САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Малко спам, ама не се сдържах... Wink Като чета, какво се пише за полара и започвам да се чудя, дали моя нещо не е в ред? Нито скърца, нито нищо, дори получавам комплименти за него. Кройката била супер, добре седяло, мекичко. Е, да можеше да е от по-хубав полар, ама не е Sunglasses Та се чудех, дали моя не е сбъркан, но...получих и за мама, а и още един имам за менкане.
Куражкеее, да идваш тук, че... Thinking

# 106
Добро утро!

Код 23558 за БД и 30 % намаление на играчки.
А относно полара, вчера си го взех и го пробвах. Номера е 42-44, а аз поръчах 38-40. Но въпреки това ми е точен  Simple Smile. Кройката е хубава, седи много добре. Само ме дразни, че на пипане малко скърца. Но ако го изпера в омекотител, може и да спре. Като за без пари си е много добра придобивка. Интересува ме тези, които са поръчали номер 42-44 какъв размер получават всъщност, защото искам да поръчам по-голямо на майка ми.

# 107
аз поръчах размер 42/44 за снаха ми и дойде точно този размер, после поръчах за свекърва ми 46/48 и също си дойде този размер, само за мен си поръчах 38/40 ама не.

# 108
  • БУРГАС
48755 ИМА ГО НА 1 СТРАНИЦА но немога да отворя снимката ако някой я има нека я покаже моля.

# 109
  • София
Мацки, има ли код за чантата с жирафа?
Моята вече съвсем сдава багажа, а ми е удобна и не ми се сменя с друга, че е доста голяма.

Виж в темата за размяна на подаръци дали някой не я продава чантата. Аз си я купих от там и съм супер доволна - и от цената и от чантата.
А пък ако ти имаш нещо за размяна може и така да стане.

И аз получих поларчето в поръчания размер 42/44, но поръчката ми беше от 6.11. май след това има изчерпване на номерата.

# 110
Аз също съм доволна от полара,имам този от миналата година и си го нося редовно нито скърца нито лепи,е стана на топчета но то зо без пари си е за един сезон не доживот,сега смятам пак да си поръчам и да си го подновя!

# 111
Здравейте момичета, извинете, че така нахълтвам, но от вчера много се зарибих, за първи път поръчвах от ларедут и сега много се вълнувам дали всичко ще е наред и т.н. Затова ви моля да ми кажете каква е процедурата стъпка по стъпка след като си поръчал. Аз вчера получих по майла потвърждение на заявката си, едно такова стандартно и от тук нататък какво?
Дали плащането е успешно? След колко време горе долу пристига? Ще получа ли някакъв друг майл от тях или просто си чакам.
Направих поръчка за 63 евро и изполвах код, с който ми намали 5 евро за транспортни р-ди и подарък сешоар. То сигурно вие го имате сешоара, дали става?
Много ви моля за информация, много ще се радвам. Така ми се иска да остана доволна и да бъда редовно тук, голяма зарибявка с тези кодове Simple Smile))
Извинете, че не съм влязла с потребителското си име, ще го направя малко по-късно.

Хубав ден!

# 112
Това пак съм аз, от предния пост, вече с потребителскоро си име.

Да кажа, че използвах код 29098, защото хем ми даваше сешоара, хем и 5-те евро ми намали.

Чакам с нетърпение някой да сподели опит за доставката, благодаря предварително Simple Smile

# 113
  • Бургас
та и аз да се изкажа за поларчето че получих 42/44 вместо поръчаното 38/40 но ми е добре като размер и във фактурата на колето която е пише това cet article semblable a celui que vous avez commande, mais il in'a pas exactement la meme taile. nous avons prefere vous l'envoyer plutot que de vous faire attendre. bien entendu, s'il ne vous convient pas, vous pouvez l'echanger ou demander son remboursement. les frais de retour vous seraient rembourses. което по превода на чичко гугъл е че в момента няма от поръчания номер и за да не чакам те са решили да пратят друг и мога  да го разменя или да поискам възстановяване. разходите за връщането ще ми бъдат възстановени

# 114
И още един въпрос да задам: размер 42/44 нещо като М ли е?

Ох , май трябваше първо да разпитам и след това да поръчвам, ама....карай

# 115
Според мен тези полари не си отговарят на номерата изобщо. Аз нося 36-38 за връхни дрехи, и полара 42-44 ми е добре, даже по-добре ми седи от шлиферите с номер 38-40, които са ми големи. Така, че с полара номерацията се разминава.

# 116
А за блузите?

# 117

Ето тук са отговорите на всичките ти въпроси:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448478.0
 Прочети внимателно!Нямаме нужда от повече спам....имаме си достатъчно newsm47

После ако нещо не ти е ясно питай!   Wink

# 118
Не знам  дали е спам или не, но...от дудонките идват едни и същи размери,
в смисъл 42/44 дойдоха, а съм пуснала два различни кода..

Лек ден..  bouquet

# 119
Не знам  дали е спам или не, но...от дудонките идват едни и същи размери,
в смисъл 42/44 дойдоха, а съм пуснала два различни кода..

Лек ден..  bouquet

Пусни малко повече снимки от тях, моооля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт