Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 435
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Моля, препоръчайте ми марка съдомиялна машина и ми кажете какво е от значение, когато я избирам. Благодаря  newsm51
http://www.electrolux.bg/node38.aspx?productId=12673
имам този модел и съм много доволна.По-добре,ако имаш място/широка 60см/ за 12комплекта да е машинката и с 2 перки.За мен тези характепистики бяха най-важни.Има и отложен старт,но не го ползвам.

# 541
  • Mediterraneo
Някой има ли мнение и наблюдение върху марката Exquisit или нещо подобно?

Специалистите по климатиците биха ли ми разяснили плюсове и минуси на прозоречните климатици, моля  Praynig Попадна ни един такъв, но се чудим дали да го слагаме- шумен ли е много, какъв му е разходът, дали ще върши работа като инверторът?

# 542
Ако се предлага такова нещо на тази цена е добре. Преди 5 години като купувах втория климатик все още беше по-изгодно за купиш 2 климатика вместо един с 2 вътрешни тела  Peace

Точно това питам дали на такава цена се предлага такова нещо. Не мога да разбера дали трябва да се купува специално външно тяло? Имам предвид дали може да се вземе обикновена климатична система и отделно само вътрешно тяло и то да се свърже към климатичната система? Охх.. не го обясних добре... Crazy Embarassed Embarassed

# 543

Точно това питам дали на такава цена се предлага такова нещо. Не мога да разбера дали трябва да се купува специално външно тяло? Имам предвид дали може да се вземе обикновена климатична система и отделно само вътрешно тяло и то да се свърже към климатичната система? Охх.. не го обясних добре... Crazy Embarassed Embarassed

Външното тяло при мулти сплит системите е специално и цената е с около 50% повече, отколкото за два отделни климатика.

# 544
Моля, препоръчайте ми марка съдомиялна машина и ми кажете какво е от значение, когато я избирам. Благодаря  newsm51
http://www.electrolux.bg/node38.aspx?productId=12673
имам този модел и съм много доволна.По-добре,ако имаш място/широка 60см/ за 12комплекта да е машинката и с 2 перки.За мен тези характепистики бяха най-важни.Има и отложен старт,но не го ползвам.

Blagodarq! Izglezda s dobri vuzmoznosti.  A cenite ne gi li pishe v saita li az ne gi vizdam?  smile3506

# 545
 Grinning към : anelia.nestorova Аз гледах и четох и си взех ariston ето тази: http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/ariston/ld-44 … e.html#properties беше мостра и е взех за 500лв -така ,че разгледай в магазините понякога правят големи отстъпки за малки дефекти или мостри..Много съм доволна няма душ отгоре. Не съм имала друга така че не мога да сравнявам,но всичко е чисто и сухо.
  newsm78 и тук и аз имам въпрос. Никъде не пише коя програма каква температура използва и в книжката не пише. И още пише, че солта се наглася от капачката на солта ,но не ...... няма такъв" +" или  " - " някои има ли такъв модел от къде се наглася?  И още нещо разхода, които дават на енергията - това разход за цикъл ли е или за час? Някои знае ли какъв е разхода за различните програми? На програма Еко е 0.80 но за час или...тя програмата е 2.20 мин.А има кратка програма 40 мин, тя колко харчи? И последно, колко е в момента разликата на дневната и нощната тарифа ? 
   Grinning Някои има ли пералня  SIEMENS нека сподели мнения,за тези новите искам да попитам дали е шумна и пере ли добре ?

Thinking И за сушилня Аристон шумна ли е искам да е сложа в кухнята ,а тя е свързана с хола   Rolling Eyes
 Станаха доста въпроси  Grinning

# 546

Thinking И за сушилня Аристон шумна ли е искам да е сложа в кухнята ,а тя е свързана с хола   Rolling Eyes

Всички сушилни са шумни.

# 547

[/quote]

Всички сушилни са шумни.
[/quote]

Оставам с впечатление,AEG и  Bosh  че  не са.

# 548
Моята е AEG, шумна си е, особено дрехи с ципове....., добре, че е затворена в мокрото помещение  Mr. Green

# 549
Моята е AEG, шумна си е, особено дрехи с ципове....., добре, че е затворена в мокрото помещение  Mr. Green

И доста топлоотделящи ......(кондензните).

# 550
  • Варна
Да ви попитам какво ви е мнението за съдомиялните на WHIRLPOOL,предварително благодаря за отговора!!!http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CDIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.volta.bg%2Findex.php%3Fpage%3Ditem%26ref%3DcatItems%26categoryID%3D1071%26itemID%3D18328&rct=j&q=WHIRLPOOL%20W%2074%2F1%20%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%B0&ei=q51bTuKiN4T64QTNtKmsBQ&usg=AFQjCNFHwVDyLgIef_U_JU2EvKTymptrfw&cad=rja

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 17:20 от aalko

# 551
Охх...Незнам вече какво да правя последно се спрях на едно хитачи- http://www.technomarket.bg/products/09023417/hitachi-ras-rac-e14h2 Какво мислите за него?

П.С.Мислите ли, че ще се справи с 35 квадрата? Казаха ми че за 35 квадрата трябва отоплителната мощност да е около 5-6KW май ще е на косъм, но не намирам по мощни за парите които мога да отделя освен на самсунг за които ме разубедиха. Бихте ли предложили някакъв? За хитачи-то видях много хубави мнения като се поразрових в интернет. Един доволен ползвател пише че се справя отлично при -20гр. за 25 квадрата, но с 35 дали ще е така?

aalko съдомиялните на уърпул са чудесни, но по-новите и скъпи модели! Wink По-късно, ако имам време ще ти пиша на лични по-подробно.

# 552
Обикновено при избор на климатик се взема предвид не само квадратурата, а и строителство, изолация, изложение, прозорци... Най-добре се посъветвай със специалист.

# 553
Погледни този, вярно е малко над парите, които си готова да дадеш но има добри характеристики и си заслужава! Peace

# 554

И доста топлоотделящи ......(кондензните).

Благодаря за мненията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт