Къде в Пловдив - 8

• 93 052
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Привет, момичета! Откъде мога да си купя пълнеж за възглавници - силиконова вата или пенолатекс?
Днес пробвах в Баумакс, но ме изгледаха като извънземно.  newsm78

# 466
  • Пловдив
Привет, момичета! Откъде мога да си купя пълнеж за възглавници - силиконова вата или пенолатекс?
Днес пробвах в Баумакс, но ме изгледаха като извънземно.  newsm78
Силиконова вата съм купувала от Свежен/до Хирургиите, там шият спални коплекти Peace
не знам дали ще ти сворши работа, но аз днес купих от мемори пяна на Дормео от Кауфланд на промоция за 30лв, по препоръка на моя приятелка  Peace
ето я: http://www.dormeo.bg/

# 467
Момичета, можете ли да ме ориентирате за ключар, който работи и в неделя ... по възможност да е в Кичука.
Благодаря.  bouquet

# 468
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ме ориентирате за ключар, който работи и в неделя ... по възможност да е в Кичука.
Благодаря.  bouquet
Имам визитка - 24 часа авариен ключарски сервиз
Дежурно Ключарско Ателие бул. Христо Ботев 138 тел. 625 423 GSM: 0899 950 250; 0879 009 250

# 469
Момичета, спешно ми трябва от сините оченца, които се закачват по магазини. Идея откъде да купя

Ако не ти е късно, да кажа, че такива очи има и в Джъмбо. Освен това съм ги виждала и в магазините за 1 лв Хита.

# 470
А, все се каня да кажа на мамите на по-големи деца. Тук до нас в Тракия до Детски свят има едно магазинче за обувки -Уникалните обувки се казва /вземат мостъри от Италия/, много качествени и на съвсем сносни цени-има дамски, мъжки,детски. Видях, че детските боти размер 31, 32 и нагоре са намалени на 25 лв. Естествена кожа, маркови, доста гъзарски-за феновете на модата Laughing
Мара Подробната беше днес-разминахме се само с едни боти естествена кожа,дамски за 65 лв.Ботушите ест, кожа са 85 лв. Мъжките ми се видяха много екстравагантни.
Продавачката беше много любезна и търпелива( двегодишното ми дете изпробва всички възможни мъжки и дамски обувки).
Работят в неделя от 11,30 до 18 ч . Wink

# 471
  • Пловдив
Къде сте виждали скоро дървените масички и столчета моливчета. В Юск е останала една дефектна.
В Джъмбо дали ще има?

# 472
Преди ги продаваха и в Практикер.
Но можеш да провериш по телефона да не се разкарваш, беше отдел Мебели или нещо такова.

# 473
Velesa, вчера си взех от Джъмбо, случайно ги видях
Дървени масички в Джъмбо има само на Winx i Cars
Аз пак имам питанка, трябва ми Футболна енциклопедия, от тези, които преди време ги даваха от Глобул. Преди съм виждала братята роми да продават по улиците, но сега като ми трябва Rolling Eyes

# 474
Миналата седмица видях в Техно-нещо си едни седалки масажни-по точно подложка за стол, което прави шиацу масаж. Пробвах я и беше суууупер!
Нещо от този род имам в предвид: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000AQE7K8/ref=s9_sima_gw_s2_ … mp;pf_rd_i=468294
В магазина тук цената беше към 600 лв., което е доста повече от нормалното-според мен.

Някой да е виждал подобни масажори другаде и някакви цени да помни?

Мерси:)

# 475
Благодаря.  bouquet
Имам визитка - 24 часа авариен ключарски сервиз
Дежурно Ключарско Ателие бул. Христо Ботев 138 тел. 625 423 GSM: 0899 950 250; 0879 009 250

Ханна, благодаря, но се оказа, че ключаря най-близо до нас - пазара на Сл.лъчи, работи и в неделя.  Peace

# 476
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли дали днес следобед в МОЛ-а има нещо организирано за деца?  bouquet

# 477
  • Пловдив
Търся да купя на децата термо - панталони с памучна подплата /100% памук/. Трябват ми и термо - джинси/дънки и непромокаеми за сняг. Важното е да са с памучна подплата отвътре, не изкуствена материя, нито полар.
Някой да е виждал такива някъде?

ПП: синът ми има едни такива термо - дънки, но са донесени от Англия...

# 478
Търся да купя на децата термо - панталони с памучна подплата /100% памук/. Трябват ми и термо - джинси/дънки и непромокаеми за сняг. Важното е да са с памучна подплата отвътре, не изкуствена материя, нито полар.
Някой да е виждал такива някъде?

ПП: синът ми има едни такива термо - дънки, но са донесени от Англия...

Здрасти, ами тук в магазина на Есприт/ блок 192 в Тракия/ съм виждала такива джинси точно, но зависи какъв размер ти трябва! Ако ти е далече пиши ми налични какъв размер и за момче или момиче, магазина е до нас, като мога тези дни ще видя и ще ти кажа размери,цветове,цени, поне да не се разкарваш ако не ти вършат работа.

# 479
Миналата седмица видях в Техно-нещо си едни седалки масажни-по точно подложка за стол, което прави шиацу масаж. Пробвах я и беше суууупер!
Нещо от този род имам в предвид: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000AQE7K8/ref=s9_sima_gw_s2_ … mp;pf_rd_i=468294
В магазина тук цената беше към 600 лв., което е доста повече от нормалното-според мен.

Някой да е виждал подобни масажори другаде и някакви цени да помни?

Мерси:)

Аз пак да питам....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт