Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 538
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас / Св. Влас
Здравейте момичета,
преди седмица исках съвет за графиката ми,но не можеше много да се каже,ще я погледнете ли сега.

http://www.babyplan.ru/profile/66554

Видях че barbaletka е видяла  EFP точно на Свети Валентин, браво скъпа, честито стархотен подарък за милото ти и за тебе разбира се  1dating

Много целувки и всичко най - най ти желая

# 526
Така изглеждаща е добра. Обаче: започнала си да задържаш термометъра след сигнала след 10.02. Това озн,че предишните Т са с около 0,2 по-ниски..Това не прави достоверна според мен графиката. / Ако е така разбира се  Hug /

# 527
  • Бургас / Св. Влас
Така изглеждаща е добра. Обаче: започнала си да задържаш термометъра след сигнала след 10.02. Това озн,че предишните Т са с около 0,2 по-ниски..Това не прави достоверна според мен графиката. / Ако е така разбира се  Hug /
Последните 2-3 дни забелязвам,че след сигнала и след задържането е една и съща температурата.

# 528
Хм, а би трябвало да е по-висока. Но ти си знаеш.

# 529
  • Бургас / Св. Влас
Ами да, някой път след сигнала е 36.8, а след задържането достига до 37, понякога си държи една и съща температура.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 12:58 от Marvelous

# 530
Мога да потвърдя, последните 2 дена като задържа след сигнала, температурата не се промени, а преди това се качваше само с 0.1 десетка. Явно и това се случва.

# 531
То е така, обаче не се знае за предишните дни как е било-дали е оставала същата или е можело да се повиши.. Thinking
В тази насока ми е мисълта. Hug

# 532
  • Бургас / Св. Влас
Дааа разбрах ти мисълта  Hug
ами до няколко дни ще стане ясно каква съм я свършила

П.П. това ми е първи месец на мерене на т. и първи месец на сериозно бебеправене  Embarassed
Започхах да я меря понеже до средата на декември пиех Ясмин,после решихме,че ще правим бебе, та исках да видя има ли овулация, нали някой казват,че след хапчетата се хващало от въздуха,други,че трябва време за нормализиране на цикъла.

# 533
Здравейте момичета,
преди седмица исках съвет за графиката ми,но не можеше много да се каже,ще я погледнете ли сега.

http://www.babyplan.ru/profile/66554

Видях че barbaletka е видяла  EFP точно на Свети Валентин, браво скъпа, честито стархотен подарък за милото ти и за тебе разбира се  1dating

Много целувки и всичко най - най ти желая
Много ти благодаря!   bouquet
 Според мен графиката ти върви много добре! Дано се е случило вашето чудо!  Praynig Peace

# 534
  Момичета препоръчайте ми тестове за овулация , аз до сега само с тернометъра се справям , но искам да пробвам и с тях
и от кой ден най рано при нормален МЦ започвате да ги правите ! Благодаря предварително  Hug

# 535
  • Бургас
  Момичета препоръчайте ми тестове за овулация , аз до сега само с тернометъра се справям , но искам да пробвам и с тях
и от кой ден най рано при нормален МЦ започвате да ги правите ! Благодаря предварително  Hug
Аз ползвам ОВЮ,пет броя са в кутия.Започвам ги на 12ден винаги,овулацията ми варира,принципно е между 14-20ден.

# 536
  • София
Овю или Clear Oview и на тях пише на кой ден да започнеш с тестовет-зависи от цикъла ти.

# 537
Момичета искам да ви отправя един въпрос. Ще изложа фактите и ако може да споделите мнение.
Петък ( 5-ти февруари, кафяво зацапване),на 6-ти засилено, помислих, че цикъла ми идва и го отбелязох в графиката.
Да обаче това продължи и в неделя и в понеделник, без да текне изобщо чиста кръв.
Поради липса на време отидох на лекар 1 седмица по-късно и тя каза, че лигавицата на матката изглеждала като овулаторна.
Да обаче то не беше розово, за да предположим, че е била розова овулация, а цели 4 дена кафяво и то не леко зацапване, а като по-силно течение.
Само 10-тина дена преди да започне зацапването аз бях на фоликулометрия, където се установи, че нямам доминантен фоликул и то на 24-ти ден от цикъла (средна дължина около 43 дена), затова отписах О-то.
Температурата започна да се вдига доста след течението, направо няколко дена след това.
Фертилити френд засече О на 13.02, което е учудващо. Ако приемем, че онова течение не е било цикъл, това значи О на 43-ти ден. Shocked А ако е било цикъл(лекарката изрази мнение, че може и оскъден цикъл да е било) значи О е на 9-ти ден, което отново в шок при моя дълъг цикъл.

Моля погледнете ги двете графки една до друга и си кажете според вас 2 ли трябва да са или една?

# 538
Бенджолина, според мен би трябвало да са 2, щом е имало кървене, което е продължило 4 дена. На мен също ми се е случвало веднъж подобно нещо - просто втория месец ми беше по-рано овулацията и ми дойде съответно по-рано. Не мога да кажа, дали проблемът беше хормонален - леко завишен пролактин - но след като започнах да вземам хапчетата и се регулира.

Успех.  bouquet

# 539
Бенджолина, според мен би трябвало да са 2, щом е имало кървене, което е продължило 4 дена. На мен също ми се е случвало веднъж подобно нещо - просто втория месец ми беше по-рано овулацията и ми дойде съответно по-рано. Не мога да кажа, дали проблемът беше хормонален - леко завишен пролактин - но след като започнах да вземам хапчетата и се регулира.

Успех.  bouquet

Кървене нямаше, беше само ръждиво кафяво течение, но не и червена кръв.
А досега Овулация преди 24-ти ден не съм имала, имала съм О в интервал от 24-ти до 34-ти ден.
Много рано ми се струва О на 5-ти ден  Crazy
Побърках се.

Общи условия

Активация на акаунт