Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 269
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Пловдив
Влече ме печенето на хляб и кроасани на пара:)
Не че не мога да симулирам парата с една купа с вода най-долу, ама няма други фурни 74л с телескопични водачи.

Пиролизата е някакъв вид почистване ли? Толкова ли е лесно?
ДА! Аз имам АЕГ с телескопични водачи 74 литра, няма пара, ама има пиролиза..... Включвам пиролизата и си лягам, на сутринта минавам с прахосмукачката с четка и фурната е чиста.

Модела е AEG BP7314621

# 1 501
  • София
Уф, аз се зарових и намерих Фагор с пара и пиролиза само за 1899 лв.

Кажете, Фагор хубави ли са и къде ги продават? Май не съм виждала в Технополис.

# 1 502
Има пиролиза с телескопи, но моята е Горене и не предлага такива екстри. Явно материала, от който си правят водачите просто не се влияе добре от нея. Даже си имам тави, които стават и не стават за пиролиза.  Laughing

# 1 503
Как така тави да стават за пиролиза? Това нали е метод за почистване, който като се включи няма нищо друго във фурната  newsm78

# 1 504
  • Пловдив
Да повторя - моята е с телескопични водачи и пиролиза, преди пиролиза се махат водачите. Махат се вътрешната скара и ъъъъ тези страничните държачи на скарата. Махат се за 30сек всеки, общо минута.

# 1 505
Да повторя - моята е с телескопични водачи и пиролиза, преди пиролиза се махат водачите. Махат се вътрешната скара и ъъъъ тези страничните държачи на скарата. Махат се за 30сек всеки, общо минута.

Simple Smile Сигурно като съдомиялна искат да действа, затова да не ги махат Simple Smile

# 1 506
Уф, аз се зарових и намерих Фагор с пара и пиролиза само за 1899 лв.

Кажете, Фагор хубави ли са и къде ги продават? Май не съм виждала в Технополис.
"Интерсервиз Узунов" са им вносители....ето и сайта им:http://intermarket.bg/index.php?category=24

# 1 507
Грети, успех в избора /извинявам се, че ти пуснах мухата с тая пиролиза и те разколебах  Blush/, после да пишеш отзиви  Heart Eyes

# 1 508
Аз прежалих телескопите, заради пустата му пиролиза.  Laughing

Как бе?Има телескопи с пиролиза...например тази..74 litra energien klas -20%
ELECTROLUX EOC 3430 COX

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 17:28 от ae

# 1 509
  • София
Мухата ми я вкарахте, на мен малко ми трябва. Ще видим утре какво ще купя.

# 1 510
  • Русе
Твоя воля разбира се  Heart Eyes

Аз пред пиролиза и 18 функции веднага грабвам пиролизата  Mr. Green

Подкрепям на 100 %, защо трябва да търкам, като може само да забърша. Скоро ми се наложи да си чистя старата Раховец, е, няма такава гадост, 100 пъти е по-хубаво с пиролизата. И да, има 74 л с пиролиза и телескопи, модел на АЕГ 1000 лв. , но модел трябва да видя дали пише някъде.

Парата е вече съвсем друго и дали има комбинация между всичките не знам.

АЕГ ВР5013021М - намерих една табелчица

# 1 511
Еми то и електролукса е със същите параметри като АЕГ-то,ма е с 300 лева надолу..

АЕГ,Електролукс,Зануси са една марка,като ценовият им клас и качеството спочват от Аег надолу..

# 1 512
  • Русе
Аз като я купувах моята, този Електролукс го нямаше. Чудех се между това АЕГ и едно Беко с пиролиза 200 лв по-евтино, но без телескопи.

# 1 513
Не знам дали е за тази тема, но ми трябва съвет за отопление в баня.
Старата печка е с 2 реотана, единият се развали и трябва да го сменя, или да търся друго решение. Предложения?

# 1 514
Здравейте, нова съм.
Препоръчайте ми комбинирана печка и пералня с вертикално зареждане. Пералнята ще е в банята. Харесах печка НЕО и пералня Електролукс.

Общи условия

Активация на акаунт