Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 582
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!
 denis_d, аз веднага махам термометъра, след сигнала. Защо трябва да се държи допълнително време? Или това се отнася за оралното мерене?
Най-просто казано защото след сигнала отчита още, това не е най-високата измерена стойност.
А на нас ни трябва най-високата.
За да не разпитвам всеки какъв му е терм-ра, като кажа да се държи и след сигнала, момичетата веднага се ориентират.
Провери твоя как измерва:
- до сигнала
- 2-3-4 мин. след сигнала
ако има разлика държиш го повече.
Ok, благодаря за информацията!   bouquet

# 481
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте ,отскоро си меря температурата и ви моля
 за мнение  bouquet
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=miss sss

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 14:27 от issi_82

# 482
 за мнение  bouquet
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=issi_82

Излиза ми това :  
Не сте сложили потребителско име във формата
Тръгнах да те открия само по потребителско име, но ми излиза една единствена грагика с цикъл започващ на 1.03.09 и свършваш след 93 дена.
Не виждам графика с температури, защо така newsm78

# 483
Ами незнам ,при мен се отваря.А може ли да пробваш да отвориш моята графика в подписа ми с лика на Богородица?

# 484
  • София
 за мнение  bouquet
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=issi_82

Според мен О. на 17 ден от МЦ.
Супер графика до тук

# 485
Иси и аз като денис съм на мнение, че О е била на 17-ти ден.
Даже виждам имаш и зацапване на 10-ти ден, а дано  Praynig Praynig Praynig
Графиката е страхотна.

# 486
Благодаря момичета  bouquetСега силно съм стиснала палци,дано БТ остане  висока Praynig Praynig Praynig

# 487
  • у нас
и аз мисля че графиката ти е много хубава. Стискам ти палци Peace

# 488
  • София
Здравейте на всички бъдещи майки и на настоящите, които ни помагат.

От скоро ви чета активо и и се престраших и аз да пиша Grinning, тъй като вече събрах малко информация, тоест отскоро меря температура, правя тестове за обулация и т.н. Абе въобще, сериозно сме се заели да правим бебе.

Имам един въпрос и ще съм благодарна ако някои може да ми отговори. Вчера правих тест за овулация (по принцип ги прявя след работа, около 6 вечерта) и беше отрицателен. Днес теста беше положителен (дори с по-наситена тестова черта), но пък температурата сутринта беше по-висока от вчера. На листовката на тестовете пише, че овулация настъпва от 12-48 часа след положителен тест.

Та въпроса ми е: на повечето места, където гледах пише, че овулацията е в деня с най-ниска температура (при мен евентуално вчера, но теста беше отрицателен), а при мен теста е положителен днес, когато темп. се  вдигна леко.

Ако на някои друг му се е случвало да има овулация след покачване на температурата, моля да сподели.   

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=ay

ПП. Дано да се вижда графиката.

# 489
  • София
Добре де май не се вижда. Айде пак да пробвам: http://calendar.zachatie.org/work/DisplayOtherUserGraphics?userLoginName=ay

# 490
Antoaneta_y, не е задължително овулацията ти да е в деня с най-ниска температура. Всеки организъм е различен.
 Щом имаш положителен ову тест, действайте  Wink

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 18:54 от barbaletka

# 491
  • София
Благодаря за отговора. Ще потърпя малко да ивдя как е темп. и утре.

Иначе го чакам моя да се върне и го почвам  Crazy

# 492
  • София
Графиката ти е добре до тук.
Добре е тестовете за О. да се правят от (-) до (-). Ако не ти е проблем направи тест и утре.
О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ.
О. не винаги настъпва при най-ниската Бт - дори по-често не е така, по скоро е като изключение.

# 493
Антоанета, така като гледам как върви графиката, бих казала, че овулацията ще е между 21-ви и 23-ти ден! Дейставйте тези 3 дена непременно! Стискам палци! Бих се доверила повече на тестовете отколкото на БТ. След 1 година мерене на БТ, най-накрая се отказах....започнах само с тестове... по-спокойна съм Simple Smile

# 494
  • София
Антоанета, така като гледам как върви графиката, бих казала, че овулацията ще е между 21-ви и 23-ти ден! Дейставйте тези 3 дена непременно! Стискам палци! Бих се доверила повече на тестовете отколкото на БТ. След 1 година мерене на БТ, най-накрая се отказах....започнах само с тестове... по-спокойна съм Simple Smile
А  откъде си сигурна, че наистина има О. всеки МЦ?
тестовете за О. - посочват деня на предполагаемата О. - но не ти доказват, че наистина ще има такава.
БТ - доказва че наистина е имало О. / ако раликата в БТ е 0,4-0,6 за ФФ-ЛФ  /

ПП. По БТ се разбира дали е имало О., но неможе да се предвиди кога ще е О.

Общи условия

Активация на акаунт