Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря магазин за художествени материали Armstrong в Пловдив?
Къде мога да намеря паста за зъби без флуор за деца?
Къде мога да намеря хубава изкуствена коледна елха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря магазин за художествени материали Armstrong в Пловдив?
-
Къде мога да намеря паста за зъби без флуор за деца?
-
Къде мога да намеря хубава изкуствена коледна елха?
-
Къде мога да намеря висококачествена широка панделка за коледно дърво?
-
Къде мога да намеря добри дънки в Пловдив?

, та и затова някой е помислил. В Ленинград залата е доста голяма, детето ми се скри някъде и не можах да го открия близо 15 минути, от вратата се влиза направо в залата, вътре където играят децата и лазят бебетата, възрастните стъпват с обувките, с които се разхождат вън. Никак не е помислено за безопасността на децата. Във Форума положението е трагично. Никой не наблюдава децата, моето дете е излизало само поне 5 пъти и се е запътвало съм ескалаторите. На направената забележка отговориха на мъжа ми: Той е много палав! И нормално, беше само едно момиче на смяна в момента, няма как да се занимава с 10 деца едновременно. Но на мен идеята за детски център ми е аз да си пия спокойно кафето в този един час, без да подскачам и да хуквам да го спасявам, или десетина пъти да ходя да правя забележки на момичетата да внимават, че им пипа машината за водата, пише навсякъде с флумастерите, катери се на катерушки за големи, където могат да го стъпчат набързо. Единствено в Тон Бонбон са съобразили, че не може в зала за 5-6 годишни деца, да играят тези, които са на 2.