Къде в Пловдив - 8

• 92 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Крисси ,има колички за пазаруване,на които има място да седне детето,нали?

# 121
Крисси ,има колички за пазаруване,на които има място да седне детето,нали?
 Да , има Ели.Като в хранителните вериги.Боби в София там откара 4 часа.Даваш нещо на Таня да си играе и рахат , освен това е много стоката шарено , играчки и на децата им е интересно. Peace Не е роблем ако ходите с мъж ти да си влезеш и с твоята количка.Ние и така сме правели че да не барника много покупките.Днес бяхме с две колички на Джъмбо в едната Боби и якета, в другата покупки Laughing

# 122
Момичета,моля за помощ ... знаете ли някъде да има сервиз на колички Бертони ... моята е лятна Фокси, много удобна, но колелото се изкриви и трябва да се смени. Знае ли някой продават ли се само колела?

# 123
Момичета,моля за помощ ... знаете ли някъде да има сервиз на колички Бертони ... моята е лятна Фокси, много удобна, но колелото се изкриви и трябва да се смени. Знае ли някой продават ли се само колела?
В магазина им срещу НОИ ще ти обяснят най-добре

# 124
И аз имам Фокси на Бертони, която е купувана скоро, та си извадих гаранционната карта, за да видя, къде има сервиз. За мое учудване, никъде не е упоменато. Има само координати на фирмата вносител, която е от Шумен. Тъкмо мислех да я пускам в Продавалника с опцията, че е в гаранция, но то като няма упоменати сервизи, все тая. Освен да се обадиш по телефона и да питаш или пък да питаш в магазина, от който си я взела.

# 125
В магазина им срещу НОИ ще ти обяснят най-добре
Магазина е затворен.Вчера минах от там и нямаше нищо Rolling EyesНе пишеше и къде се преместил/да не се разкарвате напразно/

# 126
Да, и аз видях, че магазина срещу НОИ вече го няма.

Освен да питам в м-н Штъркела ... оттам сме я купували. Дано намерим решение, че от трите броя колички от тази съм най-доволна. Peace

# 127
здр
днес го поситихме Джъмбото
ами като за първи път не съм особено впечатлена
нямаше много хора
имаше играчки доста
ама при условие че не съм ходила досега в такъв магазин
като за първи път ми заприлича на тези от 1 лв

Имаше ли коледна украса и горе долу как вървят цените ? Благодаря за отговора предварително   bouquet Heart Eyes
Ето и моите впечатления:
 Аз съм си доволна, както е в София като асортимент така е и тук.Има си всичко.
Играчките наистина са много!Аз съм си почитател на Чико и Фишър прайс и цените ми допаднаха!
Определено не съм съгласна с мнението че прилича на магазин за един лев.Един прост пример е коледната украса.Виждала съм тази по левчетата, е сори ама нямат нищо общо.Всеки си има мнение де, не се заяждам.Просто тук във форума се нагледах на недоволни и....много други видове..жени, майки Laughing
  Повече от половината паркинг беше зает , но вътре не се усещаше защото магазина е по-просторен от софийския който е на два етажа.
   Аз бих отишла до гръцкия магазин.Много по-голям е от тези тук и има страхотни неща, просто тук няма място за всичко.

Ами това е в общи линии.Много стока има, аз разгледах само коледната украса.Просто бях с баща ми и с детето първият не издържа Joy

Не знам къде я видя тази много стока. Simple Smile
Особено играчките са толкова малко в сравнение с тези в София. Може би така са решили за в началото - от приятели с големи магазини знам, че нов магазин се отваря със стара стока. Много, много не го разбирам този момент, но не съм и търговец. Сравнено със София има 1/3 от нещата, говоря за играчки, парти артикули и тн т, другите неща не ме вълнуват и не ги следя в детайли.
При положение, че когато купувам по много в София ми отиват 6 часа, когато бързам се оправям за 2 часа, а вчера за 2 часа разгледах всичко... Сметката ми беше на 1/5 от това, което правя в София, при това, когато не ми трябват много неща.
Но няма да се оплакваме, имаме си го, каквото трябва спешно от там ще се взима, но няма да се спестява разходката до София.

# 128
  • Пловдив
Радвате ме много, като пишете, че е като софийското Джъмбо  Grinning Наистина има много боклуци, но има и качествени маркови играчки, които са правени за тях и са точно на половин цена от другаде. Дрешки свестни май не съм виждала  Rolling Eyes Пиша го това, защото миналият месец много се разочаровах в Джъмбото на Драма - само боклуци, а очаквах, че в Гърция ще е поне същото.
За коледната украса да кажа - миналата година си купихме от софийския магазин лепенки за прозорци - супер яки и най-хубавото-не остава нищо на стъклото, след като се махнат  Laughing Надявам се да има пак подобни.
Каспър, писали сме заедно, секна ми радостта  Mr. Green

# 129
А, не се притеснявай, аз ги гледам с друго око нещата и както казах им познавам в детайли асортимента в София, така че като влезна на някоя секция знам какво липсва от това, което е в София...
Повечето неща ги има.
Може и да е трик, в началото да мине залежалата стока и после да се сложат другите неща.
Лепенките коледните са си там и са си хубави, по 5,99 лв са.

# 130
  • Пловдив
Да, и аз видях, че магазина срещу НОИ вече го няма.

Освен да питам в м-н Штъркела ... оттам сме я купували. Дано намерим решение, че от трите броя колички от тази съм най-доволна. Peace
С моята също имаше проблем с колелетата.Ако е в гаранция,от Штъркела я взимат и си я карат в Шумен за ремонт.Помня,че бая ми я забавиха обаче!Успех!
За магазина срещу НОИ-познавам собственика му.Няма да го има повече-приключи с магазина!

# 131
А, не се притеснявай, аз ги гледам с друго око нещата и както казах им познавам в детайли асортимента в София, така че като влезна на някоя секция знам какво липсва от това, което е в София...
Повечето неща ги има.
Може и да е трик, в началото да мине залежалата стока и после да се сложат другите неща.
Лепенките коледните са си там и са си хубави, по 5,99 лв са.

Аз също много добре познавам асортимента в София и определено там има много повече стока, но в началото е така наистина.Зарежда се първо залежалата стока в нови магазини.Дори в новата Била беше така, някой храни които купихме бяха пред изтичане срока на годност.Има и нещо друго обаче това Джъмбо е много по-просторно от София.Самото разположение е друго и от това явно се създава и впечатлението че стоката е по-малко.За играчките си права, доста по-малко са.Но пък в София си е в града, а тук е доста далеч и основния поток ще е през почивните дни.Може би не залагат толкова много на играчките в Пловдивското или пък в началато е така.Ще видим по нататък.

# 132
  • Пловдив
Момичета, не зная за тук ли е питането, но ето какво:искам да подаря на майка ми нещо като ваучер за СПА процедури. Просто искам един ден да се поглези-джакузи, парна баня, масаж, изобщо релакс. Знаете ли къде в Пловдив има такъв СПА център и изобщо осъщестима ли е идеята ми?

# 133
  • Пловдив
daskal77, доста студиа има. Ето примерно - http://www.spastudio-kadife.com/presents.php

# 134
И в Капана има СПА център, срещу подземния паркинг до хотел Дафи

Общи условия

Активация на акаунт