Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 694
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Антоника     
Според мен О. е била на 15 ден от МЦ.
Графиката ти е добре до тук

# 2 566
  • София
AngelHeart 
Честито и от мен!
Лека и спокойна бременност Simple Smile

bouquet

# 2 567
  • В градината...
AngelHeart,честито!

# 2 568
AngelHeart, честито и от мен.Спокойна бременност и леко раждане!!!!!!

# 2 569
Мерси момичета Hug Гледам още да не се радвам много, но се надявам всичко да мине добре. Пожелавам Ви скоро да видите и вие две чертички  Hug

# 2 570
От този месец започвах да следя БТ по препоръка на АГ. Опити за бебе правим от миналата година, тогава правех само тестове за овулация и на петия месец бях бременна, но в 10г.с. направих аборт. Сега вече 6мес. правим безуспешни опити и след преглед при АГ ни препоръча спермограма и мерене на БТ . И така от този месец я меря, правих и тест за овулация. Мисля, че засега ми е добра графиката, вие какво ще кажете? Овулацията на 10 - тия ден от цикъла ли е била?
П.П. БТ меря вагинално, с живачен термометър, спазвам всичко, което прочетох из мрежата.

# 2 571
По скоро на 11-ти  Peace

# 2 572
и поред мен е била на 11ден, поне аз така мисля че овуто е в първия ден на покачването и тогава имате 36часа да действате ако може денис да отговори тя е най-компетентна в  тази област

# 2 573
  • София
Fortuna
Според графиката ти до тук -  О. може да е била на 10/11 ден от МЦ
Дано да е станало

# 2 574
  • Видин
Момичета, отново се нуждая от съвета ви. Мислите ли че тези спадове и качвания през ден-два са нормални ако има нещо. Разликата между ФФ и ЛФ мисля, че е добра. Единственото различно нещо което усещам са болки в гърдите и съм много чувствителна, рева всеки ден, поне по два пъти Blush Много ми се иска да е станало. Имах розово заапване, 9 и десети ден след О, което беше само сутрин на тоалетната хартия. Мислите, ли че ако до петък не ми е паднала БТ и не ми е дошъл МЦ, мога да направя тест? Blush

# 2 575
Момичета, отново се нуждая от съвета ви. Мислите ли че тези спадове и качвания през ден-два са нормални ако има нещо. Разликата между ФФ и ЛФ мисля, че е добра. Единственото различно нещо което усещам са болки в гърдите и съм много чувствителна, рева всеки ден, поне по два пъти Blush Много ми се иска да е станало. Имах розово заапване, 9 и десети ден след О, което беше само сутрин на тоалетната хартия. Мислите, ли че ако до петък не ми е паднала БТ и не ми е дошъл МЦ, мога да направя тест? Blush
Графиката ти е чудесна. Не можеш да имаш всеки ден едни и същи стойности, варира съвсем малко, напълно в рамките на нормалното.
Да, ако до петък не ти дойде, направи един тест, пък ние ще стиснем палци да е
EFP

# 2 576
  • София
С плач не се получава - така само си вредиш. То или е станало или не. Като плачеш не променяш нищо. Я се стегни Simple Smile

Според мен О. е била на 14 ден от МЦ.
Колко време държиш терм-ра?

Тези спадове не са проблем  - според мен е нещо от измерването
Графиката ти е добре до тук
Стискам палци Simple Smile

# 2 577
  • Видин
Денис, аз не плача защото се тормозя дали е станало или не, а просто от най-малкото нещо и ми текват сълзите Hug. Меря с дигитален термометър и след като изпиука го вадя. Всеки път е така Peace. Благодаря ти за палците Heart Eyes

# 2 578
И аз така бях започнала и се чудех защо стойностите ми са толкова различни, но сега винаги го държа 4,5минутки след сигнала по съвет на момичетата от форума  Grinning без които сме за никъде! Hug

# 2 579
  • София
Денис, аз не плача защото се тормозя дали е станало или не, а просто от най-малкото нещо и ми текват сълзите Hug. Меря с дигитален термометър и след като изпиука го вадя. Всеки път е така Peace. Благодаря ти за палците Heart Eyes

Тогава нещо, което не си признаваш какво е /т.е нещо неосъзнато/, те измъчва и води до това ти състояние.
Задай си въпросите:
Какво е то?,
Какво може ти да направиш по въпроса?
Направила ли си каквото трябва?
Зависи ли от теб?
Имаш ли вина за това?
Можеш ли нещо да промениш?
и т.н. това много помага Simple Smile

И разплачеш ли се за нещо- веднага си задай въпроса: Каква е причината да плача и да се чувствам така?

За Бт - ако мериш с дигитален Т. - държи се 2-3-4 мин след сигнала
Живачен - 10 мин.

Общи условия

Активация на акаунт