Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 1 005
Календарът горе е за месец април, а долу се вижда месец май - цикълът започва от 20 април и има овулация на 8 май.К

# 1 006

Café con leche, календарът горе е за месец април, а долу се вижда месец май - цикълът започва от 20 април и има овулация на 8 май.К

# 1 007
Лейди, прочетох ти мнението няколко пъти, докато разбера какво искаш да кажеш и накрая smile3555 се плеснах по челото колко съм тъпа....  Mr. Green Благодаря ти, че ме светна, че бях изпаднала в чуденка голяма  ideauu

Денис, благодаря ти и на теб за мнението   bouquet
Само да те попитам - БП изчислява разлика от 0.26, а ти пишеш за 0.4-0.45. Да не би да има различни формули за изчисление на въпросната разлика?  newsm78

# 1 008
  • София
Лейди, прочетох ти мнението няколко пъти, докато разбера какво искаш да кажеш и накрая smile3555 се плеснах по челото колко съм тъпа....  Mr. Green Благодаря ти, че ме светна, че бях изпаднала в чуденка голяма  ideauu

Денис, благодаря ти и на теб за мнението   bouquet
Само да те попитам - БП изчислява разлика от 0.26, а ти пишеш за 0.4-0.45. Да не би да има различни формули за изчисление на въпросната разлика?  newsm78
Аз махам инцидентните стойности Simple Smile - програмите включват всички стойности и на тази база изчисляват разликата

# 1 009

Бързах да напиша и май не много ясно съм го обяднила, но така е когато мисълта тече по-бързо от умението за писане, ми е трудно да се справя  Joy
Даже без да искам го написах два пъти и сега не мога да го изтрия едното мнение  Close
Важното е че си ме разбрала.

# 1 010
Здравейте Момичета!Искам да ви попитам дали базалната температура може да се измери под мишницата?Предварително  благодаря!!!

# 1 011
Здравейте Момичета!Искам да ви попитам дали базалната температура може да се измери под мишницата?Предварително  благодаря!!!
Не.
Това е телесна температура.
Трите начина за мерене са ректално(анално), вагинално и орално, като за най-добър се приема първият Mr. Green

# 1 012
А каква е разликата между базалната и телесната температура?

# 1 013
А каква е разликата между базалната и телесната температура?

Има библиотека и GOOGLE

# 1 014
dudka82, разликата в базалната температура е че се измерма по едно и също време или ректално, вагинално или аксирално. Ректалното мерене е най-точно. Мери се след мин. 4 часа сън. Има много теми из форума...

# 1 015
# 1 016
Здравейте момичета, искам да ви попитам нормално ли е темп. да ми се движи в интервало 35,80-36.20.
В тези греници се движи от 4 до 13 ден н МЦ. Знам че през този перидо е по-ниска отколокото след ово-то, но все пак 35,80 не е ли малко. Меря темепратурата орално, с живачен термометър в 7:30h., като държа тремометъра 5 мин.

# 1 017
Доколкото знам при оралното мерене Т е по-ниска отколкото при ректалното, така че не се притеснявай, а какви са ти стойностите във втората фаза? Както много пъти са казвали специалистите по БТ (денис и бенжди) е важна разликата между двете фази (да е 0.4-0.6) а не абсолютните стойности.  Peace Добре е живачния термометър да го задържаш 7 минути.
Успех!  Praynig

# 1 018
Благодаря pepito21 за бързия отговор. За първи месец меря и не знам още стойностите във втората фаза. Ще видим следващата седмица.

# 1 019
hopche , освен това, което е казала pepito1, трябва да добавя, че при живачен термометър трябва да държиш 10 мин Peace. Ще видиш, че ще изкараш по-високи стойности.

Общи условия

Активация на акаунт