Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 533
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 640
  • срещу двата комина :)))
Здравейте момичето,
питането не ми е точно по темата, но не знам къде да го постна , а мисля че можете да ми помогнете .
Този месец не съм мерила Т понеже много пътувах, но на 11.10 бях на гинеколог и там ми казаха, че се вижда спукан фоликул и че всичко е наред. Проблема е, че на 23.10 трябваше да ми дойде, до сега нищо. Правих 2 теста за бременност , и двата отрицателни. За писах си нов час за гинеколог, но за съжаление имаше чак за 11.11 , а аз вече леко се побърквам.Някой има ли идея какво се случва , като искам да добавя че никога не ми е закъснявало повече от 3 дни и никога не съм пропускала месец ?

# 2 641
  • Велико Търново
mu_ry, най-сигурен тест за бременност си остава кръвния  Peace Но ако искаш заповядай в другата ни темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619322.135 В нея споделяме нашите надежди, тревоги, трепети и всичко свързано с очакването на забременяване. Там ще получиш по-изчерпателен отговор за кръвния тест от момичета, които вече са го правили  Peace Пожелавам ти успех!  Hug

# 2 642
  • Пловдив
Здравейте, може ли някакво мнение и за моята графика, според вас кога е била Ову?  Hug Благодаря ви предварително, меря с живачен ректално в 8 часа.

# 2 643
Куклата аз мисля, че може да е било на 19 ден, защото тогава има рязко покачване, но пък може да е било и на 17 защото тогава е най-ниската Т и може да и е трябвало 1-2 дни да скочи до по-високи стойности. Важното е, че сте работили във всички важни дни.

# 2 644
  • София
Денис, записвам точно стойността, която ми показва живачния термометър. Не добавям 3 десети. Просто казах на Чери, че и аз съм сравнявала дигитален с живачен и има разлика в показанията. Дигиталният ми показва с 2 до 3 десети по-ниска Т отколкото живачния. Реших, че дигиталният не е верен и всички стойности, които съм нанасяла в графиката са точно тези, които ми е измерил живачният термометър  Peace Надявам се стана ясно  Hug

Не е нормално да имаш БТ 37,0 - 37,2 за ФФ - това показва, че има болестотворен процес в тялото ти.
Консултирай се с лекар./ЛЛ, Вътрешни болести//
Колко е ТТ през деня - измери я на обяд и вечерта около 18-19-20.00 / когато имаш възможност.
Причината може да е  друга - не е задължително да е нещо свързано с половата с-ма

# 2 645
Здравейте, може ли някакво мнение и за моята графика, според вас кога е била Ову?  Hug Благодаря ви предварително, меря с живачен ректално в 8 часа.
Все още не може да се каже със сигурност, защото температурите не се различават много от тези през ФФ. Ако БТ продължи да се покачва, ову на 19-20.

# 2 646
  • София
Ако е имало О. поред мен О. е била на 18 или 18/19 ден от МЦ, но Бт трябва още да се повиши и да се задържи висока.
Добре е да правиш и тестове за О.

# 2 647
  • Пловдив
Дано да се повиши тези дни, ако не другия месец ще комбинирам с тестовете за ову. Благодаря за мненията момичета  bouquet!

# 2 648
Ако може и на моята графика да хвърлите едно око.Надявам се този месец да съм я направила както трябва, че все нещо ми куцаше до сега!
Благодаря! Simple Smile

# 2 649
  • София
Дидолина - много обнадеждаваща графика
Стискам ти палци  Praynig
Продължавай да мериш
 Hug

# 2 650
Аууу Внд благодаря ти!От твоята уста - в Божиите уши Simple Smile

# 2 651
  • В градината...
Дами, започнах да се притеснявам. След 3-4 дни ми предстои овулация, а температурата ми започна да се повишава. Гледам си предишните графики, в този период винаги тенденцията е надолу. Незнам на какво може да се дължи - дали, че меря под езика /а преди мерех отстрани на бузата/; дали заради смяната на времето?! Но каквато и да е причината, нали не би трябвало температурата точно сега да се повишава, вместо обратното!

# 2 652
  • София
Дами, започнах да се притеснявам. След 3-4 дни ми предстои овулация, а температурата ми започна да се повишава. Гледам си предишните графики, в този период винаги тенденцията е надолу. Незнам на какво може да се дължи - дали, че меря под езика /а преди мерех отстрани на бузата/; дали заради смяната на времето?! Но каквато и да е причината, нали не би трябвало температурата точно сега да се повишава, вместо обратното!

Оралното измерване е много неточно.
Защо не мериш анално или вагинално - така ще си сирурна в БТ и ще е ясно какво става с МЦ.

# 2 653
  • В градината...
Амиии, по много причини - едва си отварям очите и лапвам термометъра - голям стрес ми е. За другия вид мерене - няма да се удържа и да изтрая за 00. А за третия - направо си ми е гадно и ме е гнус.

# 2 654
Перуника и аз в началото започнах с орално мерене... никак не ми се искаше по другите начини, но като видях каква графика съм направила-  Embarassed Когато мериш в устата се получава следното- ако термометърът е под езика- показва една Т, ако е отгоре- друга, ако е към бузата- трета ...наистина никак не е точно, както казва Дениз.Поради тази причина и аз започнах да меря вагинално Simple Smile След 3-4 пъти се свиква Wink
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт