Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да използвам фризер в неотоплено помещение с температура между 5 и 10 градуса?
Коя марка пералня е най-добра за закупуване и безопасно ли е да се купи пералня с транспортни дефекти?
Кои са най-добрите марки перални машини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да използвам фризер в неотоплено помещение с температура между 5 и 10 градуса?
-
Коя марка пералня е най-добра за закупуване и безопасно ли е да се купи пералня с транспортни дефекти?
На пазара има различни марки перални машини. Въз основа на потребителския опит, CANNADY, BOSCH, LG, BLUEBERG и HOOVER са известни със своята надеждност. Що се отнася до пералните машини с транспортни дефекти, те обикновено имат 6-12 месеца гаранция; въпреки това качеството им може да варира. Важно е да ги купувате от реномирани магазини, като гарантирате тяхната надеждност.
-
Кои са най-добрите марки перални машини?
Според потребителския опит, висококачествените перални машини се свързват с марки като Miele, Bosch, AEG и Siemens. Средният клас включва LG, Bloomberg и Hoover, като Beko се представя добре в някои аспекти, но има проблеми с електрониката. Ниският клас включва марки като Beko, Sang and Elite и Haier.
-
Къде в Пловдив мога да намеря пералня Miele втора употреба?
-
Защо хладилникът ми не работи ефективно в много топла стая?

Попадна ни един такъв, но се чудим дали да го слагаме- шумен ли е много, какъв му е разходът, дали ще върши работа като инверторът? 
към : anelia.nestorova Аз гледах и четох и си взех ariston ето тази:
и тук и аз имам въпрос. Никъде не пише коя програма каква температура използва и в книжката не пише. И още пише, че солта се наглася от капачката на солта ,но не ...... няма такъв" +" или " - " някои има ли такъв модел от къде се наглася? И още нещо разхода, които дават на енергията - това разход за цикъл ли е или за час? Някои знае ли какъв е разхода за различните програми? На програма Еко е 0.80 но за час или...тя програмата е 2.20 мин.А има кратка програма 40 мин, тя колко харчи? И последно, колко е в момента разликата на дневната и нощната тарифа ?
И за сушилня Аристон шумна ли е искам да е сложа в кухнята ,а тя е свързана с хола
По-късно, ако имам време ще ти пиша на лични по-подробно.