Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 670
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 285
  • Севлиево
Здравейте отново и от мен!То се е видяло...И този месец не е нашия,въпреки че съм сигурна че хванахме овулацията и доста се потрудихме!Температурата ми спадна.Днес просто ще си чакам  Cry Но друго ми е странно и се надявам да ми отговорите защо се получава така ,от какво зависи:вече два дена си меря температурата втори път.Първия път е когато всеки ден я меря в 5:45.Вчера беше 36.95,днес е 36.9 Но тези два дена реших да я измеря още веднъж.И двата дена беше в 7:45-т.е.2 часа по-късно.Термометъра и двата пъти показваше 37.1 На какво се дължи това???

# 286
Здравейте отново и от мен!То се е видяло...И този месец не е нашия,въпреки че съм сигурна че хванахме овулацията и доста се потрудихме!Температурата ми спадна.Днес просто ще си чакам  Cry Но друго ми е странно и се надявам да ми отговорите защо се получава така ,от какво зависи:вече два дена си меря температурата втори път.Първия път е когато всеки ден я меря в 5:45.Вчера беше 36.95,днес е 36.9 Но тези два дена реших да я измеря още веднъж.И двата дена беше в 7:45-т.е.2 часа по-късно.Термометъра и двата пъти показваше 37.1 На какво се дължи това???
Приближава часа ти на ставане ,а Т винаги се покачва.И ако обичайно ставаш по това време.

# 287
Аз вече се плаша, въпреки че теста за овулаци ми отчете две чертички тази сутрин температурата си ми стоеше на 36.6. От няколко дни стои на едно положение и не се покачва до 37.00
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 288
Аз вече се плаша, въпреки че теста за овулаци ми отчете две чертички тази сутрин температурата си ми стоеше на 36.6. От няколко дни стои на едно положение и не се покачва до 37.00
 ooooh! ooooh! ooooh!

сигурно знаеш,че положителния тест отчита предстояща ову до ден два.Тогава трябва да ти се качи вече Т.И тестовете за ову отчитат най-точно следобед.Успех.

# 289
вчера към 4 часа бяха две черти, но едната беше по слаба. Но към 10 вечерта вече тестовата стана по - тъмна.
Не знам ще видя, какво ще се случи, но днес сутринта температурата беше 36.6  Flutter

# 290
Моля не ме считайте за груба, но стига с това 37 !!
Гледайте разликата, кривата на графиката. Всеки организъм е различен. Има много писания за това!

Peace

# 291
Май на всеки си е индивидуално, дано всички да е наред
Все пак мерси  Wink

# 292
Моля не ме считайте за груба, но стига с това 37 !!
Гледайте разликата, кривата на графиката. Всеки организъм е различен. Има много писания за това!

Peace

Peace   Аз така и не стигнах до 37

# 293
вчера към 4 часа бяха две черти, но едната беше по слаба. Но към 10 вечерта вече тестовата стана по - тъмна.
Не знам ще видя, какво ще се случи, но днес сутринта температурата беше 36.6  Flutter
При мен на сигурна ову ми се качи на 36,6,правихме инсеминация,после стигна до 36,95 и така стоя докато ми дойде!Повече не меря и не се занимавам с глупости,нищо не показват тези графики.Единствено случайности!
Правете кекса за либов ,и единствено по често в дните за ову,а то ако трябва ще стане!
Ако е спешно бебеправенето по някаква причина,възраст или др отивайте при специалист. Peace

# 294
Повече не меря и не се занимавам с глупости,нищо не показват тези графики.Единствено случайности!
Правете кекса за либов ,и единствено по често в дните за ову,а то ако трябва ще стане!
Ако е спешно бебеправенето по някаква причина,възраст или др отивайте при специалист. Peace

Peace АбЦИлютно!  Mr. Green

# 295
Здравейте,

Този месец за пръв път си меря БТ и за съжаление не много редовно мерена по време на цикъла  Embarassed. Въпреки това ви моля за мнение:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=adisun

Благодаря предварително!   bouquet

# 296
Оркид Флауърс, според мен си била в О на 16-17-ти ден. Надявам с еда сте изполсвали дните около О, както трябва. Аз меря БТ вече 1 година, все още не съм забременяла, и не можах да открия никаква закономерност. За сега съм си дала почивка за празниците. а от Новата Година, отначало!!!!

# 297
Здравейте,
може ли малко коментар по http://www.babyplan.ru/profile/50481 моля,не разбрах имало ли е ову изобщо и кога е било  Rolling Eyes

пс: опитах да се регистрирам във fertiliti ,aма трябвало покана от техен член. Може ли някой да ме покани  bowuu

мерси   bouquet

# 298
Мариа,пиши  ми на лични и си остави емайла ,аз ще те поканя

# 299
Момичета, ако на някоя от вас се е случвало следното моля да сподели. Мерих си температурата на 4, 5 и 6 декември ми показа по-високи стойности. След тези 3 дни температурата ми спадна, цикъла не ми идва, защото още е рано, трябва да ми дойде след 12 дни. Въпроса ми е, защо температурата спадна? Някоя от вас знае ли на какво се дължи това? Благодаря

P.S. На 05/12 на теста за овулация се появи втора бледа линия, но чак след 30 минути, а после изчезна.
На 06/12 се появи втора бледа линия и остана.
на 07/12 имаше само 1 линия - тестовата.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 08:51 от @viktoriqna@

Общи условия

Активация на акаунт