Коледната украса ...

• 43 200
  • 224
  •   1
Отговори
# 165
Джул и другите майсторици кажете как си слагате коледните венци на входната врата за да не падат. Не съм слагала такъв от преди 2 години и не помня...Давайте методи, че днес ще качвам. Когато си заредя фотоапарата може и снимка да ви пусна. Дайте и вие украска... Peace

# 166
  • София
В стария апартамент, на който външната
врата е все пак във входа, закачах един венец на стената
до нея с пирон.
Сега, когато външната ми врата е буквално на улицата,
слагам 2 по-малки, от дветет страни на вратата пак с пирончета Simple Smile

# 167
Аз закачам със съвсем тънка лентичка на шпионката.

Вчера започнах с украсяването. Направих две такива елхи на прозорците от една лента, която изрових в Хит- 3м, 0.49 лв Blush Елхата традиционно е в червено и златно, на прозореца съм решила да подредя фигурки.
Дребните детайли ще ги добавям един по един до Коледа, та да си подхранвам настроението.

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:13 от Рокси

# 168
Хубаво де, но аз искам по класическия начин - на самата врата да виси венеца, но на нея няма как да забия пирон  Mr. Green Crazy

Имам прозорец с решетка от ковано желязо може там, но ми е последен вариант. Моля ви някой закача ли си венеца на самата врата и как?

# 169
Мойта врата е дървена и направо на нея съм заковала едно малко пиронче.

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 23:18 от Grace'

# 170
  • София
Вал, имам и друго предложение за теб  Hug
Купуваш една пластмасова закачалка, от тези
с лепенката отзад. Залепваш я на вратата, закачаш
венеца, а като разваляш украсата, просто отлепваш
закачалката и всичко е ОК  Hug

Рокси, страхотна е идеята с елхите  Peace
И аз ще си направя  Hug

# 171
Хубаво де, но аз искам по класическия начин - на самата врата да виси венеца, но на нея няма как да забия пирон  Mr. Green Crazy

Имам прозорец с решетка от ковано желязо може там, но ми е последен вариант. Моля ви някой закача ли си венеца на самата врата и как?
Нали писах:) Развъртам леко шпионката и закачам там венеца с помощта на тънка лентичка. Предложението на Джулиана също е лесно, стига да не е прекалено тежък венеца.
Джулс, по удачно ще е ако се използват от онея ленти за букети, които са като найлонови, нали се сещаш. Тея моите са от плат и голям зор видях с тях, първо ги гладих, после пак гладих при прегъването и накрая малко трудно залепнаха с тиксото, че са тежки.

# 172
  • Майничка
Или ако имаш шпионка, както спомена Рокси, прекарваш примка от тънка корда зад нея и я завързваш за венеца - държи и не личи.
Втори вариант - когато оплиташ венеца, прикрепяш в двата или четирите срещуположни края откъм гърба (според обема и тежестта му) пластмасови или дебели картонени планки (пробити с шило и завързани с корда или залепени с подходящо лепило) и после тях закрепяш с двойнолепеща монтажна лента за вратата. Лентата после се отлепя много лесно и чисто със сешоар.

# 173
Аз моя венец на външната врата съм го залепила с тиксо, всяка година го правя и не пада  Simple Smile

# 174
Аз закачам със съвсем тънка лентичка на шпионката.

Вчера започнах с украсяването. Направих две такива елхи на прозорците от една лента, която изрових в Хит- 3м, 0.49 лв Blush Елхата традиционно е в червено и златно, на прозореца съм решила да подредя фигурки.
Дребните детайли ще ги добавям един по един до Коледа, та да си подхранвам настроението.

Влюбих се в твоите фигурки! Внасят много настроение!   bouquet
Ние днес ще украсим- във всекидневната венец за Адвент, клон от елха за рамката на вратата, фигурка на снежен човек в предверието и други малки декорации... Много ми е празнично!

# 175
  • София
Охххх като ви чета, ми се иска и аз,
но довечера ще сме в София към 21.00
и просто няма как  Sad
Събота живот и здраве и аз ще се развихря  Hug

# 176
Хубави съвети сте дали дано помогнат на други питащи се като мен. Аз май си харесах варианта на Марчето с тиксото, само дано издържи, че венеца не е от най-леките. Понеже нямаме шпионка този вариант отпада, но имаме горно прозорче и се надявам ширината да съвпадне, та там ще лепя...
Аз сложих елхата когато мога може да снимам и да покажа. Flutter

# 177
И аз украсих в събота, то и маликият не ме остави на мира де, понеже са украсили в градината и искал и в къщи Grinning Не съм правила снимки, но ще...и ще покажа.
Стана ми хубаво с тая украса, сега остава и сняг да завали Rolling Eyes, че в това топлото ще се вкисне виното Mr. Green Laughing
Моят венец е много тежък и не става с тиксо, една позната закача лентичката на венеца от вътрешната страна на вратата на гвоздейче и понеже е тънка, не пречи като я защипва вратата, все се каня и аз така, ще взема да пробвам...

# 178
  • София
Украсата за празниците винаги ми отнема много време и енергия. Изключително важна е за мен.
За Коледа ще украсяваме идната събота и неделя.
При нас има една смешна традиция: През деня украсяват децата и мъжа ми, а аз ги поощрявам колко добре се справят и колко е красиво, а през нощта аз поправям техните шедьоври и украсявам както си трябва. Те не се сърдят, а са ме взели на подбив, че мама пак е украсявала докато спи. Mr. Green

# 179
Винаги украсяваме цялата къща. Елха  отрупана с играчки, гирлянди и венци по цялата къща. santa2
Настроението е празнично доста преди Коледа. People Santa
Задължително купуваме поне по една играчка.

Общи условия

Активация на акаунт