да израстнеш през 90-те

• 35 788
  • 332
  •   1
Отговори
# 285
ох, и аз напоследък се бях замислила за д-р Куин, много ми харесваше, ще взема да си изровя някой епизод да си погледам пак  Embarassed
А какви филми имаше, Мисис даутфайър, Сам в къщи, Синята лагуна и Завръщане в синята лагуна...ееех
Иначе и Мухата я гледах на кино, беше много гнусно и страшно, приятелката ми си изгриза дръжката на чадъра от страх, били сме 3 клас  ooooh!

# 286
Аз пък гледах мухата на дърти години (съвсем скоро)  Sick
Няма такъв хил  Joy
Бях спечелила уокмен от някаква томбола.
Наскоро си претършувах старите играчки при мама - един червен телефон - връзваш двата телефона и си говорите  Heart Eyes
Синди с мъж и 4 деца - всички ми завиждаха за тях  Mr. Green
Всички рокли на барбита, които мама ми е шила  Heart Eyes
Фризбито ми, бумеранга, ролерите, голямата топка за подскачане, албумчетата с лепенки, стари пластмасови купички и чинии, с които си играехме на кухня, стояха си още със засъхналите по тях листа (нали това готвихме  Blush )

# 287
Azzy, да - заведението.

Синята лагуна ми беше любим филм и на мен, колко големи ми се виждаха тези двамата сладури  Laughing

Иначе и Мухата я гледах на кино, беше много гнусно и страшно, приятелката ми си изгриза дръжката на чадъра от страх, били сме 3 клас  ooooh!

на вас определено не ви е било смешно, ама аз не мога да спра да се хиля като си представя картинката  Laughing

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 11:53 от Nigella

# 288
Аз също съм била дете и  през 80-те, и през 90-те.Хубави години...трудни,но и сладки...
Спомням си и за "Музикална чуднотека",а също за групата  Пим Пам...Имах касетки с техни изпълнения.
После порастнах и започна гръндж вълната,от другия край-бой-бандите и т.н. ...

# 289
Не зная дали някой от вас е хванал "Бързи, смели, сръчни", както и "Милион и едно желания"...
Да не говоря за "Синьо лято", чиято мелодия и до ден-днешен ме кара да се разчувствам... Grinning

# 290
От Бързи, смели, сръчни имам мноооого слаб спомен.
Помня, че ги караха да търчат нещо.
Което ми напомня как мразех състезателните игри в ДГ и в началното  Tired
Състезанията - това да трябва да показваш и да се доказваш колко си добър в нещо, и на 25 години все още са ми необяснимо тъпо нещо. Че аз си знам, че съм добра, кво да се трепя да го доказвам Rolling Eyes Който иска да знае, да пита, да му показвам  Crazy И на 5 така разсъждавах  Mr. Green И ми беше супер тъпо, че ме обвиняваха после, че заради мен не били спечелили, щот съм била бягала бавно. Като че ли е най-важното нещо на света  Laughing

СИньо Лято не го помня,
Милион и едно желания обаче - да!
А помните ли Смехоранчетата? Едни като маймунки бяха Simple Smile
А диплодоните? Simple Smile Онзи, който обичаше лазаня. Laughing

# 291
Ех и мен ме хвана носталгията по онези години! От сегашна гледна точка си мисля, че сме имали много по-щасливо детство от днешните деца.
" Синьо лято" беше най-готиния сериал и го потаряха всяко лято.  На "Милион и едно желания" майче Лили Вучкова беше водеща, това предаване го очаквах с нетърпение, защото тогова даваха почти по цял ден детски филмчета по телевизията. А помните ли имаше и едни чешки сериал "Пръстенът на Арабела" и на него му бях фен, сега сигурно ще ми се стори голяма тъпня.

# 292
Помня го този "Пръстен на Арабела". Имаше го качен в Замундата Peace
Наистина, имахме много хубави емоции в детството си. Може би защото малко неща ни бяха поднасяни наготово, а малкият избор предполагаше голям кеф, когато получиш подарък.
Спомням си дядо, който разказваше за своето детство. Как играели на футбол с топка от парцали, и как и през ум не им е минавало да искат милиони в отплата. Но времената се менят, а с тях и детството.

# 293
А Чоки? Или може би е 80тарско филмче, бъркам се вече.

# 294
Аз и "Чоки" помня, а също и "Бенджи, Закс и малкия принц"

# 295
Спомних си и Пумукъл. Grinning
http://vbox7.com/play:490e4777

# 296
  • София, център
Утринната гимнастика беше едно много досадно занимание,което поколението на 90-те не помни.

"Ведрина" й викаха в нашето училище.

# 297
А диплодоните? Simple Smile Онзи, който обичаше лазаня. Laughing
Ау, тези много ги харесвах. Crazy

А 'мечето Ръ& … 080;н' и ОЧЗ Laughing "Организация на Чудовища и Злодеи", което после даде име на едноименото магазинче на гърба на пл. "Славейков". Продаваха метълски фланелки, касетки (пиратски), плакати, значки... Аз нямах много пари за друго и ходех там, за да си купувам значки и може би ми от там ми е останала любовта към значките и до ден днешен, макар и вече по-дъртичка, още си закачам по дрехите. Laughing

# 298
Аз помня и един еротичен филм, дори не един, а няколко серии. " Емануела ".  Laughing

# 299
Което ми напомня как мразех състезателните игри в ДГ и в началното  Tired
Състезанията - това да трябва да показваш и да се доказваш колко си добър в нещо, и на 25 години все още са ми необяснимо тъпо нещо. Че аз си знам, че съм добра, кво да се трепя да го доказвам Rolling Eyes Който иска да знае, да пита, да му показвам  Crazy И на 5 така разсъждавах  Mr. Green И ми беше супер тъпо, че ме обвиняваха после, че заради мен не били спечелили, щот съм била бягала бавно. Като че ли е най-важното нещо на света  Laughing

Уфф, това и аз го ненавиждах! Crossing Arms Crossing Arms В детската не го помня?? newsm78 Но от училище.... Sick  Освен това в нашия клас аз и още 2-3 човека бяхме родени пролетта/лятото на 81год. Другите бяха 80год., което на 6-7 години явно има значение! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт