '82.
Спомените ми от 90те години са свързани с ужасно много политика и ми става тъжно сега, като гледам развръзката и като помня надеждите какви бяха.

# 221
Гледай ти какво значение имат 2 години разлика - аз нито самата промяна помня, нито кой какви надежди е имал, нито имам спомени от политика Crazy Спомените ми за политика са от Жан нататък. Thinking

# 222
А руските стрийптизьорки помните ли?И в селските кръчми се появяваха даже.Постилаха едно чердже на земята.И под музиката на Джо Кокър  събуждаха клиентелата към полунощ. Wink

# 223
А онази дискотека в сградата на ЦСКА на 4-ти км. Олимпия.
На последната спирка на трамвая в Иван Вазов дискотеката се казваше Лас Вегас.

Хаха, точно така беше! Франческа, напълно ги бях забравила тези имена! Crazy Rolling Eyes Сигурно сме се засичали в тях, пък още повече сме и наборки. Wink

# 224
Големият режим на тока беше през 80-те, може би 84 или 85. Вероятно не го помните  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт