Къде в Пловдив - 8

• 92 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Хм, в аптеките и в повечето магазинчета за козметика я има...дори и кварталните.
Рядко да не я намеря в първата аптека или дрогерия...

# 91
За jes знам, тоест предполагам, ама вие защо държите на пасти без флуор. Интересно ми е, защото съм невежа в тези неща...
Моето ползва на Орал Би, четири вида според анимационните герои, но ми е интересно защо е така модерно?

# 92
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря детска паста за зъби без флуор? Мисля Ненедент имаха такава, но не намирам.
Благодаря.
Аз купувам или ненедент или една полска от Вис Виталис- ZIAJKA е марката, бяла туба със синьо-оранжев надпис.
Вкуса е на горски плодове, няколко приятелки също я ползват по моя препоръка, всички я харесват /децата:)
А това значи ли, че не съдържа грам мента  Mr. Green
Аз издирвам пасти без флуор и без мента.
В момента е с хомеопатичната на Билка, но малко се притеснявам, защото още не може да си плакне устата и ми се иска да намеря подходящата детска паста без мента.

# 93
  • Пловдив
benitta, детската розова Билка е без мента. Хомеопатичката ни я препоръча при започването на лечението.
Каспър  - заради лечението с хомеопатия...

# 94
  • Пловдив
За jes знам, тоест предполагам, ама вие защо държите на пасти без флуор. Интересно ми е, защото съм невежа в тези неща...
Моето ползва на Орал Би, четири вида според анимационните герои, но ми е интересно защо е така модерно?
Не е въпрос на мода. Без флуор би трябвало да са пастите за деца под 3-4 години, защото се предполага, че гълтат и не плакнат. За ползата/вредата/предозирането с флуор има много писано...

# 95
Вярно е, че гълтат, моето е на 5 и още гълта. Има 5-6 пасти и толкова четки  и всеки път си избира различна, ще потърся такава, дано я хареса.

# 96
Мами, някой знае ли дали утре ще има официално откриване на магазин Джъмбо?
Иска ми се да отида, но не искам да присъствам на откриването му!! Grinning

Разбрах,че го откриват днес,аз смятам да го посетя в събота или в неделя   Laughing

# 97
  • до Пловдив

Разбрах,че го откриват днес,аз смятам да го посетя в събота или в неделя   Laughing

аз смятам още днес да го посетя по късно и ще пиша след това

# 98

Peace мила,ще чакам да пишеш и ако случайно не те затруднявам би ли погледнала,дали има къщички на Ягодов сладкиш и на каква цена са   Rolling Eyes

# 99
Знае ли някой къде се е изместил детският м-н, който беше вдясно от входа на Халите?  newsm78 В него продаваха дрешки и обувки и имаха добър асортимент от детски роклички тип- принцеса. Миналата година за РД на дъщеря ми и купих от там разкошна розова рокличка за 20 и няколко лева и сега празника и отново наближава а магазина вече го няма. Cry

# 100
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Разбрах,че го откриват днес,аз смятам да го посетя в събота или в неделя   Laughing

Peace мила,ще чакам да пишеш и ако случайно не те затруднявам би ли погледнала,дали има къщички на Ягодов сладкиш и на каква цена са   Rolling Eyes

С малки фигурки и струва 60 или 80 лв.

# 101
  • София / Пловдив
Казвайте впечатления от Джъбо, ако някой е ходил днес!

# 102
Казвайте впечатления от Джъбо, ако някой е ходил днес!
Peace
А аз имах неблагоразумието  да кажа пред детето,че днес е откриването. Rolling Eyes
Накой се интересуват от Ягодови сладкиши,ние пък от бакугани.Дали има   и на какви цени?

# 103
В събота, 28.11 в Мол-а от 11.30 часа Гоцомецанците ще празнуват Рожден ден.Приятелката ми е чела някъде, че входът е свободен.Мисля да го посетим, ще бъде весело, синът ми много ги харесва Laughing
А после може и в Джъмбо да отидем, нямам търпение да го разгледам.

# 104
На Jes госпожицата вече плакне и плюе  Mr. Green И нямаме против флуора в пастата. Но на наши приятели детенцето е мъничко и не плюе пастата. Купувала съм преди на моята госпожица без флуор, но въобще не се сетих от къде  Embarassed
И тъй щото много помогнахте, момичета, Огромни Благодарности от мен   bouquet

Каспър, пробвай като игра да го научиш на плакнене/плюене "Я виж мама как може. Ти можеш ли така?" - моята се върза  Grinning и сега и спец вече.

Общи условия

Активация на акаунт