Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 200
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 455
Pepsilight , ако може пиши къде ги поръчахте и дали си доволна Simple Smile, все пак, че след седмица и аз ще купувам.

# 1 456
И аз съм доволна от Мицубиши Хеви от началото на сезона топли добре и е много тих. Моят е от Вимакс.

# 1 457
  • с/у ОколоМръсТното
Може ли мнение за този климатик http://vimax.bg/productv/6958/invertoren-klimatik-toshiba-ras137 … sav-e3-avant.html. Трябва ми за отопление на 24 кв.м хол, с външна изолация и нова дограма.

ако само за марка Тошиба си говорим, ОК. Вземи си 137цата.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гледай да е серия Е3  Wink
Pepsilight - съжалявам, че се включих късно...

raja_nikol - съчувствам ти... Но понякога уредите се развалят. В наши дни - доста често.

# 1 458
Да попитам- ако искам да пека две тави една под друга, печка с вентилатор ли трябва да си купя? Много започнаха да ядат домашните , човек не им смогва вече.

# 1 459
raja_nikol - съчувствам ти... Но понякога уредите се развалят. В наши дни - доста често.

Шани, позволявам си да те питам, знам, че ти си най- в час  тук Heart Eyes  : възможно ли е миялната да капе от перките? Намерих ги, но струват 70 лв, преди да ги поръчам да съм сигурна. Вярно, че изглеждат като "цъфнали".

Пералнята я пуснах снощи пак да демонстрирам на мъжа ми звука, тя пък взе, че кротко си изпра  Flutter

Блердера ми е много свиден, отдавам му последна почит преди да го хвърля, едва ли си струва да го нося на ремонт, според мен му изгоря мотора, презорих го  newsm78

# 1 460
По тези магазини виждали ли сте блендери?  Whistling

И аз съм на тази вълна, в сайта на Технополис си харесах Gorenie /никога не съм обичала тази марка, около 110 лв, дали ще е надежден  newsm78 600 вата пише, че старото ми Сингерче сдаде багажа, то беше 300 май и всичко си режеше чудесно  Confused

Здравей! Не знам какво си гледала в сайта на Технополис, но тъй като говориш за рязане - Горенето няма да свърши работа - то е за миксиране на компоти, разбиване на плодове с добавена течност... За рязане трябва да избереш друго - аз бих ти препоръчала Бош.

А по отношение на дюзите за котлона - тях можеш да намериш в сервиза на Братя Ганчеви - ти нали си от Разград?

# 1 461
На Бош си взех блендер и е пълен боклук. Само се каня да им го занеса на сервиз ли и аз не знам какво, ама за нищо не става  Crossing Arms

# 1 462
По тези магазини виждали ли сте блендери?  Whistling

И аз съм на тази вълна, в сайта на Технополис си харесах Gorenie /никога не съм обичала тази марка, около 110 лв, дали ще е надежден  newsm78 600 вата пише, че старото ми Сингерче сдаде багажа, то беше 300 май и всичко си режеше чудесно  Confused

Здравей! Не знам какво си гледала в сайта на Технополис, но тъй като говориш за рязане - Горенето няма да свърши работа - то е за миксиране на компоти, разбиване на плодове с добавена течност... За рязане трябва да избереш друго - аз бих ти препоръчала Бош.

А по отношение на дюзите за котлона - тях можеш да намериш в сервиза на Братя Ганчеви - ти нали си от Разград?

Как за компоти Горенето за 120 лв бе  Shocked 600 вата пише, сингерчето беше 400 и всичко режеше перфектно  Peace
Дюзите не бяха за мен, за приятелка, оправихме се.

# 1 463
Предполагам ти имаш това  http://www.technopolis.bg/b2c/details/829001/P11130407/Mikser, Сингер отдавна не са имали друг модел, а говориш за това http://www.technopolis.bg/b2c/details/822935/P11130407/Mikser=

Твоето е чопър - той реже, А Горенето е блендер, блендерът разбива продуктите.

# 1 464
Предполагам ти имаш това  http://www.technopolis.bg/b2c/details/829001/P11130407/Mikser, Сингер отдавна не са имали друг модел, а говориш за това http://www.technopolis.bg/b2c/details/822935/P11130407/Mikser=

Твоето е чопър - той реже, А Горенето е блендер, блендерът разбива продуктите.

По- стар модел ми беше Сингерчето даже, от Кауфланд беше.

http://www.gorenje.bg/small-household-appliances/food-preparation/blenders/dc

Ей този е моят, надявам се скоро  Praynig, не знам как се води

# 1 465
  • Варна
Pepsilight , ако може пиши къде ги поръчахте и дали си доволна Simple Smile, все пак, че след седмица и аз ще купувам.
Взехме ги от Деймос Корект. Монтажа беше добре, чисто работят. Предвид, че досега сме били на радиатор и духалка с климатика си е чудно. Няма как да дам друго мнение, нямам база за сравнение. А и все още е топло и не ги пускаме много. В края на сезона се надявам да сме доволни, хем да са ни топлили, хем сметките за ток да са поносими. Simple Smile

# 1 466
На Бош си взех блендер и е пълен боклук. Само се каня да им го занеса на сервиз ли и аз не знам какво, ама за нищо не става  Crossing Arms
Потвърждавам. Язък за голямата марка. Не мога една кремсупа от грах да направя като хората. На всичкото отгоре пръска, а ако искам да работи трябва през цялото време да натискам бутон...

# 1 467
  • с/у ОколоМръсТното
възможно ли е миялната да капе от перките? Намерих ги, но струват 70 лв, преди да ги поръчам да съм сигурна. Вярно, че изглеждат като "цъфнали".

извинявай, чак сега виждам...  Blush
Какво означава да капе от перките? Поясни, моля...

# 1 468
възможно ли е миялната да капе от перките? Намерих ги, но струват 70 лв, преди да ги поръчам да съм сигурна. Вярно, че изглеждат като "цъфнали".

извинявай, чак сега виждам...  Blush
Какво означава да капе от перките? Поясни, моля...

Тя е вградена и лекичко прокапва от двата края на вратичката на плочките  Sad
Майсторът обясни, че понеже налягането става по- малко водата се стича....това го четох и в други форуми. Както и да е, поръчах вече перките, после ще пиша, дали се е оказало от това.

Какво друго би могло да е, Шани?

# 1 469
  • София
Моля помагайте! Спешно трябва да купя готварска печка на ток и съм се спряла на ZANUSSI ZCV-55001WA. Добър или лош избор е? Досега готвех на горение с обикновени котлони, но не съм доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт