Къде в Пловдив - 8

• 92 948
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ама те гълтат, защото им харесва, а не защото не могат да плюят  Laughing Синът ми е на 4,6г. и редовно се крие да яде паста...

# 106
В събота, 28.11 в Мол-а от 11.30 часа Гоцомецанците ще празнуват Рожден ден.Приятелката ми е чела някъде, че входът е свободен.Мисля да го посетим, ще бъде весело, синът ми много ги харесва Laughing
А после може и в Джъмбо да отидем, нямам търпение да го разгледам.

Да, всяка събота сутрин от 11:30 и неделя от 16:30 следобед има неща за децата в Мола. Входът е безплатен.

Да, това е с пастите - иначе плюенето го може, но защото да не си го глътне като му е вкусно.

# 107
  • Пловдив
Ако някой днес е посетил Джъмбо,да сподели впечатления моля  Hug

# 108
И мен ме интересува дали има много хора в Джъмбо днес?

# 109
   Аз след малко отивам натам.Впечатления довечера като затвори ще дам Joy Надявам се да са прекрасни впечатленията ми каквито имам от софийскито.

# 110
   Аз след малко отивам натам.Впечатления довечера като затвори ще дам Joy
И аз отивам............каква табелка да си сложа-да се разпознаем?

# 111
  • Пловдив
Криси,Жу,довечера да кажете как е било-да не ни забравите

# 112
Не се притеснявайте, то е толкова голямо, че и половината Пловдив да се изсипе, няма да има много хора.... Само на касите може да е трудна работата. Но и аз отивам на взгляда в момента.
С повечето се познавам, така че ще се поздравим като се видим.

# 113
  Аз след малко отивам натам.Впечатления довечера като затвори ще дам Joy
И аз отивам............каква табелка да си сложа-да се разпознаем?

Ами Жу Hug това стига!Ще бъда с червено яке, черна коса вързана, с дребен синеок сладур който пипа на всякъде Joy

Eли, айде и ти де!Пали джипа, мятай Таня и среща там.Боби ще я забавлява гарантирам ти Hug

Каспър, четох че капацитета е около 2000 души.Ще се съберем.Доста хора ще идат в събота LaughingИхаааа, и с теб ще се видим.Ако привършват балоните вземи един за моя бонбон, че много ги обича  Joy От Била не сколасахме да вземем.

# 114
  • Пловдив
Криси,идва ми се душа,ама дребната спи.Ако й наруша този сън,ще ни го изкара през носа докато легне вечерта

Чакам новинки от теб за Джъмбо

# 115
ок-тръгвам .........търси ме при бакуганите.Никъде другиде!/ако има/

# 116
  • до Пловдив
здр
днес го поситихме Джъмбото
ами като за първи път не съм особено впечатлена
нямаше много хора
имаше играчки доста
ама при условие че не съм ходила досега в такъв магазин
като за първи път ми заприлича на тези от 1 лв

# 117
здр
нямаше много хора
имаше играчки доста

Имаше ли коледна украса и горе долу как вървят цените ? Благодаря за отговора предварително   bouquet Heart Eyes

# 118
  • до Пловдив
здр

Имаше ли коледна украса и горе долу как вървят цените ? Благодаря за отговора предварително   bouquet Heart Eyes

има да доста голям избор има за украсата има всичко

# 119
здр
нямаше много хора
имаше играчки доста

Ето и моите впечатления:
 Аз съм си доволна, както е в София като асортимент така е и тук.Има си всичко.
Играчките наистина са много!Аз съм си почитател на Чико и Фишър прайс и цените ми допаднаха!
Определено не съм съгласна с мнението че прилича на магазин за един лев.Един прост пример е коледната украса.Виждала съм тази по левчетата, е сори ама нямат нищо общо.Всеки си има мнение де, не се заяждам.Просто тук във форума се нагледах на недоволни и....много други видове..жени, майки Laughing
  Повече от половината паркинг беше зает , но вътре не се усещаше защото магазина е по-просторен от софийския който е на два етажа.
   Аз бих отишла до гръцкия магазин.Много по-голям е от тези тук и има страхотни неща, просто тук няма място за всичко.

Ами това е в общи линии.Много стока има, аз разгледах само коледната украса.Просто бях с баща ми и с детето първият не издържа Joy

Общи условия

Активация на акаунт