Къде в Пловдив - 8

• 93 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
   Момичета виждали ли сте някъде красиви коледни магнитчета за хладилник?
В Джъмбо има, но едва ли ще ти се ходи за едни магнитчета само. А може и да си ги видяла, но да не са ти харесали.

Аз писах и в темата за Джъмбо, но и тук ще кажа, че на мен ми харесва. Ходих 2 дена подред и съм сигурна, че ако днеска ида пак, ще открия работи, които не съм забелязала при предните 2 посещения. Накупихме си много неща- детски играчки, коледна украса, няколко дрешки и пантофи за малката, разни работи за домакинството, балони и др. За мен си взех чорапогащник, който е много хубав и поне 2-3 лв по евтин от тези, които взимам обикновено. Купх си и един интересен масажор за глава и сега вкъщи всеки се мъчи да се докопа първи до него. Има и много весели и майтапчийски стоки и доста се повеселихме, докато разглеждахме. Освен това ми харесва, че магазина е просторен, а паркинга достатъчно голям. Ако направят и едно кафе за почивка, ще е направо супер или поне да сложат някоя пейка тук-там  Grinning

# 211
Колко са елхичките в Баумакс?
Къде има хубави дамски якета, че с малката не мога много да обикалям?

# 212
  • Пловдив
От всичко писано дотук за Джъмбо, което прочетох, а и от моите наблюдения в магазина, виждам, че има доста неща - хубави и на изгодни цени за по-малките деца прим. до 2год. и затова майките на тези деца са по-доволни, а за по-големите деца играчките, които са там или ги има по другите магазини, или не са много качествени и затова не сме много въодушевени.
Лично мнение. Peace

# 213
И ние вчера бяхме до Джъмбо ... това което ми хареса е че е доста просторно - в сравнение със Софийския, а и паркинга е огромен и не се чувства големия поток хора.
Има стоки от 2 лв. до 200лв. - тоест за всеки джоб по нещо. Играчките са много - особено конструктори, инструменти.
Дрехите за мен са ок - произведени в Китай, като навсякъде ...що се касае до десените и асортимента не всичко ми хареса, а от някой неща, които ми харесаха нямаха пък номер. Иначе бодитата са по 4лв. ... 6лв. на Дисни.
Мисля пак да го посетя за подаръци и играчки за Коледа и Нова година, а и когато ми трябват дреболии за дома.

# 214
Здравейте!

Къде в Пловдив мога да намеря пликчета от целофан, различни р-ри?

Благодаря!

# 215
Здравейте!

Благодаря!
Магазина за торбички от Екстрапак на "Палаузов"-пресечка от здравословния магазин на Опълченска към Данов-магазина е вляво . Peace

# 216
  • Пловдив
Здравейте!

Благодаря!
Като тръгнеш от светофара на четвъртък пазара в посока сладкарница Неделя - магазина се пада някъде срещу ритуалния дом. Торбичките са наредени в една стъклена витрина (на нивото на тротоара) - има всякакви изделия от целофан и пластмаса.

# 217
В Джъмбо има, но едва ли ще ти се ходи за едни магнитчета само. А може и да си ги видяла, но да не са ти харесали.

Не съм ги видяла, а 4 пъти бях.Веси, къде стоят кажи моля те!

# 218
  • Пловдив
Здравейте,
Някой знае ли къде мога да намеря дървени подноси?
Благодаря!

# 219
Здравейте,
Някой знае ли къде мога да намеря дървени подноси?
Благодаря!

Сещам се за табличките за закуска в леглото само..има в Джъмбо.Може и обикновенни подноси да има.

# 220
  • Пловдив
Да, точно за закуска в леглото става въпрос.

# 221
И в Метро също има дървени подноси Simple Smile

Трапезица, ginbay - благодаря   bouquet  bouquet

# 222
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Не съм ги видяла, а 4 пъти бях.Веси, къде стоят кажи моля те!

Около касите

# 223
Zdraveite,

izviniavam se 4e ne pisha na kirilica.
Iskam da popitam  niakoia ot mamite  znae li kade se e premestil magazina na markata KEV /starata TCM/, koito se namirashe v edna sgrada nakraia na skladovata zona  v posoka Voivodinovo.
Blagodaria  predvaritelno i pak se izviniavam za latinicata.

# 224
Ми Крис, ако не ме лъже паметта, ги гледах в редовете с коледната украса, някъде към края, от ляво. Май беше до тези светещите звезди, елхи и др. Дано да не греша, че то от толкова разглеждане, всичко ми е омотано. Може и около касите да има, но за там, не съм обърнала внимание.
Подносите за сервиране в леглото и аз ги видях. Дървени, с дръжки отстрани и сгъваеми крачета.

Общи условия

Активация на акаунт