Къде в Пловдив - 8

• 92 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ти violenza, благодаря и на всички майки, които са отделили от времето си и са вложили цялата си любов, за да изработят продуктите за базара.
Ще дойда пред Централна поща, другите места са ми далечко. А и събота е работен ден.
Дано да има повече желаещи да помогнат на децата.

Страхотни сте момичета от ДБМ- Пловдив.   bouquet

# 571
магазина на Екотест не е ли на края на Димитър Талев /не където е червения маркер,а още по-на края/-за ориентир картата
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=6523db5b481d4d37fe53ccfb43cd3dfb&tip=1

Cherry Mam ,ако не го знам къде е не моЪм те разбра  Grinning
Това магазинче е на гърба на стадион Тодор Диев- ако така беше. От автогарата минаваш зад стадиона та м направиха редица магазинчета и там е този сладкарски магазин. Все едно искаш да стигнеш до магазин Рошко.
Дано ме разбра Peace

# 572
  • София
Благодаря за предложението! Само че - миналата година питах във сладкарница Сладък рай - на халите отстрани бях и там ми казаха, че не можело да ми направят по поръчка. Но те наистина имат голям избор на сладки. Ще проверя още веднъж.

# 573
  • plovdiv
Здравейте, търся "бойното поле на костенурките нинджа"(къщата им), в хиполенд я имаше, но е изчерпана и няма да получават,някой виждал ли я другаде? Sad

# 574
Момичета търся хубав детски порцеланов сервиз за хранене!От тези които са с чинийка купичка и чашка на мечо пух или принцеси!Чудя се дали има в Джъмбо?Или някъде другаде ако сте виждали  Hug

# 575
violenza, благодаря за информацията. Там сме.

# 576
Момичета търся хубав детски порцеланов сервиз за хранене!От тези които са с чинийка купичка и чашка на мечо пух или принцеси!Чудя се дали има в Джъмбо?Или някъде другаде ако сте виждали  Hug

Има, но не са порцеланови, а меламинови в Джъмбото.

# 577

В Джъмбо има много разновидности, но са пластмасови всичките
Порцеланови, не знам дали е точно порцелан:
Детски има на Луминарк - преди ги имаше в Билла или в склада на Луминарк може да провериш, но съм почти сигурна, че беше само 1 вид
В складовете на Брезовска - голямата търговия, като влезнеш централния склад, веднага вдясно, само направо и после вместо да завиеш наляво да излезеш на главния път, спираш и вдясно ти е най-големия склад за стъклария. Вътре в дъното имаше много хубави комплекти, бяха по 20 и няколко лв на едро, да са по 30 на дребно. Не знам дали има останали.
Също и в магазина на Брабантия в халите има много хубави комплекти - с виличка, лъжичка и ножче, но не знам дали не само приборите или има и чашките и чинийките, защото същите ги купихме от магазин Петра в София. Ако имаш път натам техните са уникални - и приборите и чинийките, вярно че и цената е повече... Но си заслужава.
Мисля че Петра имат и в Пловдив, но май бяха затворили, не съм сигурна.

# 578
Виждала съм в Метро, на Дисни, но комплекта като видове съдове не ми хареса, че купичката беше като купа за ядки (много малка)
Иначе купих немски от едно магазинче между пешеходния мост и Нева (Бившо на ТСМ). Картинките не бяха на Дисни.
Имаше и много голям избор и под Дома на модата и красотата, но преди няколко дни видях, че вече са затворили и този магазин...

# 579
Здравейте, търся "бойното поле на костенурките нинджа"(къщата им), в хиполенд я имаше, но е изчерпана и няма да получават,някой виждал ли я другаде? Sad

Имаше доста неща в Джъмбото за костенурките, ама като не съм на тази вълна и не разгледах подробно!
Някой ако е ходил тези дни и е видял, дано ти пише, че да не ходиш напразно до там да проверяваш!  Peace

# 580
Момичета,някой има ли представа на каква цена беше Бейби Борн в Метро?
В чуденка съм откъде да купувам...навсякъде е на различна цена... ooooh!

# 581
Момичета,някой има ли представа на каква цена беше Бейби Борн в Метро?
В чуденка съм откъде да купувам...навсякъде е на различна цена... ooooh!

Ето тук http://www.metro.bg/pages/1202.aspx?0&mm=9248&cd=2&k … &pg=1#content са качени каталозите, има и цени, може и на куклата да намериш!  Peace

# 582
За съжаление точно това бебе го няма в каталозите или аз не мога да го открия...
Преди няколко дни ходих на справка там,но ми изскочи цената от главата и сега не знам дали си струва пак да отделям време да мина към Метро.

# 583
  • Пловдив
по телефона Метро също дават инфо

# 584
Ако става въпрос за New Born Baby на Simba Toys - цената беше 23 лв (имаше избор момиче или момче) - с памперс и т.н.
За оригиналния Baby Born не мога да си спомня дали имаше ...

Общи условия

Активация на акаунт