Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 699
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 205
Нещо не мога да се оправя, затова ще я кача така.

# 2 206
  • Австрия
Ето го линкът: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … serLoginName=2343  Simple Smile

Пожелавам ти да не се налага измерване на БТ в близките девет месеца, Злати  Flowers Four Leaf Clover Но все пак, да кажа: БТ е добре да се измерва през целия МЦ. Съчетана с овулационни тестове е много добър помощник за определяне в домашни условия на най-подходящите за забременяване дни. Проследяването на стойностите на БТ през целия МЦ дава информация за евентуални (не пожелавам!) нередности, отклонения или проблеми..

Стискам палчета  Simple Smile

пп. Ако желаеш, би могла да сложиш подпис с графиката си, така всеки с едно кликване ще може да я вижда (ако, разбира се, оставиш настройките с разрешение за видимост).

Например:  Wink

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 10:51 от Rejna

# 2 207
  • срещу двата комина :)))
мерси за отговорите, аз от скоро меря и не съм правила никакви по-специални изследвания  Simple Smileне знаех, че втората ми фаза е прекалено кратка, някъде четох че е в рамките на нормалното, но може и да не съм разбрала  Hug

# 2 208
Злати, това, което си показала не е графика на базалната температура, а графично водене на записки кога си имала кръвотечение, кога сте правили секс и кога си имала болки. Две изолирани температури не носят никаква информация.

# 2 209
  • София
Момичта
температурата ми тръгна нагоре ,а тестовете за ОВУ показват само " - "
 Cry Cry Cry
Днес ще ходя да ме види доктора,че трябваше да ходя при него в петък,но ако ОВУе минала  поне да знам
Аз все пак правих секс когато трябваше
Но....
Как мислите дали това че ми се покачи Т значи че е минала ОВУ или може още да не е минала?

# 2 210
Момичта
температурата ми тръгна нагоре ,а тестовете за ОВУ показват само " - "
 Cry Cry Cry
Днес ще ходя да ме види доктора,че трябваше да ходя при него в петък,но ако ОВУе минала  поне да знам
Аз все пак правих секс когато трябваше
Но....
Как мислите дали това че ми се покачи Т значи че е минала ОВУ или може още да не е минала?
според мен не е минала, на Уз видя ли се доминант, лекаря кога ти каза да очакваш овулация?

# 2 211
Температурата ти има леко постепенно покачване, но е сравнително ниска, затова не мисля, че овулацията е минала. Графиката ти от миналия месец показва късна овулация - така ли е по принцип или дължината на предишнияти цикъл е по-скоро инцидентна?

Mu_ry, по принцип е добре ЛФ да е с дължина 12-16 дни, но съм виждала забременели момичета и с 10-11, така че не твърдя, че е проблем. Нека се включат и други момичета по темата Hug

# 2 212
Mu_ry, аз също смятам, че нормална ЛФ е 12-16 дни, най-добре 14, но историята познава много случаи на забременели с 11 дни ЛФ, според мен нивата на прогестерона  са по-важни, а дължината на ЛФ е по-скоро индивидуална, все пак ако е под 10-11 дни, трябва да се объне внимание  Peace

# 2 213
  • срещу двата комина :)))
мерси момичета, ще следя и следващите месеци тъй като само от две графики не може да се прецени добре  Hug

# 2 214
  • Австрия
Лутеалната фаза през МЦ-ли при мен обикновено бе 9-10 дни. Хормоналните изследвания не показаха нередност. Но трябва да се направят при по-къса ЛФ, за да се знае какво е положението. Не трябва да се забравя, че късата ЛФ би могла да бъде показател за нисък прогестерон или проблем с жълтото тяло, например.

# 2 215
  • София
Сега се връщам от доктора- бях обедната почивка /луда глава  Crazy/
Според него още е рано,има доминантен фоликул,видя се още миналата седмица но според него още не е узрял за спукване
Каза ми пак да правя тестове тези дни и в понеделник пак да отида
Но аз мисля още в петък следобяд да го посетя

Но странното е че Т ми се покачва- това възможно ли е ?

По принцип аз съм с поликистоза на яйчниците а и цикъла ми над 30дни откакто се помня
Миналия месец се доказа ОВУ отбелязах го в графиката си,но просто не стана бебето

# 2 216
vnd, повишението на БТ е незначително, а и плавно, дори и с това повишение, стойносите са значително ниски (имаш по-високи стойности в началото на графиката, а и след това)
Забравих да питам колко фоликула видя лекаря?
По принцип, когато графиката играе надолу-нагоре, е възможно да има повече от един фоликул.
Често се среща при ПКЯ.
Аз също съм с ПКЯ и имам графика, която също във ФФ варира така.
http://www.babyplan.ru/profile/75840/1

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 14:31 от chin

# 2 217
Момичета имам нужда от помощ.На 25 юли мина моята трета инсеминация,но докторката не хареса много фоликулите и ме викна на 27 отново на преглед,след обстойно разглеждане,доколкото разбрах,фоликулите са си там,но пусна LH,E,Prog и се обади -за да ми каже ,че прогестерона ми бил висок 54 и нямало смисъл да повтаряме инсеминацията..после добави,че нямам шанс да е успешна Confused #Crazy #CrazyНо след като прогестерона е висок ,според нейните думи,а и БТ се покачва,макар и не с 0.4 - какво според вас се е случило,имало ли е овулация или не?Качвам и графиката.http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=plamski86

П.С. Нямам референтни стойности,защото днес се обадих да ги поискам и ми казаха да говоря с д-рката и че те нямат стойности ooooh!

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 22:12 от jolie16

# 2 218
  • somewhere over the rainbow
Рано е по графиката да се определи имало ли е О на 14-15-ти. Имаш само една по-висока стойност /от днес/. Нека са поне 3 Peace
За прогестерона не мога да дам мнение. Може би, за да има О и оплождане, не би трябвало да е висок. Знам ли ... И на мен ще ми е интересно да разбера.

# 2 219
Здравейте,момичета!
Аз пак имам питанка- имате ли инфо дали някои лекарства влияят на БТ? Може ли,според вас, БТ да е с по-ниски стойности при употреба на медикаменти?
Незнам вече къде да търся причината за тая мойта смотана ниска Т .....някога ще видя ли и аз 37 на термометъра .... smile3511

Общи условия

Активация на акаунт