Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 078
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 2 670
Оффф, дано не им се налага да ползват гаранцията и сервиза!

# 2 671
Включвам се тук с предупреждение за един онлайн магазин за бяла техника и климатици! Става въпрос за nicemag.bg !!!
На 9 юли поръчах от магазина хладилник и пералня за близо 2000 лв. Същите модели, ги имаше на по - ниска цена в други магазини, но молбата ми беше - фирмата да гарантира, че ще ги достави до вратата на апартамента, който е на 1 етаж. Говорих със служителка от екипа на НайсМаг, и тя ме увери, че ще бъдат получени на 11 и 12 юли и доставени от куриера както помолих.. Уви след десетки все по - неприятни разговори, разбрах, че екипа нямат добра комуникация с куриерите (те дори не бяха чували, че освен хладилник има и пералня)! Най - накрая хладилникът беше получен на 19 юли и след жалостиви мои молби - куриера сам извлачи хладилника срещу 50 лв. Пералнята пристигна пък на 22 юли, след нови дузина обаждания от моя страна на фирма, куриери и пр. Никой дори не си направи труда да ме уведоми. Само клиента ги търси, те не смятат за редно да върнат обаждане за да разяснят евентуален проблем. Абсолютно не ви препоръчвам да пазарувате от този магазин. Резултата е 10 дни, в които чаках доставки, които не идваха, което обърка работната ми програма, късане на нерви в безмислени разговори и накрая 0 извинение от НайсМаг! Подчертавам, че от моя страна в разговорите си с тях успях да запазя самообладание и възпитан тон, което не беше лесно. Накрая получих уредите, написах критичен коментар в Пазарувай бг и се опитах да ги забравя... НО НЕ БИ! На следващия ден след публикацията на коментара ми, ми звънна тяхната служителка, която пожела да говорим сериозно?!!! И започнаха едни обяснения - мениджъра им прочел коментара, те не били виновни, други били виновни и бла бла бла... Отговорих и, че ако искат да си запазят клиентите най - малкото се налага да бъдат откровенни, при положение, че имат трудности с доставка и логистика, а не да лъжат и мажат... Минаха няколко часа и НОВО 5 - в имейла си получих писмо от мениджъра на фирмата, което гласи следното: “Съобщение от магазина: Уважаема госпожо, Моля да не използвате толкова силни думи уронващи престижа и имиджа на компанията ни и то заради фактори, които не са изцяло под наш контрол. Преди всичко ние сме поднесли нашите извинения към вас поради възникналата ситуация, но ние също сме потърпевши от предоставяне на некачествена услуга от куриерска фирма с която вече сме преустановили работа. Въпреки всичко вие сте избрали едни много хубави и качествени уреди на които пожелаваме да се наслаждавате дълги години. Много ви моля да отчетете факта за полагане на огромни услия за постигане на високо качество на предоставените от нас услуги и продукти на най- добра цена на българския пазар и да преустановите позицията си по отношение на негативния коментар оставен за други клиенти! В.Маринов Управител“
.... АЗ НЕ САМО КОМПЕНСАЦИЯ, НО И НАМЕК ЗА ИЗВИНЕНИЕ НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА ОТ ТЯХ!!!
И още по дразнещо развитие днес, след като отказах да махна коментара си от Пазарувай Бг. Нов имейл:
“Отговор от магазина: Госпожо, моля да не използвате лъжливи твърдения относно телефонните обаждания и служителите. Ако към момента на обаждането ви не е имало свободна линия (което е нормално за сезонната натовареност, предвид горещото време и струпването на стотици поръчки за малак период от вртеме) при първата възможност, веднага служителката се е свързвала с вас и ви е съдействала. Действително е имало забавяне по доставката ви, но това не е по вина на НайсМаг а на куриерската фирма с която вече сме преустановили отношения и този проблем е решен. Пожелаваме ви да се наслаждавате на новите си уреди и както винаги оставаме на разположение ако имате нужда от помощ“
Просто не ми е ясно що за нахалство да искаш критичен коментар да бъде трит и безобразно да прехвърляш вината към друг, да наричаш клиентите си лъжци, а в крайна сметка да не се ИЗВИНИШ и ДА СИ ВЗЕМЕШ БЕЛЕЖКА? Твърдят, че са 30 години на пазара???!!!! А от куриерските фирми ми казаха, че НайсМаг са най - големите несериозници, които нито знаят продуктите им в кой склад са, нито ги е грижа за негативните отзиви на клиентите им. Прегледах и останалите негативни коментари, които са доста от разочаровани клиенти. От магазина отговарят с груб недопустим тон на критиките. Рейтинга им е абсолютно нереален и надут, вероятно от приятели и роднини на служителите във фирмата! Пазете се!

# 2 672
Благодаря за информацията.
Спортист, политик....какво да очакваш?!
https://papagal.bg/eik/206321402/4fed
https://actualnosvishtov.com/veroni-marinov-klyuchat-za-uspeha-e-postoyanstvoto/

https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/ActiveConditionTabRe … ult?uic=206321402
Скрит текст:
1. ЕИК/ПИК
206321402

20201208135836
2. Фирма/Наименование
НайсМаг

20201208135836
3. Правна форма
Дружество с ограничена отговорност

20201208135836
4. Изписване на чужд език
„NiceМag“

20201208135836
5. Седалище и адрес на управление
Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: София (столица), Община: Столична
Населено място: гр. София, п.к. 1836
р-н Подуяне
ж.к. Левски Г, бл. 43, ап. 53 Телефон: 0884285685
Адрес на електронна поща: info@nicemag.bg, Интернет страница: www.nicemag.bg

20201208135836
5а. Адрес за кореспонденция с НАП на територията на страната
Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: Велико Търново, Община: Свищов
Населено място: гр. Свищов, п.к. 5250
бул./ул. Екзарх Антим Първи № 1, вх. А, ет. 1, ап. 3

20201208135836
6. Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; Търговия с бяла и черна техника; Сервиз на бяла и черна техника; Инсталиране, поддръжка, и ремонт на: климатична техника и инсталации, електроуреди, нагревателни уреди, противопожарни и алармени системи, хладилна техника, кухненско обзавеждане, компютърен хардуер, машини и др; Електронна търговия и продажби от разстояние и извън търговския обект; Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица; Комисионни, спедиционни сделки; Стоков контрол; Сделки с интелектуална собственост; Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски, маркетингови и проектантски услуги; Покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; Външнотърговска дейност; внос, износ, реекспорт, бартерни сделки; селскостопанска и издателска дейност и всички други дейности, разрешени/незабранени от закона.

20201208135836
7. Управители
ВЕРОНИ МАРИНОВ МАРИНОВ, Държава: БЪЛГАРИЯ

20230810140223
16. Срок на дружеството
Начин, по който се определя срокът: неопределен срок от време

20230810140223
19. Съдружници
ВЕРОНИ МАРИНОВ МАРИНОВ, Държава: БЪЛГАРИЯ, Размер на дяловото участие: 51 лв.

АНИКА ЮЛИЯНОВА БАЙРАКТАРОВА, Държава: БЪЛГАРИЯ, Размер на дяловото участие: 49 лв.

20201208135836
Капитал
31. Размер
100 лв.

20201208135836
32. Внесен капитал
100 лева

20201208135836

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 21:31 от petiaivanov

# 2 673
  • Пловдив
С извинение ,че не съм чела темата ,но спешно трябва да купя пералня ,която ще се ползва в апартамент под наем .
Въпросът ми е резонно ли е да избера евтина пералня (Финлукс примерно ) с максимална гаранция (5г ) или да продължа с уред втора употреба? Някак ми се иска 5г. да не се занимавам с избор на следващ уред ,обаче не ми се иска и в този период  да се налага сервиз  . Не съм притежавала уред в ниския ценови клас  и незнам какво да очаквам .Досега се е ползвала 25г. Миле  и наемът е бюджетен.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:55 от nelina_london

# 2 674
  • Велики Преслав
Налина, Финлукс се прави в заводите на Вестел турция, и са сравнително сносни и тежки перални. За мен няма да има проблем. Все пак гледай да не е най-евтината.

# 2 675
  • Пловдив
Много благодаря , Василев!

# 2 676
Здравейте, задава се отоплителния сезон и възнамерявам най-накрая да сложа още един климатик в кухнята. Вече има поставена медна тръба и е уточнено мястото му.
Преди няколко месеца проведох консултация в един магазин на антонов клима, от където са ми другите 2 климатика, но не се спрях на модел. Това което помня е, че направиха забележка че климатика трябва да е 9-ка или 10-ка, тъй като моята кухня е 11-12кв и ако се вземе нещо по-голямо гаранцията падала. Въпросът тук е, че кухнята е малка, но коридора до нея е постоянно отворен, а той е още 10 кв.
Скоро е черен петък, искам да се ориентирам и да взема нещо на прилична цена.
Мнения и препоръки за модели?
- ще се използва главно за отопление
-тъй като е кухня, не е необходимо да има тух режим
-качеството е водещо в избора - ценови диапазон 1500-3 000

# 2 677
С извинение ,че не съм чела темата ,но спешно трябва да купя пералня ,която ще се ползва в апартамент под наем .
Въпросът ми е резонно ли е да избера евтина пералня (Финлукс примерно ) с максимална гаранция (5г ) или да продължа с уред втора употреба? Някак ми се иска 5г. да не се занимавам с избор на следващ уред ,обаче не ми се иска и в този период  да се налага сервиз  . Не съм притежавала уред в ниския ценови клас  и незнам какво да очаквам .Досега се е ползвала 25г. Миле  и наемът е бюджетен.

Не разчитайте на гаранция. В моя случай - сушилня, закупена от зора (с 2 години пълна гаранция, които не бяха изтекли). Идват, взимат я, връщат ми я - в същото състояние. Трябваше ние да я сваляме, качваме… Звъня им пак, идват на място уж техници - била за почистване, да ама не. Ремък. Платих си на сервиз, поправиха ми я. Въртяха, сукаха от зората, та на всичкото отгоре трябвало аз да си платя “почистването” на сушилнята (а то си беше ремък), даже имам снимка на гаранцията как льольото, където дойде на място написа, че нямало дефектна част, а само трябва да се почисти…

# 2 678
Мразя мизерниците. Технополис, Техномаркет и Емаг са в списъка ми много много отдавна.

От последния пост и Зора влиза в него. Мизерията на тия нещастници е пълна Simple Smile

Големи лъскави магазини с малоумен персонал и сервизно обслужване. Всичко е ок докато не ти бутнат тенекията която си избрал да купиш. Развали ли се ще хванеш мускули от носене напред назад.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 03:47 от dsfds

# 2 679
Мразя мизерниците. Технополис, Техномаркет и Емаг са в списъка ми много много отдавна.

От последния пост и Зора влиза в него. Мизерията на тия нещастници е пълна Simple Smile

Големи лъскави магазини с малоумен персонал и сервизно обслужване. Всичко е ок докато не ти бутнат тенекията която си избрал да купиш. Развали ли се ще хванеш мускули от носене напред назад.
Лошото, че ние купихме и пералнята, и сушилнята, и хладилника от там + някои малки ел. Уреди (ютия и пр.) Спряхме се на самсунг, ама явно си е и до късмет 🤷🏼♀

# 2 680

Лошото, че ние купихме и пералнята, и сушилнята, и хладилника от там + някои малки ел. Уреди (ютия и пр.) Спряхме се на самсунг, ама явно си е и до късмет 🤷🏼♀
Не си е до късмет. Груба грешка е всички тези различни уреди да са от една марка, защото в 99% от случаите една марка е специализирана в не повече от 2 вида домакинска техника, а всичко друго е "пълнеж".
За останалото съм съгласна. В тези вериги работят хора, които нищо не разбират и нарочно се търсят такива.

# 2 681
Аз от Зора веднъж не съм видяла модел на някаква техника, който да не е на най-висока цена тъкмо там и спокойно може да се намери на друго място доста по-изгодно. Върхът беше като се търсех телевизор за около 2000 лв, имали го в магазина, ама не бил изложен, ако може да го взема на юнашко доверие. Ми намерих си място, където предлаганите мостри бяха включени и достъпни за оглед. За 2000 лв щом ги мързи да вадят и включват телевизор, представете си. И редовно в магазина няма жив клиент, но персонал от поне 30 човека е наличен. Моето мнение е, че там се перат пари, не може нормален бизнес да съществува по този начин.

# 2 682
Пари се перът във всички големи магазини.

Затова е немърливото отношение към клиента. На тях не им пука грам за клиенти и гаранции, и какъв ти е проблема

Развали ли се нещо и идват проблемите. Всеки се оправя както може. Ако имаш някоя връзка ( познат управител ) ще си оправиш или смениш продукта. Например може да ти прати на място майстор да не го мъкнеш насам натам и т.н. Ако не - проклинаш деня в който си прекрачил плъзгащите врати на мизерията наречена магазин

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:17 от dsfds

# 2 683
  • Сф
Бъркате магазините и сервизите за гаранция. Всяка марка има подписан договор за сервизно обслужване на уредите им, и това не зависи от магазина. На нас в Технополис ни казаха да не взимаме уреди на Уърпуул, защото не пращали техници за едрата техника, а искали да я занесеш на място.

# 2 684
Аз се чудя защо за дефектирал уред се обръщате към магазините?! Аз звъня на фирмените сервизи и никога в магазин.

Общи условия

Активация на акаунт