Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 511
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 645
sladkataaa, съжалявам, но не мога да ти видя графиката пише, че потребителя не споделя графиките си.

# 646
Много странно  Thinking
Аз виждам чее на профила ми , и се отваря...
Нещо явно нее на ред  Thinking

# 647
А сега би ли ми казала дали се показва !!!???

# 648
Пак не се вижда. Сложила ли си отметка в настройките да бъде видима от другите потребители? Ти отваряш ли моята?

# 649
Да твоята я отварям  Wink
сега ще провера в мойте настройки  Wink

# 650
sladkataaa, влизаш си в профила! От ляво пише:
Потребител: твоя ник

- изход

- личен календар

- лични графики

- графики на потребители

- моят профил

- .....

Влизаш в моят профил
и там са твоите данни - име, мейл, дата на раждане, .....
По надолу пише: Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители / V /
Желая полетата с лична информация  да бъдат видими от другите потребители / V /
Сложи отметки в квадратчетата след тези 2 текста, както аз съм сложила червените чавчици! Това става с чукване
с мишката в квадратчето и ще видиш отметката! Така позволяваш на другите да ти виждат графиката!

Хайде успех!

# 651
Благодаря ти мила   bouquet
Голяма съм шматка... аз търся тук в БГ мама да променя настройките , а то било в календара smile3503

# 652
Здравейте момичета
Честита ви баба Марта  Simple Smile
Включвам се в темата, но не мога нещо да си настроя овулационният календар, дава ми някакви грешки, но ситуацията е такава: От 16 до 26 ден пих Дуфастон - по познатата схема 2 пъти по едно, температурата ми започна да се покачава ведната след приема му, но моята БТ е ниска (според моят тъп термометър) по календар трябваше да ми дойде най-късно вчера. Вчера си правих тест, от тия лентовите - отирицателен беше  Cry, но БТ ми температура продължава да се покачва, а не спада...
Много съжалявам, че не може да видите графиката ми, за да ми помогнете, но само на база тази информация дали можете да ми дадете съвет
Започнах да си меря БТ четвъртият ден на менструацията и беше около 35,9, 36.0, 36, 1
А сега е 36,7, като задържа термометъра става 37 - 37,1 Shocked, задължително ли е да се понижи БТ точно преди менструация... писна ми да си давам надежди Confused Cry

# 653
LADY_S според мен температурите ти са страхотни. Аз пия дуфастон също по същата схема от 16 до 25 ден. Погледни моята графика. Аз нямам покачване толкова много Sad и незнам какво да очаквам. По принцип цикъла трябва да ми дойде утре, но никак не ми се иска.
Мама Диди, Бенджолина, моля ви погледнете пак графиката ми и си кажете мнението.

# 654
mitimama, на мен последната ми менструация беше на 30 януари, но аз съм с 30 днесвен цикъл, заради което моята докторка ще ме праща на хормонални изследвания, но дори и при 30 дневен цикъл ми закъснява... Shocked
Незнам какво да си мисля вече, най-вероятно от Дуфастона и мен ме болят зърната, докато гърдите - не, от време на време получавам болки в кръста ама не толкова силно изразени, тези подтиснати ПМС дали не се дължат пак на Дуфастона... Confused Пък и незнам колко да му вярвам на тоя термометър Rolling Eyes никакви други симптоми нямам, ама никакви като ви казвам, нито ми се повдига нито ми е нервно (като изключим нервността около очакването) нищо, нищо... Rolling Eyes
Пожелавам на всички от сърце 2 чертички

# 655
mitimama, според мен графиката ти върви много добре. Мисля, че утре може да се пробваш с едно тестче , дано  да е станало. Praynig

Лайди С, тези стойности са супер. Засякла ли си кога е била овулацията?Ако са минали повече от 16 дена от нея, може да се пробваш с тест, защото лутеалната фаза не може да бъде по-дълга, ако се случи цикъла да закъснее повече от тези 16 дена след О, това значи, че или е бременност или има някакъв проблем. Аз лично не виждам ако цикъла ти е редовен на 30 дена, защо да се притесняваш и защо ще пускате излседвания, при положение, че е редовен. Не е задължително на всички жени да им идва през 28 дена, което значи, че ако винаги ти е на 30 дена си е напълно нормален и редовен цикъл.

# 656
Бенджолина Мерси  Hug за отговора
Ами според Доки не е нормален 30-дневен цикъл, трябвало да е или 28 дни или по-къс, това говорело за хормонален дисбалнс.
Пък що се отнася до овулацията не можах да я засека много много, но с тоя прием на Дуфастон ако не е била преди 16-ти ден явно нямам шанс да съм имала изобщо, пък както писах по-горе термометъра ми е малко скапан и не му вярвам много... за това се чудя какво да си мисля
Пък и при вчерашният отрицателен тест... макар да беше късно следобед и то лентов незнам Rolling Eyes

# 657
Бенджолина, благодаря за съдействието и коментарите, мила. Ако утре сутринта не се събудя с цикъл ще си направя един тест, обещавам да ви уведомя за резултата. Стискам палци и на теб, мила.

# 658
Момичета, моята графика вижда ли се вече ??? Wink

# 659
Момичета, моята графика вижда ли се вече ??? Wink
Да вижда се, но за съжаление няма индикации за овулация, поне за сега. Може би тепърва предстои.

Общи условия

Активация на акаунт