Къде в Пловдив - 8

• 93 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Препоръчвам д-р Сивкова. Тя работи точно в Очна на пещерско и ако не се лъжа е на висока позиция там. Хирург е, така че ако се налага, тя ще ви прави манипулации. Има и частен кабинет - в него не работи със здравна каса, но когато водих дъщеря ми , тъй като не можа да й направи пълен преглед (малката се заинати) не пожела да ми вземе такса. И понеже аз настоявах да си платим, в крайна сметка се разбрахме, че ще дадем само половин такса - таксата за дете.
Много добро отношение и отличен специалист - лятото беше един месец на специализация в Германия, та се наложи да я почакаме, но си струваше чакането  Peace

# 286
Виждали ли сте някъде плюш ( за декоративни възглавнички)?
Благодаря Simple Smile   bouquet

# 287
  • Пловдив
Моля,ако някой знае за очната клиника на пещерско шосе да даде повече инфо  newsm78или за очен специалист става въпрос за детето ми... PraynigЛичната ни даде и направление в случай,че послужи но нищо повече незнаем.Чакам отговор дано някой се включи.

Аз пък препоръчвам с 2 ръце д-р Мусурлиев - има страшен подход към децата и е невероятен специалист. Водих Кали преди няколко месеца при него - и той работи там - с направление щом сте няма да плащате  Peace

# 288
  • Пловдив
Момичета знаете ли къде има стъклар - трябва ми стъкло за масата с размер 60/110 см , питах един стъклар който се намира близо до Папараци но ми каза 40 лв , което ми се стори много . Знаете ли къде другаде могат да ми одрежат такова стъкло  newsm78

# 289
  • Пловдив
Улицата покрай Била в Кичука - карате по нея и само направо - там има вход на нещо като търговска зона. Има голям магазин за обков и плоскости, подминавате го и малко по-надолу има стъклар - те ни правиха цветното стъкло в кухнята - беше на много хубава цена, може и другите стъкла да са така  Peace

# 290
Моля,ако някой знае за очната клиника на пещерско шосе да даде повече инфо  newsm78или за очен специалист става въпрос за детето ми... PraynigЛичната ни даде и направление в случай,че послужи но нищо повече незнаем.Чакам отговор дано някой се включи.

Аз пък препоръчвам с 2 ръце д-р Мусурлиев - има страшен подход към децата и е невероятен специалист. Водих Кали преди няколко месеца при него - и той работи там - с направление щом сте няма да плащате  Peace
Миленче,ако е същия доктор при който ходихме заедно,да знаеш,че ще му купуваш риза,че се казва Струменлиев Joy
Иначе и аз го препоръчвам горещо-има невероятно отношение към децата а и определено е специалист/тъй като освен Змейковица и моя приятелка с дете с глаукома ходят при него и го хвалят/

# 291
  • Пловдив
Улицата покрай Била в Кичука - карате по нея и само направо - там има вход на нещо като търговска зона. Има голям магазин за обков и плоскости, подминавате го и малко по-надолу има стъклар - те ни правиха цветното стъкло в кухнята - беше на много хубава цена, може и другите стъкла да са така  Peace
много ти благодаря  Hug

# 292
  • Пловдив

Миленче,ако е същия доктор при който ходихме заедно,да знаеш,че ще му купуваш риза,че се казва Струменлиев Joy
Иначе и аз го препоръчвам горещо-има невероятно отношение към децата а и определено е специалист/тъй като освен Змейковица и моя приятелка с дете с глаукома ходят при него и го хвалят/

Аз също съм за него с две ръце,преди година и половина ми оперира окото,а преди 3 дена и мъжа ми,много сме доволни,страшен специалист,а и като питах позната докторка къде да отида-каза само там  Peace

# 293
Момичета знаете ли къде има стъклар - трябва ми стъкло за масата с размер 60/110 см , питах един стъклар който се намира близо до Папараци но ми каза 40 лв , което ми се стори много . Знаете ли къде другаде могат да ми одрежат такова стъкло  newsm78
До Втора Поликлиника,заобикаляш я отляво и има 2-ма стъклари в къщите вляво,веднага след новата кооперация Peace

# 294
  • Пловдив

Уффф срамммм  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ми освен да се оправдая с бременен мозък друго не мога да направя  Whistling Mr. Green Hug

# 295
  • Пловдив
До Втора Поликлиника,заобикаляш я отляво и има 2-ма стъклари в къщите вляво,веднага след новата кооперация Peace

а къде беше втора поликлинкика  Thinking първа се сетих ама  втора  newsm78

# 296
  • Пловдив
а къде беше втора поликлинкика  Thinking първа се сетих ама  втора  newsm78

на ресторант Стадиона

# 297
Много ви благодаря момичета за бързите отговори  bouquetА може ли координати на този доктор  newsm78как да се свържа с него т.е.аз не знам каде е очната клиника (на пещерско шосе отивам и там на някой от етажите ли???как го казах само Embarassed)

# 298
Момичета някой знае ли къде продават колела на Дино или някои да ми препоръчате но да не са китайски  Hug

# 299
  • Пловдив
Много ви благодаря момичета за бързите отговори  bouquetА може ли координати на този доктор  newsm78как да се свържа с него т.е.аз не знам каде е очната клиника (на пещерско шосе отивам и там на някой от етажите ли???как го казах само Embarassed)

Значи хирургиите на Пещерска, влизаш през входа откъм гребната - от входа вляво и там има един дъъълъг коридор - в самия му край е кабинетът му, но и да питаш някой ще ти кажат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт