Ето една хубава статия за съня и рутиалите и евентуално премахване на нощното кърмене - Пет стъпки бебето ви да спи по-добре
Голям кеф! Това да кърмиш, приспиваш, връщаш в леглото, пък да не го събудиш...не е за мен, гушкаме си се и това е!!!

.
, нещо от сорта). Оказа се, че имам само два кариеса, като единият е съвсем в началото и почти не се забелязва. Но за сметка на това са започнали да се оголват шийките на зъбите и затова ме боли. Вероятно този проблем няма да може да се оправи, дано поне на това ниво да го задържим. Причината - деминерализация. Преди месец, като бях болна, УНГ специалист прецени, че ми липсват калций и други минерали, сега и зъбарката.
Какво да се прави - да си мама е най-тежко (но и най-сладко
). 

И на нас другата седмица ще ни вземат кръв и урина, да видим... Аз като гледам момите ви какви са грации, май май Жанетка наистина трябва да минава на диета с нейните 8 килца..., но засега все още е добре положението щом зетя е по-тежичък!
Специални целувки за него, Ксандърчо, миличко
Felinka, браво миличка, добре ми го гледаш зетчето! 
Мисълта ми е, че толкова захитряват, че не е истина ...

И отделно 2-3 пъти леекинко събуждане и приспиване с лашкане на леглото. Не ми удобно да спи при мен, само за последното нощтно (т.е. първото сутрешно) го вземам при мен, уж да поспи още малко, ама нещо не става. Съвсем съм зомбясала вече 

Аз все по нощите честитя ама моите зверчета сега ме пускат на компа
Голяма мъка е това захранване

.Мойта мишка папа на поискване. захранвам от седмица, но с мин. дози и дори не го броя за хранене това. Яде от 15мин до през 2 часа.По-голяма пауза прави единствено .като си легне в 21:30 се буди в 1, и после пак през, час -2. мисля си, че добре си яде, но напоследък доста мрънка,( минахме и през вирус някакъв и доста време повръщахме) и вече се чудя дали не и е малко кърмата. тия пусти 100г много малко ми се виждат за 1 месец
дайте някакви идейки как да процедирам, Моля!
Благодаря предварително! 

Днес мисля да ходя за изследванията на Митко ,та по този въпрос колко ли количество урина е достатъчно,защото ние събрахме едва 7/8 мл. пробвах с второ колекторче но явно не го сложих добре та всичко беше вън мисълта ми е дали е достатъчно толкова да я изследват,да не ми се изсмеят като ида.....Голяяяяяяямо благодаря

Днес мисля да ходя за изследванията на Митко ,та по този въпрос колко ли количество урина е достатъчно,защото ние събрахме едва 7/8 мл. пробвах с второ колекторче но явно не го сложих добре та всичко беше вън мисълта ми е дали е достатъчно толкова да я изследват,да не ми се изсмеят като ида.....Голяяяяяяямо благодаря

На Мина и събрах цялото пишо в колектор тип чашка-нямаше и капка урина по леглото 

Спим на спалнята аз,Мина и Божа.Може да си представяте как се наспивам
Като се има предвид,че четвърта година подкарвам в майчинство
Аз винаги съм живяла в този квартал,а той е с най-хубави парк в целия град и има доста майки,така,че винаги имам познати/или от едно у-ще,от кръчмите или съседки/само в нашия вход има 4 бебета колкото Мина.Аз/тук може и да прозвуча грубо/ си подбирам с кого да общувам.На стаден принцип само,защото и те имат бебета не благодаря
Вчера например я намаше една позната с която ми е приятно и си четох книгата,въпреки,че имаше поне 10 майки,които познавам.Така,че лично при мен е въпрос на избор.Нямам нерви и желание да слушам за"принцове и принцеси",коя как си пуснала пералнята ,след това пък извадила дрехите,след това пък виж на ги простряла,колко манджи е наготвила и как всеки ден си триела праха на мебелите.Това не е за мен 
.Мойта мишка папа на поискване. захранвам от седмица, но с мин. дози и дори не го броя за хранене това. Яде от 15мин до през 2 часа.По-голяма пауза прави единствено .като си легне в 21:30 се буди в 1, и после пак през, час -2. мисля си, че добре си яде, но напоследък доста мрънка,( минахме и през вирус някакъв и доста време повръщахме) и вече се чудя дали не и е малко кърмата. тия пусти 100г много малко ми се виждат за 1 месец
дайте някакви идейки как да процедирам, Моля!
Благодаря предварително!