Къде в Пловдив - 8

• 93 043
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
   Благодаря ви!Магнитчетата са специално между 11 и 12 каса.Купих си и още неща и вече е готова украсата на дома ни.

# 226
Момичета,някой знае ли къде мога да намеря хартиени кошнички за бонбони?

# 227
danip, ние в готварския всички за това питаме. По принцип има една фирма, която продава със сигурност, но те търгуват явно предимно със сладкарски фирми и опаковките им са по 2000бр. Аз там предложих, ако иска някой да се комбинираме и да си ги разделим. Досега едно момиче ми е писало, но ни трябват още желаещи, защото 2000 кошнички са ужасно много. Аз реално имам нужда от 200-300 максимум. Ако някой знае, къде се продават такива неща в нормални количества, моля да сподели.

# 228
  • Пловдив
Къде има по-голям избор на ранички Gabol или някаква други, подходящи за детска градина?
  bouquet

# 229
  • Пловдив
Къде има по-голям избор на ранички Gabol или някаква други, подходящи за детска градина?
  bouquet
Книжарницата на Антим1 до 101 балона  и в Халите на втория етаж Peace

# 230
danip, ние в готварския всички за това питаме. По принцип има една фирма, която продава със сигурност, но те търгуват явно предимно със сладкарски фирми и опаковките им са по 2000бр. Аз там предложих, ако иска някой да се комбинираме и да си ги разделим. Досега едно момиче ми е писало, но ни трябват още желаещи, защото 2000 кошнички са ужасно много. Аз реално имам нужда от 200-300 максимум. Ако някой знае, къде се продават такива неща в нормални количества, моля да сподели.
Velesa и аз питах там Simple SmileРазбрах за идеята да се комбинираме,ама ми се струва трудно да се съберем поне 5-6 човека newsm78На мен също ми трябват 200,най-много 300бр.За това ми хрумна да пиша и тук-може пък някой да е виждал някъде Peace

# 231
  • plovdiv
  bouquet
Виждала съм в книжарница Нанси/тази която е в пресечка на Главната до Детмаг/

# 232
  bouquet

Също в Самсонайт в мола има много весели ранички, вярно само три модела, но пък са истински качествени.
Моето дете има над 10 раници - подарявани, от братовчед му, които аз съм му купувала от тук и София, и все му трябват една за градина, една за английски, една за логопед, друга за баба му, вечно стягаме и перем раници... И се оказва, че най-качествени са тези на Самсонайт. На Габол вярно, че са хубави и атрактивни, не може да се отрече, но след няколко пранета в пералнята се лющят апликациите.

# 233
Дъски за гладене има и в Бриколажа, нашата е от там, около 40 лв струваше и съм доволна. Метална е, не е дървен плота, което е добре, защото при гладене с пара не се издува от влагата. Отгоре е с калъф с метални частици, за да не залепя ютията!

Купихме си от Юск за 40 лв метална .. гладих доста вече на нея! Има доста нива за височина и дунапренения калъф отгоре е по-дебеличък и не остават решетъчни следи по дрешките. Стабилна е! Peace Доволна!

# 234
Момичета, спешно ми трябва печатница за изработване на кубчета и календар-бележници.Някакви препоръки, че съм изгубил координатите на хората, с които работехме до сега ?

# 235
здравейте , искам някой да ме насочи къде се намира магазин Premaman в Пловдив, искам да купя нещо качествено за Коледа , обаче не съм го посещавала откакто беше в Тракия. Ще ви бъда много благодарна ако ме насочите.  

# 236
здравейте , искам някой да ме насочи къде се намира магазин Premaman в Пловдив, искам да купя нещо качествено за Коледа , обаче не съм го посещавала откакто беше в Тракия. Ще ви бъда много благодарна ако ме насочите.  
Срещу тенис-кортовете на Новотела

# 237
  • до Пловдив
ул."Белград" 2 / до тенискортовете на Новотел Пловдив/
тел. 0895/69-45-25

# 238
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва печатница за изработване на кубчета и календар-бележници.Някакви препоръки, че съм изгубил координатите на хората, с които работехме до сега ?
Аз работя с РА "Мидион" - определено съм доволна. http://www.midion.biz/contacts.php
Жената се казва Мария Николова. Ако искаш, можеш да кажеш, че Гинка Байракова ти е дала координатите.

# 239
Момичета знае ли някой къде мога да намеря пижамки на фирма Венера? Hug

Общи условия

Активация на акаунт