Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 381 495
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 450
И моята пералня е Аристон- обожавам си я  Peace Една марка не е силна във всичко, не се заблуждавайте.

# 451
Пералнята и съдомиялната са Аристон у дома.
Пералнята е желязна, защото е без електроники. Миялната сдаде.
Когато дойде техникът от фирменият сервиз, за да я поправи се разговорихме.
Тъй като ми предстои обзавеждане на нова къща директно го попитах дали Аристон е добър избор, предвид това, че реших, че с новата миялна нямам късмет. Човекът директно ми каза да забравя за пералните и съдомиялните на тази марка. Програматор на пералня е 400 лева, обикновено пуква точно, когато гаранцията е изтекла. Мерси.
Разочаровах се, защото и аз бях фен, но вече имам нова любов - германка Heart Eyes.

# 452
Издай тайната Laughing Коя е тази германка Laughing Може и да си казала вече, но съм пропуснала newsm78

# 453
Нима не знаеш? Германката е само една, другото е компромис Laughing.

# 454
Чери  говори за MIELE

# 455
Сегашната ни пералня е Candy, няма 1г. Доволна съм, надявам се да изкара повече време от предишната - Whirpool на 3г. на която програматора се скапа.
Техните програматори също струват колкото половин нова пералня, че и цяла, зависи от марката.

А по повод това, което се продава в нашите магазини. Не се заблуждавайте, че качеството в други държави от ЕС е същото.
Ако човек има възможност, наема си един бус, отива в някой по-нормална държава и си купува техниката от там. )

# 456
И защо си купи Candy тогава??? Нищо им няма на уредите, продавани в България... Просто трябва да избереш правилната марка Peace

# 457
И защо си купи Candy тогава??? Нищо им няма на уредите, продавани в България... Просто трябва да избереш правилната марка Peace

Че защо да не си купя?
И не е да им няма нищо на уредите. ) Просто качеството не е същото.

# 458
   Чудих се,къде да попитам.....  newsm78

Някой да знае актуален телефон на гаранционния сервис на Бош???
   Развали ми се пералнята.Имам я от 2 години и се разваля вече за втори път баш по жегите!  #Cussing out
   Телефоните на сервиса,които имам ,не отговарят (02/8260146 и 02/8265304)   33uu

# 459
Селма, ужасно е, дано бързо я оправиш  Peace

Точно на място в темата питаш, нека видят хората, че марката вече нищо не значи  Mr. Green

# 460
raja_nikol,дано!  Praynig Ама от 3 дена не мога да се свържа с майсторите.... Confused

Колкото до марката....Не съм очаквала такова разочарование от БОШ!Сериозно.Нито пере ,както трябва (предишната ми LG переше в пъти по-добре!!!),нито е сигурна да можеш да разчиташ на нея.....Освен това по цветните ми дрехи се появат бели петна,все -едно машината ги изгаря (пак да кажа,предишната ми LG не правеше това).

# 461
Селма, ако си я купила от някоя верига магазини просто попитай при тях.

# 462
Мирама е права, аз също имах много ядове с един телевизор, та тогава разбрах, че щом уреда е гаранционен търсиш магазина, от който си го взела. Звънни и попитай там  Peace

За марките- моята фурна е АЕГ-е, не съм очарована, старата ми- Канди имаше много по- добри функции и печеше много по- хубаво, подлъгах се  #Cussing out
Керамичен плот от прехвалената марка Горение- мразя го, искам си Канди-то  Sad

# 463
raja_nikol,дано!  Praynig Ама от 3 дена не мога да се свържа с майсторите.... Confused

Колкото до марката....Не съм очаквала такова разочарование от БОШ!Сериозно.Нито пере ,както трябва (предишната ми LG переше в пъти по-добре!!!),нито е сигурна да можеш да разчиташ на нея.....Освен това по цветните ми дрехи се появат бели петна,все -едно машината ги изгаря (пак да кажа,предишната ми LG не правеше това).

Тц... Не търси направо майсторите. Гаранционна е, нали?  Дано правилно съм разбрала... Ако е така, отиваш до магазина, от който си закупила уреда. Носиш гаранционна карта и касова бележка, настояваш да те впишат в регистъра за рекламации. Те трябва да ти уредят час, в който да ти изпратят сервиз.  Ако имаш други въпроси, насреща съм.

# 464
bobkas,от магазина ми дадоха един GSM номер,на който се обадих и записах рекламацията.
Чак сега ти виждам поста....
Защо смяташ,че не трябва да се търсят направо майсторите?

Общи условия

Активация на акаунт