Къде в Пловдив - 8

• 93 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря дървени играчки на тази фирма?
www.koto-bg.com/
Нямам представа дали са точно на тази фирма, но в Пловдив някъде (мисля по главната) имаше специализиран магазин за дървени играчки.
Трябва малко да помисля къде точно се намираше, защото просто го мернах, направи ме впечатление и толкова.

# 451
А, все се каня да кажа на мамите на по-големи деца. Тук до нас в Тракия до Детски свят има едно магазинче за обувки -Уникалните обувки се казва /вземат мостъри от Италия/, много качествени и на съвсем сносни цени-има дамски, мъжки,детски. Видях, че детските боти размер 31, 32 и нагоре са намалени на 25 лв. Естествена кожа, маркови, доста гъзарски-за феновете на модата Laughing
Къде,каза,че е ?
  bouquet

Влизаш в Тракия от Мебелна къща и караш по булеварда посока Кауфлад-Метро. На първия светофар /след кръстовището на Мебелна къща/ завиваш в дясно. Около 50 метра след това, от дясната страна на улицата има кафененца, точно до едното кафене /с голями чадъри/ е магазина за обувки.
Освен детски има и жестоки дамски и мъжки обувки и ботуши! Ужасно изкушение ми е всеки ден....

Приятно пазаруване:)

# 452
www.koto-bg.com/
Нямам представа дали са точно на тази фирма, но в Пловдив някъде (мисля по главната) имаше специализиран магазин за дървени играчки.
Трябва малко да помисля къде точно се намираше, защото просто го мернах, направи ме впечатление и толкова.

В Тракия във Форума има магазин за дървени играчки-Пинокио-аз честичко вземам неща за малките от там, но не са български. За тази фирма не знам-някой беше изрекламирал някакъв нов магазин срещу Мармалад -бил за дървени играчки само.

# 453
  Момичета, имате ли представа къде в Пловдив има най-голям избор на Трансмитери за кола?Ето това представляват :

В момента предлагат един модел в Метро, но нещо не ми хареса.

Ами доста видове видях в Технополис-до Метро, преди ден-два. Като си обикалях ми направиха впечатление, не съм се заглеждала подробно.

# 454
А, все се каня да кажа на мамите на по-големи деца. Тук до нас в Тракия до Детски свят има едно магазинче за обувки -Уникалните обувки се казва /вземат мостъри от Италия/, много качествени и на съвсем сносни цени-има дамски, мъжки,детски. Видях, че детските боти размер 31, 32 и нагоре са намалени на 25 лв. Естествена кожа, маркови, доста гъзарски-за феновете на модата Laughing
Къде,каза,че е ?
  bouquet

Влизаш в Тракия от Мебелна къща и караш по булеварда посока Кауфлад-Метро. На първия светофар /след кръстовището на Мебелна къща/ завиваш в дясно. Около 50 метра след това, от дясната страна на улицата има кафененца, точно до едното кафене /с голями чадъри/ е магазина за обувки.
Освен детски има и жестоки дамски и мъжки обувки и ботуши! Ужасно изкушение ми е всеки ден....

Приятно пазаруване:)

Да добавя:)))) Който ще идва до тук, може да погледне и в скадчето на Есприт-то е в 192 блок-мога и по подробно или вижте в бгмапс-а...има за мами и за децата готини неща! Има изкарани щендери с намалени дрешки за децата-някой път има добри попадения. Тъй като мога да ида и по пантофи, все забърсвам по някоя блузка...панталонче...Simple Smile

# 455
В този магазин "Уникалните обувки" наистина има страхотни обувки. Моите сватбени са от там. Открихме магазина случайно, тъй като мъжът ми си шиеше костюма в едно съседно ателие. Уж влезнахме да разгледаме, но и аз, и двете ми колежки, които бяха с нас, си тръгнахме с по един чифт. Спомням си, че и цените бяха доста прилични. Тогава май не съм виждала детски модели, но може и да е нямало преди 3 години. Аз даже мислех, че магазинът вече не съществува, но щом има прясна информация, смятам да го посетя отново.

# 456
MiaMIa, много ти благодаря!  bouquet Утре ще мина да проверя.

# 457
Дрегери за алкохол съм купувала от Метро, но е било поне преди 4-5 години. Цената беше около 20 лв
Куклен театър с 4 кукли, червената шапчица приказката, има и в Джъмбо.

# 458
  • в обкръжаващия ме хаос
  Момичета, имате ли представа къде в Пловдив има най-голям избор на Трансмитери за кола?Ето това представляват :

В момента предлагат един модел в Метро, но нещо не ми хареса.
Виж в сайта на jar computer, може да ти хареса нещо. Имат магазин на 3 ет. в Гранда на Кап. Райчо. Всичко, което си харесаш от сайта и го няма в  магазина в Пловдив, могат да ти го доставят от София. Нашият си го харесах в сайта, звъннах в магазина да питам имат ли в наличност, нямаше, но на другия ден го доставиха.

# 459
MiaMIa, много ти благодаря!  bouquet Утре ще мина да проверя.

Моля моля, трябва колкото се може повече мамчета да се накиприм:))
Освен всичко и продавачката е голяма симпатяга и не й писва да ме гледа редовно щъкаща из магазина с децата:)))

# 460
  • Пловдив
www.koto-bg.com/

В Тракия във Форума има магазин за дървени играчки-Пинокио-аз честичко вземам неща за малките от там, но не са български. За тази фирма не знам-някой беше изрекламирал някакъв нов магазин срещу Мармалад -бил за дървени играчки само.
Благодаря за инфото, аз търсех точно тази фирма, защото играчките пасват за деца със СОП, но ще видя и в Пинокио в Тракия

# 461
  • Пловдив
Имам нужда от помощ  Blush
Къде мога да потърся резервни части за ИНХАЛАТОР, че направих беля.
Ето я историята на моята глупост... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453699.0

Свързах се с аптека Ерудита в София и евентуално ще могат да ми помогнат, но чак в понеделник... и все пак и трябва и да ми го пратят...
Дайте идея къде да търся в Пловдив  Praynig

# 462
Момичета, спешно ми трябва от сините оченца, които се закачват по магазини. Идея откъде да купя

# 463
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва от сините оченца, които се закачват по магазини. Идея откъде да купя

На джумаята ги има.

Ако говориш за тези:

# 464
Пепи, благодаря ти. По магазините за сувенири в нашия квартал ги няма, а за джумаята не се бях сетила

Общи условия

Активация на акаунт