Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 324
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
Здравейте, някой купувал ли си е пералня samsung eco bubble. Мнения?
Аз. Пере си.

е то нали затова се купува пералня, за да пере.

Но аз лично недолюбвам Самсунги-те.
Предния ми самсунг (не еко бъбъла, щото е нов) изкара 8години терор без никакъв проблем. Накрая моя мъж му смени сам ремък и четки на мотора, сега пак си пере, ама перем по-рядко, защото остана в Сопот. А аз ПЕРА яко, ама наистина много пера. 14 перални седмично са норма. Може и повече. Еко бъбъла е нов, на 10 месеца, още не мога да се изказвам категорично. Нямам оплаквания.

# 1 726
Здравейте! Може ли някой да изкаже впечатления за тази хотпойнт аристон която искам да купя? Бях сложила линк. моля ви! Защото се побърквам вече. С полуавтоматичната вече не се издържа, другата е развалена, а тази ще я приютя в нишата в гардероба. Сигурно ви е смешно но на мен ми се плаче. Всеки ден да переш на ръка. Моля дайте мнения ако сте имали такава марка-хотпойнт или други с горно отваряне! Имам проблем нещо с клавиатурата или е от напрежение:)
  bouquet newsm17http://www.hotpoint.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8_h/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B8_%D0%A1_%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE_%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5_ARTL_104_(EU)/pid_F060209BG.do
За самсунг имам лоши представи и за пералня и за телевизор и за телефон дори. Разочаровали са ме отдавна и моят приятел имаше самсунг и след 3 месеца се развали дисплея, след това нещо друго и накрая я продаде!

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:28 от Анонимен

# 1 727
моят приятел имаше самсунг и след 3 месеца се развали дисплея, след това нещо друго и накрая я продаде!

Кое Я продаде Simple Smile Нямаше ли гаранция (телефона предполага, след като е бил на 3м.) ?
Та някой друг да си го блъска в главата, нали  Mr. Green

# 1 728
  • с/у ОколоМръсТното
Jelezni_krile - отпусни се... как може да се напрягаш за една пералня.
В ценови клас 550-700лв няма значение каква марка ще вземеш. А пък и с горно - хептем.

# 1 729
Jelezni_krile - отпусни се... как може да се напрягаш за една пералня.
В ценови клас 550-700лв няма значение каква марка ще вземеш. А пък и с горно - хептем.
А в по-горния ценови клас има ли значение марката? Скоро чух от един техник, че е поправял вградена фурна Бош на 5 години, която е изглеждала ужасно и всички гумени уплътнения са били заминали.

# 1 730
  • с/у ОколоМръсТното
евтиното е гаранция за некачесвеност, а скъпото НЕ Е гаранция за качественост.

# 1 731
евтиното е гаранция за некачесвеност, а скъпото НЕ Е гаранция за качественост.
E, браво на производителите значи! Честита да ни е лотарията!

# 1 732
  • На земята, която е всъщност звезда.
Все повече чувам от техници, че вече всичко се прави така, че да издържи гаранционния срок /3-5 години/, а след това е на късмет. Затова, като купувате уреди, гледайте съотношението екстри-цена,  гар. срок да е по- дълъг и сервизът на марката във вашия град да е добър.

Внимание: горното не се отнася до уреди произведени в Германия!  Simple Smile

# 1 733
Ако случайно на някой му се наложи (Не дай Боже)  майстора от сервиза за бойлери, перални, керамични плотове в Пловдив е много точен! Със малко дете съм и дойдоха бързо въпреки, че беше събота на обяд! Ето и телефона му 0877.557.184

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:19 от Didi 76

# 1 734
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това официален сервиз ли е и на коя фирма? newsm78

# 1 735
  • оттам, откъдето започва България
Все повече чувам от техници, че вече всичко се прави така, че да издържи гаранционния срок /3-5 години/, а след това е на късмет. Затова, като купувате уреди, гледайте съотношението екстри-цена,  гар. срок да е по- дълъг и сервизът на марката във вашия град да е добър.

И аз по тази логика си взех пералня и хладилник от магазини за уреди с транспортни дефекти пък да видим какво ще стане.  newsm12

# 1 736
Това официален сервиз ли е и на коя фирма? newsm78

Специализиран за бяла техника. Вселена да не се объркаш за Пловдив е.

# 1 737

И аз по тази логика си взех пералня и хладилник от магазини за уреди с транспортни дефекти пък да видим какво ще стане.  newsm12

Това че е с транспортен дефект ( леко натисната ламарината) не е прави лоша. Аз преди 6-7 години виках два пъти майстор за ремонт на хладилник и накрая не успяха да ми го оправят. Отидох и си взех хладилник с транспортен дефект и още работи безотказно.  newsm10

# 1 738
  • оттам, откъдето започва България
Ох, дано.  Simple Smile

# 1 739
Ето една интересна статия по темата за живота на техниката, която закупуваме http://econ.bg/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D0%9F … .435687_at.4.html

Общи условия

Активация на акаунт