Къде в Пловдив - 8

• 93 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
Вече трета година преобръщам града за колекционерски колички на Мaisto, Burago и Cararama. Тази година бях в Метро 1 и 2, Джъмбо, Сани, Кауфланд и панаира, както и всички бензиностанции на ОМВ , но не успях да намеря всички поискани от моите момчета модели за Коледа. Дайте идеи къде другаде мога да намеря такива колички , става въпрос за мащаб 1:24, или ако знаете откъде да поръчам също ми пишете! Моите деца не признават други подърци освен колекционерските коли и са с точни претенции за модели и години, защото вече  имаме една голяма част от колекцията! Praynig

Искрено съчувствие
Ето това видях на Карарама онлайн - http://www.diecastminicars.com/index.php?manufacturers_id=17& … ort=3a&page=1
Бураго - http://www.diecastminicars.com/index.php?cPath=25 също има и в сайта играчките.ком
Маисто - http://www.diecastminicars.com/index.php?cPath=22

Обаче се обади да провериш има ли ги налични, че така се засилих на един магазин, а се оказа, че половината неща са им обновявани от 1 година и се оказа, че ги нямат налични.

# 496
  • Пловдив
MiaMIa,   bouquet

Тракия, до кой блок се намираше магазинчето? 196?

# 497
Понеже си говорихме за Дядо Коледа - от 21ви до 25ти на Главната на площада до шадраваните,
ГЕРБ ще осигури къщичката на Дядо Коледа - там ще бъдат той, Снежанка и 3 джуджета
Ще има безплатни снимки за всички деца, подаръци от ГЕРБ, както и може да дадете вашите подаръци и дядото да ги даде на детето, да си поговори и да му обърне специално внимание...

Знам, че не са разрешени политическите коментари, но тези хора винаги правят с желание и ентусиазъм много неща за децата ни.

# 498
Здравейте!
Вече трета година преобръщам града за колекционерски колички на Мaisto, Burago и Cararama. Тази година бях в Метро 1 и 2, Джъмбо, Сани, Кауфланд и панаира, както и всички бензиностанции на ОМВ , но не успях да намеря всички поискани от моите момчета модели за Коледа. Дайте идеи къде другаде мога да намеря такива колички , става въпрос за мащаб 1:24, или ако знаете откъде да поръчам също ми пишете! Моите деца не признават други подърци освен колекционерските коли и са с точни претенции за модели и години, защото вече  имаме една голяма част от колекцията! Praynig

Искрено съчувствие
Ето това видях на Карарама онлайн - http://www.diecastminicars.com/index.php?manufacturers_id=17& … ort=3a&page=1
Бураго - http://www.diecastminicars.com/index.php?cPath=25 също има и в сайта играчките.ком
Маисто - http://www.diecastminicars.com/index.php?cPath=22

Обаче се обади да провериш има ли ги налични, че така се засилих на един магазин, а се оказа, че половината неща са им обновявани от 1 година и се оказа, че ги нямат налични.

Благодаря за съдействието!! За съжаление в този онлайн магазин има не повече от 5-6 коли ,които са налични и естествено  не влизат в коледния списък!  Sad

# 499
  • Пловдив
Някой назад беше питал за филц  Rolling Eyes
Не мога да намеря, дали получи отговор  Blush
Че и аз търся вече такова чудо  Mr. Green

# 500
MiaMIa,   bouquet

Тракия, до кой блок се намираше магазинчето? 196?

В блок 192! От страната на детската кухня, отдолу в самия блок.

# 501
Понеже си говорихме за Дядо Коледа - от 21ви до 25ти на Главната на площада до шадраваните,
ГЕРБ ще осигури къщичката на Дядо Коледа - там ще бъдат той, Снежанка и 3 джуджета
Ще има безплатни снимки за всички деца, подаръци от ГЕРБ, както и може да дадете вашите подаръци и дядото да ги даде на детето, да си поговори и да му обърне специално внимание...

Знам, че не са разрешени политическите коментари, но тези хора винаги правят с желание и ентусиазъм много неща за децата ни.

Еййй супер, мерси много Каспър!:)
Да, определено засужават адмирации! Трябва да им се признае чудесното отношение към деца и родители:)))

# 502

[/quote]

Аз искам да попитам там ли се намира магазинчето на Есприт за детски дрешки ?!

И дали може някой да ми обесни по подробно къде точно е като идвам от мебелна къща ?!

# 503
Усмивка, като идваш от мебелна къща на първото кръстовище вдясно ще видиш поредица от магазини, един от които е този, в който продават на ""Есприт". Има и друг, в блок 192, блока е на самия булевард. Няма как да не го видиш като идваш от Мебелна къща.

По-назад в темата се коментираха детските центрове, та искам и аз да се изкажа по въпроса. Нямам никаква връзка, с който и да било от детски център Тон бонбон, за да му правя реклама, но ми стана доста неприятно като прочетох лоши отзиви за него. Единствено в Тон Бонбон са обръщали персонално внимание на детето ми, помислено е за всичко - от безопасността на децата до комфорта на родителите. Никъде няма толкова хубави играчки, такъв хубав бебе център, приятна зала за родителите. Моето дете излизаше и се разхождаше зад бара, сега вече с радост установих, че има вратичка, която му пречи да нарушава дисциплината  Grinning, та и затова някой е помислил. В Ленинград залата е доста голяма, детето ми се скри някъде и не можах да го открия близо 15 минути, от вратата се влиза направо в залата, вътре където играят децата и лазят бебетата, възрастните стъпват с обувките, с които се разхождат вън. Никак не е помислено за безопасността на децата. Във Форума положението е трагично. Никой не наблюдава децата, моето дете е излизало само поне 5 пъти и се е запътвало съм ескалаторите. На направената забележка отговориха на мъжа ми: Той е много палав! И нормално, беше само едно момиче на смяна в момента, няма как да се занимава с 10 деца едновременно. Но на мен идеята за детски център ми е аз да си пия спокойно кафето в този един час, без да подскачам и да хуквам да го спасявам, или десетина пъти да ходя да правя забележки на момичетата да внимават, че им пипа машината за водата, пише навсякъде с флумастерите, катери се на катерушки за големи, където могат да го стъпчат набързо. Единствено в Тон Бонбон са съобразили, че не може в зала за 5-6 годишни деца, да играят тези, които са на 2.

# 504

Аз искам да попитам там ли се намира магазинчето на Есприт за детски дрешки ?!

И дали може някой да ми обесни по подробно къде точно е като идвам от мебелна къща ?!
[/quote]

Като идваш от мебелна къща на първото кръгово движение завивяаш на дясно, след това първата пресечка в ляво, от лявата ти страна има един дълъг блок, веднага след него завиваш в ляво и в тази малка пречека от дясната страна отдолуи в блока се пада складчето на есприт. Пред него има от онези играчки с монетките-крава и куче. Дано съм обяснила добре:) Раб. време от 9:30 до 18:30-одеве забравих да го пиша:)

# 505
Усмивка, като идваш от мебелна къща на първото кръстовище вдясно ще видиш поредица от магазини, един от които е този, в който продават на ""Есприт". Има и друг, в блок 192, блока е на самия булевард. Няма как да не го видиш като идваш от Мебелна къща.

По-назад в темата се коментираха детските центрове, та искам и аз да се изкажа по въпроса. Нямам никаква връзка, с който и да било от детски център Тон бонбон, за да му правя реклама, но ми стана доста неприятно като прочетох лоши отзиви за него. Единствено в Тон Бонбон са обръщали персонално внимание на детето ми, помислено е за всичко - от безопасността на децата до комфорта на родителите. Никъде няма толкова хубави играчки, такъв хубав бебе център, приятна зала за родителите. Моето дете излизаше и се разхождаше зад бара, сега вече с радост установих, че има вратичка, която му пречи да нарушава дисциплината  Grinning, та и затова някой е помислил. В Ленинград залата е доста голяма, детето ми се скри някъде и не можах да го открия близо 15 минути, от вратата се влиза направо в залата, вътре където играят децата и лазят бебетата, възрастните стъпват с обувките, с които се разхождат вън. Никак не е помислено за безопасността на децата. Във Форума положението е трагично. Никой не наблюдава децата, моето дете е излизало само поне 5 пъти и се е запътвало съм ескалаторите. На направената забележка отговориха на мъжа ми: Той е много палав! И нормално, беше само едно момиче на смяна в момента, няма как да се занимава с 10 деца едновременно. Но на мен идеята за детски център ми е аз да си пия спокойно кафето в този един час, без да подскачам и да хуквам да го спасявам, или десетина пъти да ходя да правя забележки на момичетата да внимават, че им пипа машината за водата, пише навсякъде с флумастерите, катери се на катерушки за големи, където могат да го стъпчат набързо. Единствено в Тон Бонбон са съобразили, че не може в зала за 5-6 годишни деца, да играят тези, които са на 2.

Абсолютно съм съгласна! Аз рядко ходя по центрове, защото обикновено няма контрол дали децата, които влизат са здрави, но в Тон Бонбон доколкот знам отказват да пускат болни деца-още един ГОЛЯМ плюс. За мен имаше сума ти списания, та като бял човек си взех едно хубаво капучино с едно списание и си почетох без да се психирам, както пише Tristan77.

# 506

Много се извинявам, но тъй като не познавам този район ще попитам малко по - подробно ...
 На първото кръстовище след мебелна къща на дясно ли завивам ?!
 Или преди кръстовището в дясно е магазина ?! И пише ли на него нещо т.е. как да го позная ?!
 Какви са цените там ?!
 Благодаря за подробностите предварително .

# 507
MiaMIa Благодаря ти  Hug

# 508
Здравейте момичета,
знаете ли къде има( или ще има) Дядо коледа в града из детските центрове и кога? Например в Мола, знам,ч е във Форум-а има, но не знам дали е само за събота и неделя или е до Рождество.
Както и къде ще има хубави Рождествени представления, мисля, че ще е полезно да обменим малко информация.

# 509
Благодаря за хубавите думи, да уточня, че с вас не се познаваме лично да не започнат интригите отново, но пак казвам мнение могат да имат реалните клиенти, такива които наистина са ползвали услугата, видяли са на едно място, второ, трето и разликата.
Тези които два пъти в годината решили да си заведат детето, ама то плачело за мама, пък както се оказа едно момиче го е носило на ръце през повече от половината време и го е успоколявало, това не се вижда, вижда се, че било бутнато...
Такива, които стоят отстрани и виждат кусурите само, че говорила по телефона девойката, пък им забранено да говорят лични разговори и най-вероятно говорят с мен да се обясняваме по някой аналогов случай, защото вечно угодия няма.

Пак благодаря, но темата за мен е приключена. Съжалявам, че се намесих на първо място.

Тържеството за дядо Коледа в Тон Бонбон 2 е изместено на 23 ти от 12 до 17:30 - предварително записване на тел 625 902
Къщичка на дядо Коледа на ГЕРБ - Дядо Коледа, Снежанка и Джуджетата от 21ви до 25ти включително - на шадраваните на Главната - снимки, подаръци за децата
МОЛ Пловдив - коледен фест 24, 25, 26ти от сутринта до вечерта - по дни и часове има списък в нета, има и за по-малките деца и за по-големите
Евроленд на Ритейл парка на 25ти през деня ще има дядо Коледа, дано не бъркам датата
ОБщина Кричим - гр Кричим на площада целия ден на 25ти ще има забавления за големите, дядо Коледа, Снежанка и аниматор
Сигурна съм, че и във Форума има, но там нямам пръст и не знам дати и часове

Като се сетя други ще пиша, защото сега ми е изхвръкнало от главата, кое за свободен достъп, кое е фирмено, кое е за определени деца  Tired

Общи условия

Активация на акаунт