Къде в Пловдив - 8

• 93 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Чудо е да запалиш искрица надежда в тъжните детски очи.
Движение на българските майки
 организира:

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Заповядайте на 19 ти и 20ти декември
пред Централна поща
в МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1
от 10 до 18ч.

и си купете  ръчно изработени сувенири и подаръци за вас и вашите близки. Всичко е сътворено с много любов и търпение не от джуджетата на Дядо Коледа, а от нас самите. Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и
Нареченски бани.

Ние заедно можем да случим това чудо!

Момичета, ще ви чакаме Hug

Мами,бъдете съпричастни.100 % от приходите отиват за дечицата. HugСъбота и неделя е базара!

Ха сега де! Преди час се върнах от Форума, отидох за базара, но не ви видях! Къде точно беше базара???

# 646
някой виждал ли е по магазините такива ръкави?

# 647
Ейййййй това е върхът-искам да си взема и аз. Ще отида  у свекърва ми с тях и рокля с гол гръб  ще си сложа.
Сори за спама ,ама не се сдържах.Къде може да има?????

# 648
  • Пловдив
Ха сега де! Преди час се върнах от Форума, отидох за базара, но не ви видях! Къде точно беше базара???

Кофти място ни дадоха тази година  Confused
Щандът е от страната на пазара, на първия етаж.

# 649
Ейййййй това е върхът-искам да си взема и аз. Ще отида  у свекърва ми с тях и рокля с гол гръб  ще си сложа.
супер са, нали Simple Smile видях ги от нели от сървайвър Simple Smile
да вземем да питаме в някой тийнейджърски форум  Crazy

# 650
  • Пловдив
Ейййййй това е върхът-искам да си взема и аз. Ще отида  у свекърва ми с тях и рокля с гол гръб  ще си сложа.
супер са, нали Simple Smile видях ги от нели от сървайвър Simple Smile
да вземем да питаме в някой тийнейджърски форум  Crazy

тук ги има http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=a9_sc_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3At … mp;qid=1261322189

# 651
Ей много ме е яд, че не съм намерила благотворителния базар, бях решила да си накупя каквото ми хареса:(((Аз само от там не минах:(

Тези тату ръкави са много готин майтап Laughing

# 652
  • Пловдив
Момичета знаете ли къде в Киучка има обущар , днес ми се скъса ципа на ботушите - мъка , мъкаааа....

# 653
  • пловдив
Скъпи момичета,
търсих, търсих думи с които да благодаря на всички вас, които дойдохте на базара да ни подкрепите и да станете част от желанието ни да зарадваме дечицата от няколкото дома за които помагат ДБМ Пловдив, но..... явно речника не ми достига, защото тези д които разполагам, все ми се струват слаби  Blush
мога само да
 newsm51
http://www.vbox7.com/play:b0645e8d

# 654
  • Пловдив
Момичета знаете ли къде в Киучка има обущар , днес ми се скъса ципа на ботушите - мъка , мъкаааа....

zinaida,  мога да ти препоръчам обущар близо до  Събота пазара .Работи качествено и не е скъпо  PeaceНамира се на "Даме Груев"  под една кооперация./не знам нoмера / .Точно пред нея сега е спирката на 37 , ако идваш от центъра .

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=617db3e9a72f2dcbfc3e45f9d94adc81&tip=1

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:05 от perah

# 655
Зависи,къде ти е по-близо.
Обущар има и на пазара на Сл.лъчи-до ключаря.Има и един дядо до у-ще Д.Талев.......Имаа и на Вапцаров-добре работел,но малко скъпичко вземал.

# 656
  • Пловдив
 Много ви благодаря , май този до Слънчеви лъчи ще посетя   bowuu

# 657
Много ви благодаря , май този до Слънчеви лъчи ще посетя   bowuu

За още един се сещам, като идваш от кино Тракия, посока коматевски възел /по самия булевард/, в последната или предпоследната кооперация от дясната страна има обущар-има таблеа, доволна съм от него. Кооперацията е ново строителство, до преди известно време отпред имаше магазин за дрехи.

# 658
 Мамчета, тези дни отиваме на Пампорово, от къде да купя на малката шушлеков гащеризон за снега ?!

# 659

Кой си гледала, щото в нашия НЯМА!!!
В магазина на пазарчето на Младежка.Мисля,че имаше мушама,днес пак ще погледна и довечера ще пиша-дано не е много късно.

Общи условия

Активация на акаунт