90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • област Софийска
rositoooo, виж в рецептите от първа страница за въглехидратния ден, там има рецепта за едни шоколадови квадрати, които всички момичета много хвалят, а аз все се каних-каних и така и не ги направих. Може би сега, след приключването на режима, ще ги направя  Laughing
Виж и тези линкове
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gotv&Number=194467936 … amp;sb=5&vc=1
http://menumag.bg/recipes/view/119
http://club.biberonbg.com/read.php?6,985374
Рецепти, колкото щеш. Щрудел, тиквеник...
Маслини може, аз хапвах във въглехидратния с филийка с лютеничка.

# 451
  • България
няма никои сега тук-нищо знам че ще пишете и ще помогнете на новобранката! smile3529четох,четох и реших за обяд макарони с подсладител или питки с овесени трици/не ям хляб/с домашна лютеница.за вечеря посни шоколадови квадрати.сега бягам на магазина.ще ви чета покасно през ноща- smile3524дано заспи рано малкото съкровище! ааааааааа да питам кола лаит може ли?тиквата в плодовия ден ставали?  bouquet

# 452
  • dobrich
Здравейте момичета!
Днес ми е бобов и на обед хапнах картофи на фурна,а сега готвя грах с пилешко(за мен само граха). Аз всеки ден следобед си хапвам плод защото не мога да изтърпя от обяд до вечеря.
Тея фея аз също си пийвам по две чайчета Инхуа.
Росито можеш да си купиш готово тесто и да изпържиш питки с пудра захар напр.
Знам,че старите фиданки ще ме нахокат за пърженето,но в съвсим малко олио може и да се хапват питките, нали newsm78
И никаква Кола,фанта и др. такива производни. Само ВОДА Peace

# 453
  • област Софийска
...ааааааааа да питам кола лаит може ли?тиквата в плодовия ден ставали?  bouquet
По принцип газираното е добре да се избягва. Аз без кола не можех, но ето че вече свикнах. А тиквата може в плодовия, но без захар, разбира се.

# 454
Здравейте момичета Simple Smile днес ми е втори ден и направо цял ден обикалям из апартамента виейки от глад.. ама на пусто издържах... За закуска едно помело делнахме с мъжо, на обяд грах, 1 портокал следобяд , и за вечеря пак грах....
Аз пак имам 2 въпроса обаче...
1.Могат ли да се смесват различните белтъчини (пример месо и яйца ..), бебови (ориз с царевица и грах) ???
2.Пишеше че нее  важно количеството на храната а да се спазват паузите , по тази логика днес цял ден споря с майка ми , която е на съшата диета и според нея утре въглехидратен ден може да се яде през 3 часа.. накупили са толумбички и всякакви сладкиши, а на всичкото отгоре искат пица да им равя за вечеря.....   Според мене само 3 яденета на ден ама кажете ми и вие дали мислите така Simple Smile)) иначе би било страхотно, ама аз по-скоро ще напълнея, отколкото да отслабна....

# 455
Здравейте момичета Hug ♥♥рина страхотни рецепти благодаря  bouquet Maria може да се смесват до 2 белтъка промеждутъка за ядене  тук е 4 часа,при бобовите няма ограничение за смесването,точно така не е важно порцията е да се спазват часовете за хранене  bouquet

# 456
  • TX
Рина , не мога да повярвам, че не си правила квадратите. Ти една от кулинарките в темата да изпуснеш тази какаова прелест  Thinking е аз споменах и торта правих от тях, доста добра се получи.
Поли пържено не, при пърженето като процес се образуват трудно смилаеми мастни съединения, то и затова децата до три години не трябва да консумират пържено. газирано също не Всички Дкянки са уморени от протеини , споко тук ще се разтоварите полезно и приятно.
За Инхуата, с колегата в стаята пиехме, но не за смъкване аз тогава нямах зор , а защото чая беше хубав на вкус, много приятен.
За моите жабки още не е дошъл сънчо, но ще се заема с проблема  Hug Лека и отслабваща  Hug

# 457
  • област Софийска
MurkaHug И аз си се чудя как не ги направих тези квадрати, след толкова хвалби за тях... То щото не съм много-много по сладкото. Ама ще ги спретна някой ден, няма начин  Wink

# 458
  • България
добро утро!!!  благодаря ФИДАНКИ за подкрепата!!!  днес 3ден-закуска мандаринки,обяд домашна юфка с подсладител/може и някаква салатка/,вечеря шоколадови квадрати/с подсладител-така ще хапна повечко!/.   как ми се иска да почна от вечерята!!! момичета правилно ли си правя режима? ще се тегля слеlд 00 преди закуската. пожелавам ви един четвъртък изпълнен с много УСМИВКИ  и трайни минусчета!!!

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 09:23 от rositoooo

# 459
  • България
http://bgflash.com/flash/1946/%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0% … %D0%B5%D0%BD.html http://www.picresize.com/images/rsz_sweet.jpg was successfully imported.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 08:14 от rositoooo

# 460
Добро утро и от мен!
Просто не мога да не споделя   newsm68 Вчера ми беше въглехидратен , ядох спагети , а днес съм - 0.5 !!!
Не бих го повярвала за нищо на света! Качих се поне 4 пъти на кантара ! Сигурно съм го развеселила яко  Laughing
Днес съм на плодове. Много рано ми изскочи първото предизвикателство...
Най - добрата ми приятелка  има рожден ден и реши да си го празнува у тях ... От опит знам , че хората не обръщат особено внимание кой какво яде  , но ще трябва да се преструвам за алкохола и да се боря с лакомията си  Confused То ще е един рожден ден...
Как можа да се случи в плодовия !

# 461
  • Шумен
Да ви черпя с кафенце , поспаланки- фиданки .
От днес започвам втори цикъл, вчерашният воден ден мина като по учебник  Laughingи съвпадна идеално с пълнолунието - много съм доволна. Равносметката е - 4кг. и много см/не се измерих в началото/. Имам да сваля още 2/3кг и съм реди  Laughing.
Спазвала съм и други диети, но като тази няма - дните минават неусетно, а килцата се топят без да се затормозяваш много.
Радвам се, че ви открих, фиданки и горещо препоръчвам на новите да не се отказват- дори и с прегрешения/ и аз не бях много стриктна Mr. Green/. Жалко, че не спортувам /пуст мързел/ , резултатът щеше да е по-добър. Успешен ден на всички и не се отказвайте  newsm10

# 462
  • dobrich
добро утро фиданки след вчерашния плодово лунен ден съм близо един килограм надолу не мога да се нарадвам толкова време нямах такъв резултат успешен ден ви желая Party Joy Grinning

# 463
Добро утро и от мен!Кантарозамайването продължава с пълна сила.Скоро ще ударя стотака. Joy Поне вчера изхвърлих стария кантар с мерак. Wink

# 464
rositoooo днес ти е 4 ден и ще си на макарони и сладкиш вечерта ли? Или аз нещо не съм разбрала в броенето на дните ти?
Честито на всички с минусчетата, а на тия с малките плюсчета дерзайте, от днес луната е с нас две седмици и ще отчитате по - добри резултати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт