Къде в Пловдив - 8

• 93 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Velesa, Ханна, благодаря от сърце, така и ще направя!
Още утре отивам. Минаха повечко от две седмици, откакто съм подала заявката.
diangi, специално благодаря и на теб за труда, който положи да ми изнамериш толкова много телефонни номера.  Hug

# 256
Търся шейна тип чук и гек, ако сте виждали някъде споделете къде и на каква цена /ако сте обръщали внимание/

# 257
Търся шейна тип чук и гек, ако сте виждали някъде споделете къде и на каква цена /ако сте обръщали внимание/

Хей тук:)

http://moni.bg/eshop/?act=products&category_id=62

Склада им е на търговийте на Брезовска. Ако искаш ще ти пратя телефон на склада.

# 258
  • Пловдив

Също и в Баумакс има. Цена над 70лв. - не помня точно

# 259
Виждали ли сте, някой пловдивски магазин да предлага дрехи на тази фирма http://www.zfashion.bg/index.php Виждам, че може да се поръча он лайн, но понеже дрехите са плетени, предпочитам да ги пипна, преди да купя. Харесала съм си няколко неща, но и цените им не са от най-ниските, та не ми се рискува.

# 260
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря малки целофанови пликчета. За нещо такова става въпрос: пликчета

# 261
Момичета, къде мога да намеря малки целофанови пликчета. За нещо такова става въпрос: пликчета
Пепи,ей това намерих,малко по-назад в темичката:
Цитат
Цитат на: Ягодов сладкиш в 30 Ноември 2009, 11:38:16
Здравейте!

Къде в Пловдив мога да намеря пликчета от целофан, различни р-ри?

Благодаря!

Като тръгнеш от светофара на четвъртък пазара в посока сладкарница Неделя - магазина се пада някъде срещу ритуалния дом. Торбичките са наредени в една стъклена витрина (на нивото на тротоара) - има всякакви изделия от целофан и пластмаса.

# 262
Момичета, дъщеря ми ще тръгва на детска градина, направих изследванията, но е необходимо да нося лична профилактична (здравна) книжка на детето.Нашата педиатърка сякаш за пръв път чува, според нея е важно,че всички ваксини са нанесени в синята книжка. От къде мога да закупя такава книжка ?
В Кичук Париж съм, сещам се само за книжарница "Силиврия", други идеи?

# 263
Момичета, дъщеря ми ще тръгва на детска градина, направих изследванията, но е необходимо да нося лична профилактична (здравна) книжка на детето.Нашата педиатърка сякаш за пръв път чува, според нея е важно,че всички ваксини са нанесени в синята книжка. От къде мога да закупя такава книжка ?
За първи път чувам и аз.
В градинките искат преснимани всички ваксини от здравната книжка.

# 264
Това е един бял картон, като нашите едно време, моето дете има - стоеше в яслата, после го дадох в детската градина - описват като на нас като деца - всички профилатични прегледи, мерки и тн т.

# 265

Каспър вече ти е отговорила,но да допълня,че въпросната книжка би трябвало да ти е позната като "амбулаторен картон".Ще се сетиш Mr. Green.
Би трябвало да са ви водили такава от раждането на детето насам,в нея се вписват ежемесечните консултации,ваксини и т.н.
Купува се от книжарниците.

# 266
Такава здравна книжка/картон/ съм купувала  от книжарницата  на ъгъла до СОУ"Св.Константин Кирил Философ",на ул."Георги Кондолов.Предполагам ти е наблизо.

# 267
  • Пловдив

Като тръгнеш от светофара на четвъртък пазара в посока сладкарница Неделя - магазина се пада някъде срещу ритуалния дом. Торбичките са наредени в една стъклена витрина (на нивото на тротоара) - има всякакви изделия от целофан и пластмаса.

Жу, благодаря ти  Hug Спомням си че го бях чела някъде, но не се сещах в коя тема.

# 268
   Момичета, дали вече работа Коста кафето в Мола?Казаха ми че вчера било затворено!

# 269
 Момичета, благодаря, намерих такава книжка.Вярно, че е като нашите здравни картони от едно време. Учучдвам се само, че личната лекарка на детето каза сама да я попълня.

Общи условия

Активация на акаунт