Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 656
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, ако на някоя от вас се е случвало следното моля да сподели. Мерих си температурата на 4, 5 и 6 декември ми показа по-високи стойности. След тези 3 дни температурата ми спадна, цикъла не ми идва, защото още е рано, трябва да ми дойде след 12 дни. Въпроса ми е, защо температурата спадна? Някоя от вас знае ли на какво се дължи това? Благодаря

P.S. На 05/12 на теста за овулация се появи втора бледа линия, но чак след 30 минути, а после изчезна.
На 06/12 се появи втора бледа линия и остана.
на 07/12 имаше само 1 линия - тестовата.

Както го описваш спад и трябва да ти дойде след около 12 дни ми намирисва на ову. Laughing След спада може да ти е овуто.Мери до край и ще видим

# 301
  • София
Момичета, ако на някоя от вас се е случвало ......
дай да видим графиката  Grinning

# 302
  • София
О. според мен на 15 ден от МЦ

# 303
  • София
Аз вече се плаша, въпреки че теста за овулаци ми отчете две чертички тази сутрин температурата си ми стоеше на 36.6. От няколко дни стои на едно положение и не се покачва до 37.00
 ooooh! ooooh! ooooh!
О. настъпва от 12 до 48 час след положителния тест за О.
БТ се покачва до 5 дни след О.
Simple Smile

# 304
Благодаря за отговорите!   bouquet

Работихме по въпроса през почти целия период и се моля да има положителен резулат.

Нещото което ме притеснява е плавното покачване на температурата и това че не е над 37 градуса. Надявам се да е нормално.

# 305
Здравейте, момичета!
Може ли да изкажете мнението си за графиката ми? Не знам дали съм определила правилно деня на О, може би защото много ми се гадеше предния ден и затова сметнах, че е тогава. На вас как ви се виждат тези стойности?
Благодаря, предварително.

# 306
Здравейте, момичета!
Може ли да изкажете мнението си за графиката ми? Не знам дали съм определила правилно деня на О, може би защото много ми се гадеше предния ден и затова сметнах, че е тогава. На вас как ви се виждат тези стойности?
Благодаря, предварително.

И аз съм за 16 ден.Засега ти е още ниска Т но предполагам,че по-плавно ще се вдигне.

# 307
А защо Т да е ниска? По това което прочетох в Зачатие разбрах, че разликата в двата периода е между 0,2-0,4 Или аз греша нещо  newsm78

# 308
Ниска е защото в момента е само 0,2. Това за разлика между двете фази е малко.Но днес ти е 36,9 и се покачва постепенно.

# 309
Благодаря за бързия отговор  Hug

# 310
И според мен е била на 16-ти, най-късно може би на 17-ти ден.
И моята температура се покачва плавно в рамките на 5 дена и след това вече се задържа на едно ниво до М.
Така ще се повиши разликата между двете фази.

# 311
Момичета, ако на някоя от вас се е случвало ......
дай да видим графиката  Grinning

# 312
@viktoriqna@ излиза ми, че не споделяш графиката си. Трябва някъде в настройките да отбележиш, че графиката ти може да се вижда и от други потребители.

# 313
@viktoriqna@ излиза ми, че не споделяш графиката си. Трябва някъде в настройките да отбележиш, че графиката ти може да се вижда и от други потребители.

пишете дали се вижда сега !!!

# 314
Да сега се вижда.

Обаче за съжаление аз не виждам двуфазност и съответно признаци за овулация. Забелязах, че в коментара ти на 15-ти ден от цикъла си писала, че втората чертичка е бледа. Тук обаче при тестовете за О, не е както при тестовете за бременност, наличието на втора чертичка не означава положителен тест. При тези тестове втората чертичка трябва да е еднакво наситена по свят с контролната или дори по-наситена.
Може просто да си улучила ановулаторен цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт