САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
impala, кода 27073  дава ли БД, че не ми се отваря линка, и какви са условията?
Днес получих кафяв тренч 42-44 вместо полар 38-40 с код 34444, поръчката е от 25.11 на поща.

# 661
77003 - 20/33 + БД, вкл. зелени; 51322, 51489 - 20/33+БД

# 662
  • София
impala, кода 27073  дава ли БД, че не ми се отваря линка, и какви са условията?

Цитат
дава БД  при поръчка 4 артикула от секция Linge de maison вал до 31,03,2010

# 663
Моля помогнете Praynig Направих си нов акаунт и искам да взема надуваемото легло за подарък,но кода не ми се хваща,дали има нов newsm78

# 664
  • София
Код 88005-БД и комплекта за баня
До 31.12.09г.

40428--  -20:75 евро от дамско,мъжко,детско,бельо,красота,спорт и мебели и деко.Подарък -Сервиз-"Summer Cups".Валиден до 07.01.10г.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:48 от Evа

# 665
кода за надуваемия дюшек и мен ме интересува

# 666
това гледам не е пуснато -
40428 - 20/75 евро, няма БД, подарък "summer cups" -  " Votre cadeau : SET COCKTAIL   bleu, rose e..." валиден до 7.01.2010. 
според мен е коктейлно сервизче и съдейки по цветовете е различно от онова, което получавахме тази пролет Peace
така че ще се надяваме Евка да изрови снимка и да се включи с по-подробна информация  Peace Heart Eyes

Моля помогнете Praynig Направих си нов акаунт и искам да взема надуваемото легло за подарък,но кода не ми се хваща,дали има нов newsm78
кода за надуваемия дюшек и мен ме интересува
гледам, че никой не ви отговаря Laughing
нееднократно се коментира, че това са миналогодишните кодове за спонсорство, за тази година кодовете са други, има ги на 1-ва стр. Peace
така че надежда всяка надуваемо-дюшеко-матрашка тука оставете  Laughing Peace

# 667
  • Бургас
А някой нов 20/33 не се ли е появил вече  newsm78.

# 668
  • София
А някой нов 20/33 не се ли е появил вече  newsm78.
Да,има поне 4 нови кода за -20/33 през последните 2 дни.

Куражче,предполагам,че е коктейлния сет от лятото това,аз съм го пуснала кода вече.  Peace

# 669
  • София
Аз пък получих някакъв бежав тренч с кода за полара. Пак от 4 декември ми е поръчката.
И моята от 4.12 дойде със бежов тренч, който ще замине по някое направление - определено не го искам в гардероба си - кройката не е за мен

# 670
Куражче,предполагам,че е коктейлния сет от лятото това,аз съм го пуснала кода вече.  Peace
видях, ама със закъснение  Embarassed Mr. Green
но според мен ще е различен - онзи беше верт-анис, оранж, розе, а този го изписва блу-розе и още нещо си  Laughing
нищо де, ще взема да го добавя към колекцията си от грънци Mr. Green пък после ще споделя впИчатление Peace \но ще е след НГ\

# 671
  • В La Redoute и по света
Получих 2 от пратките - една от 1-ви и една от 7-ми декември. Получих полар (както беше поръчан) и играчка дуду. Много е сладурска.

Чакам още 8 пратки и нямам търпение да видя изненадващите подаръци - вероятно пак ще си получа това, което съм поръчала ...

# 672
Получих 2 от пратките - една от 1-ви и една от 7-ми декември. Получих полар (както беше поръчан) и играчка дуду. Много е сладурска.

Чакам още 8 пратки и нямам търпение да видя изненадващите подаръци - вероятно пак ще си получа това, което съм поръчала ...

кой номер полар  bouquet аз чакам от 2 И бях спряла да се надявам,че ще дойде поларче   bouquet
Сега нямам търпение да видя   bouquet

# 673
Момичета днес получих този код.  34584-БД над 30Е
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6c48e458662989214c
Извинете ако е пускан.

# 674
  • Варна
видях, ама със закъснение  Embarassed Mr. Green
но според мен ще е различен - онзи беше верт-анис, оранж, розе, а този го изписва блу-розе и още нещо си  Laughing
нищо де, ще взема да го добавя към колекцията си от грънци Mr. Green пък после ще споделя впИчатление Peace \но ще е след НГ\
А може ли да споделиш впечатления и от стягащия колан до колкото помня ти го заръча?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт