Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Момичета да ви питам
От както си слагам вагинално Утрогестан- а/ сутрин и вечер от 2 дни/
 имам почти непрекъснати болки ниско долу -от ляво или от дясно- преобладава от дясно
Тези болки започнаха около ОВУ ,но вече са почти целодневно- леки пробождания
Може ли да е от Утрогестан-а ли да тичам да ме види доки?

# 2 281
eдва ли е от Утрогестана.
Ако това е успокоение, аз също имах такива болки около ову и след това.. Simple Smile

# 2 282
Аз пак ще се помоля някои ако може да погледне и моята графика  Embarassed 
http://www.babyplan.ru/profile/114799
Като четох, че трябва да има разлика 0.3-0.4 ми дойде съмение, че може и да съм имала О, но не показва  newsm78  Едно е сигурно - ще се борим и следващия месец, понеже от сега си имам ПМС  Sunglasses

# 2 283
Аз пак ще се помоля някои ако може да погледне и моята графика  Embarassed  
http://www.babyplan.ru/profile/114799
Като четох, че трябва да има разлика 0.3-0.4 ми дойде съмение, че може и да съм имала О, но не показва  newsm78  Едно е сигурно - ще се борим и следващия месец, понеже от сега си имам ПМС  Sunglasses
според мен е ановулаторна, освен ако не си имала много късна овулация на 27 ден, но не си мерила на 28мия, така че до няколко дни ще е сигурно, ако БТ се задържи висока, имало е овулация.
Колко дни ти е цикъла?
ЛФ от другите ти графики е с дължина на границата, хубаво е да пуснеш един прогестерон.

# 2 284
Благодаря Чин за отговора  Hug  Цикъла последните месеци ми е 38 дни, доста  Crazy
За прогестерона и аз мисля, че имам проблем. Имам един спонтанен аборт в началото на 6-ти месец и тогава имах проблеми с прогестернона и пиех Дуфастон. Док ми каза да меря 3 месеца и ако не забременея през това време да отивам на преглед, така че или този или другия месец ще ходя. Но с тази варираща О е много трудно да хвана момента  Sad 

# 2 285
Прогестеронът е много важен през бременността, но е причина за аборт в началните месеци, когато бременността се храни от жълтъчното мехурче и няма образувана плацента.
Все пак пусни прогестерон 7 дни след овулация.

# 2 286
  • София
Днес Бейбиплан ми начерта графиката и според нея ОВУ е била на 25
Да ама аз само тогава правих секс и от тогава не съм,че нещо не ми беше много добре тия дни... Tired
Аз си мислех че ще е деня след спада на Т и тогава го правихме два последователни дни,но ...
Много съм разочарована- ако не съм го уцелила момента?!?!
Има ли вероятност плувците да са оцеляли до ОВУ?
Дано този единствен път на 25 да е достатъчен Praynig Praynig Praynig

# 2 287
  • София
vnd
О. настъпва от 12 до 48 час след (+)тест за О. /пика на ЛХ/
Според мен О. е била на 24/25 ден от МЦ.
Има шанс Simple Smile - стискам палци да е станало

ПП. Пика на ЛХ е 22-23ден от МЦ /за този МЦ/

# 2 288
  • София
Много ти благодаря  Hug
Дано да е станало Praynig Praynig Praynig

# 2 289
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia
Моля ви кажете ми кога да очаквам цикъл когато температурата ми падне ли вече 7ден без дуфастон и няма "лелка"Дали е имало овулация  Cry,вече не се издържа....

# 2 290
Е,това не го разбирам...Т ми се почи днес рязко сред серия отрицателни тестове за О.
Уж толкова дебнах момента,а тя каква стана.Ако и утре е така-вероятно О е минала.А тестовете не засякоха пик. Пфффффффффффф....

# 2 291
Здравейте,момичета!
Моля за мнението ви по повод моята графика.Този месец е първият,през който започваме наистина сериозни опити да забременея,но от тестовете за овулация излиза,че този месец не съм имала такава.Въпросът ми е виждате ли двуфазност изобщо?Търсих,но не намерих някоя подобна на моята графика.Намерих инфо,че тестовете понякога не отчитат правилно,а аз на 14 ден направих теста с изключително малко урина и не знам дали е отчел правилно или не... Благодаря ви предварително! Hug  bouquet
Хубав ден!

# 2 292
Здравейте,момичета!
Моля за мнението ви по повод моята графика.Този месец е първият,през който започваме наистина сериозни опити да забременея,но от тестовете за овулация излиза,че този месец не съм имала такава.Въпросът ми е виждате ли двуфазност изобщо?Търсих,но не намерих някоя подобна на моята графика.Намерих инфо,че тестовете понякога не отчитат правилно,а аз на 14 ден направих теста с изключително малко урина и не знам дали е отчел правилно или не... Благодаря ви предварително! Hug  bouquet
Хубав ден!
По това което месеци насам не съм спирала да чета според мен е имало овулация въпреки тестовете (аз когато казах на д-ра за тестовете каза че са страшно недостоверни)На 14ден си имала и според мен е много вероятно чудото да е станало!!!Нека все пак и по компетентните да се изкажат

# 2 293
# 2 294
  • somewhere over the rainbow
Аз двуфазност не виждам. И според графиката, както и тестовете, О е нямало Confused

baby2012, колко дни ти е цикъла по принцип? Не ти ли е време за тест? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт