Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 676
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 255
здравейте момичета , искам да ви питам нещо
на 5.11 ми беше последния цикъл, на 18.11 имам доказана овулация , сега от три дни си меря температурата и е 37.3 възможно ли е това да говори за наличие на бременност или е още прекалено рано
предварително ви благодаря за отделеното време
Наистина нищо не означава.ТБТ се мери постоянно,следи се двуфазност.Но имаме момичета тук ,които имаха след ову до края такива стойности на БТ и пак им дойде.Не се навивай,а то дано  те изненада,че иначе трудно се понася.Каквото е трябвало е станало.Успех ти желая и да се похвалиш!

# 256
А аз съм в другата противоположност - (не)чакам на 02.12. За съжаление след няколко дни поддържане на температура от 37С, последните два дни тя леко спадна.  Sad Означава ли това, че със съгурност няма бременност или има и случаи, при които въпреки спадане около датата на М има пременност. Thinking Знам, че съвсем малко остана докато разбера отговора, но започвам да се притеснявам, а съм си казала, че няма да правя тест преди поне два дни закъснение.
Ето и графиката ми: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 257
SeiSoloTu,При мен се отваря моята графика като натисна линка ,който си дала,защо така? newsm78

# 258
  • у нас
SeiSoloTu,При мен се отваря моята графика като натисна линка ,който си дала,защо така? newsm78

и при мен на линка ми отваря моята. Отвори тази, която е в подписа Peace

# 259
  • София
абре кликнете не на линка, а на картинката на графиката в зачатие и ще се отвори нейната Simple Smile

# 260
Грешката явно е моя при пускането на линка.  Embarassed
И все пак ще се радвам след като сте видяли графиката ми да пуснете някое коментарче свързано с нея.  Wink Hug

# 261
  • В сърцето на живота!
SeiSoloTu графиката ти е хубава. Grinning
За кога не чакаш?

# 262
Не чакам в сряда.
Проблема е, че освен болка в едната гърда /и от не около зърната, а от външната й страна/ нямам друг симптом. Преди няколко дни имах болки ту в единия яйчник, ту в другия, но някакъв постоянен симптом /гадене, отпадналост, напрежение в гърдите и т.н./ за сега няма.  Thinking
Надявам се да съм от жените, на които симптомите са се появили по-късно. /До два-три дни най-вероятно ще има ясното  Simple Smile /

# 263
   Момичета , може ли да дадете някакво мнение за моята графика ! Просто този месец е ужасна !

http://www.babyplan.ru/profile/30893 Благодаря ви !  Hug

# 264
   Момичета , може ли да дадете някакво мнение за моята графика ! Просто този месец е ужасна !

http://www.babyplan.ru/profile/30893 Благодаря ви !  Hug

Шушинка,ти сама си си отговорила на въпроса си. Sad Графиката ти не показва да е имало ову наистина. newsm78

# 265
 Охххх , вече незнам кой път да хващам Мама Диди ! Просто то какви ли не изследвания какво ли не пия в момента общо 8 вида лекарства и положението е все същото ! Дали някой ден и аз ще стана мама  Cry Cry Cry

# 266
Спокойно миличка ще станеш мама. Hug Това е придванието на жената и се надявам всички тук да ги сполети това чудо.По един или друг начин всеки може да стане мама.Само не се отчайвай.  Hug

# 267
А я кажете това графика на цикъл без ову ли е ?? newsm78 newsm78 Доказано без доминантен фоликул, няма кисти, няма нищо...

http://www.babyplan.ru/profile/37672

Как да вярваш на тези графики? Меря я по правилата, орално, с дигитален т.

# 268
Другарката певица Рени , казаха ти,че нямаш ову ли  newsm78 Много странно #Crazy

# 269
mmmshushy80 , наистина не изглежда добре графиката. Какъв е този рязък спад толкова рано newsm78, а пък и такава малко разница.

ДПРени, такава хубава графика, направо не мога да повярвам, че е нямало доминантен фоликул. През кои дни от цикъла си ходила на фоликулометрия?>

Общи условия

Активация на акаунт