Къде в Пловдив - 8

• 92 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Каспър, интересува ме празниците в Мола къде ги има в списък, че на сайта им нещо не ги намирам.

# 511

По-назад в темата се коментираха детските центрове, та искам и аз да се изкажа по въпроса. Нямам никаква връзка, с който и да било от детски център Тон бонбон, за да му правя реклама, но ми стана доста неприятно като прочетох лоши отзиви за него. Единствено в Тон Бонбон са обръщали персонално внимание на детето ми, помислено е за всичко - от безопасността на децата до комфорта на родителите. Никъде няма толкова хубави играчки, такъв хубав бебе център, приятна зала за родителите. Моето дете излизаше и се разхождаше зад бара, сега вече с радост установих, че има вратичка, която му пречи да нарушава дисциплината  Grinning, та и затова някой е помислил.Във Форума положението е трагично. Никой не наблюдава децата, моето дете е излизало само поне 5 пъти и се е запътвало съм ескалаторите. На направената забележка отговориха на мъжа ми: Той е много палав! И нормално, беше само едно момиче на смяна в момента, няма как да се занимава с 10 деца едновременно. Но на мен идеята за детски център ми е аз да си пия спокойно кафето в този един час, без да подскачам и да хуквам да го спасявам, или десетина пъти да ходя да правя забележки на момичетата да внимават, че им пипа машината за водата, пише навсякъде с флумастерите, катери се на катерушки за големи, където могат да го стъпчат набързо. Единствено в Тон Бонбон са съобразили, че не може в зала за 5-6 годишни деца, да играят тези, които са на 2.
Подкрепям напълно това мнение ние ходим заради детския център в Мола.

Да попитам и за голям камион возещ ракета да сте виждали някъде!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 19:46 от bebche05

# 512

Няма защо:) И не е първото кръстовище, а на първото кръгово движение се завива!
А като стигнеш до там, където съм ти писала, можеш да питаш къде им е и другия магазин /той е наблизо/, но в двата им еднакви неща, или има повече в този, който аз ти обясних.

Ако имаш нужда от помощ, пиши:)

# 513
  • Пловдив
От къде мога да купя хубав кош за играчки.Някъде бях гледала в друга тема едни които приличаха на къщички, но не мога да ги открия.

# 514
От къде мога да купя хубав кош за играчки.Някъде бях гледала в друга тема едни които приличаха на къщички, но не мога да ги открия.

Аз съм купувала от тези плетените от Юск и вътре са с памучен плат. Много съм доволна. Не беше евтин, но пък е много стабилен....

# 515
Имам молба към майка, която живее в Кичука и по специално в близост до ул. Асен Христофоров 25 (като гледам на картата е до бившия РУМ Родопи) Дадоха ми брошурка на магазин с англ. стока на ниски цени.
Ако някой отиде нека сподели има ли интересни неща и какви са цените, че на мен ми е адски далече Praynig

# 516
Имам молба към майка, която живее в Кичука и по специално в близост до ул. Асен Христофоров 25 (като гледам на картата е до бившия РУМ Родопи) Дадоха ми брошурка на магазин с англ. стока на ниски цени.
Ако някой отиде нека сподели има ли интересни неща и какви са цените, че на мен ми е адски далече Praynig

Дай повече инфо за този магазин - утре мога да мина с колата да проверя или днес ако ми остане време .

# 517
На ул. Асен Христофоров 25  ли е магазина?Утре може да се разходя да видя за какво иде реч Wink А какво предлагат-дрехи,домашни потреби......?

# 518
На брошурката пише адреса, дрехи от Англия, детски, дамски, маркови на ниски цени
Много ще съм ви благодарна Hug

# 519
  • Пловдив
Момичета, помагайте отново!
Малката има поръчка към Дядо Коледа бяло плюшено зайче. Мислех, че ще е лесно за изпълнение, но се оказа мисия невъзможна - дизайнерите на детски играчки са решили зайците да са всякакви други цветове, но не и бели. Някой виждал ли е нормално бяло зайче, без шарени уши, държащо розови сърца и т.н?

# 520
Здравейте !
Първо искам да благодаря за полезнаа информация,която давате Hug!
Имам едно питане,някой знае ли в Пловдив да се провежда курс по аранжиране на цветя и подаръци или  подобни курсове  Simple Smile
Благодаря ви !

# 521

Готово ! Току що скочих до магазинчето - има мн. хубави дрешки , но в момента са изкарали предимно бебешките моделчета. До края на седмицата ще подредят и останалите ....
 Аз лично купих анцунг адидас за 2 - 3 г. мн. хубава материя за 35 лв.
 Видях, че има и хубави дънки - единия модел беше 14 лв.
 Жилетки / 14 ,00 лв. /, блузки , якенца също така .
 За мен стоката е хубава и цените са добри .

# 522
  • Пловдив
Само детски дрехи ли има или и за големи? А обувки? Grinning

# 523
Усмивке, къде се намира това магазинче?

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:06 от Щастлива Бубичка :)

# 524
Заставам зад положителните мнения за работата на Поля, мъжа и, екипа и от хостеси и аниматори.
Винаги съм оставала доволна от организацията и протичането на рожденните дни на сина ми и не само на тях.

Ние предпочитаме Тон Бонбон заради: чистотата в центровете; кътовете за родители, в които не се пуши; храната е прясна и топла; добро отношение; персонално внимание към деца и родители; има определени правила и изисквания, които съвпадат с моите разбирания.
Няма начин да отидеш някъде с хубава нагласа за весело и приятно изкарване и да останеш разочарован. Така мисля аз.

Много благодаря за информацията за Коледните организирани мероприятия.

А сега искам да питам, обърнала съм целия град и онлайн магазините - Търся костюм на Спайдърмен. Ако някой е виждал ще бъда безкрайно благодарна. Сина ми си го е поръчал от преди 3 месеца, а още не съм открила.

Общи условия

Активация на акаунт