гръмна ни стъклото на фурната горение

• 52 070
  • 173
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Дойде стъклото,оказа се,че е цялата вратичка,сега в почивите дни мъжа ми ще го играе майстор.Трябва да се разлепи останкита от външното старото стъкло,да се демонтира дръжката,после да се лепи с някакъв специален матриал стъклото.На всичкото отгоре е в отвратителен лазурен син цвят,което ми разваля целия фасон на кухнята.Шкафовете ми са зелени,дивана и пода -в кафеви нюанси,просто това синьо е съвсем не на място. #2gunfire

# 76
...това синьо е съвсем не на място...
Не се коси!
След няколко пъти употреба ще почернее.

# 77
  • Бургас
Уви,няма такава вероятност.Става дума за металната част около него.Не е инокс,а синичко,отвратителничко...

# 78
  • София
Belle Fleur, това синичкото най-вероятно е лепенка, пробвай да я махнеш. Моята фурна имаше такива сини лепенки на инокса. Peace

# 79
  • Бургас
Уж обстойно разглеждах, като го монтира мъжо ще се разбере. Дано са лепенки! Praynig

# 80
  • София
Почти сигурна съм, защото на мен преди две седмици ми монтираха фурната и беше така! Не се ядосвай, ще видиш, че се маха, при това много лесно! Wink

# 81
И аз щях да дам идеята, че е защитно фолио - за почти всички уреди го използват. Просто няма логика да е синьо, аз синя Gorenje не съм виждала.  Peace

# 82
  • Варна
Belle Fleur, ако изглежда така: http://media.snimka.bg/4988/016231996.jpg със сигурност е фолио.

# 83
  • Бургас
Точно така изглежда,значи подлежи на премахване. Ура!Само дето се косих! ooooh!Благодаря ви,момичета!  bouquet

# 84
Аз имам фурна Горение от преди 6г, а майка ми Аристон от преди 4г и нейното стъкло гръмна. След като поискаха 400лв за стъклото, мъжа ми й поръча по шаблон стъкло от Търговище за не повече от 50лв, не съм сигурна в цената, дори и по-малка беше.

От фурната съм много доволна.

# 85
  • Бургас
Вече е монтирано, стана също като нова .Не е само стъкло,то си е цялата предна част на фурната,затова и не се нави мъж ми да прави експеримети. А,онова е било наистина лепка,махна се.Пожелавам ви никакви проблеми с приготовлението на празничните ястия!  bouquet

# 86
  • София
Честито ново стъкло и успех в ползването, само вкуснотии да правиш и НИКАКВО чупене повече.
Весели Празници.

# 87
  • Sofia
Явно е имало ефект от моето писмо до Горение, т.к. днес от сервиза ми се обадиха и казаха, че ще дойдат в понеделник да ни монтират стъклото и всичко ще бъде безплатно и ще се поеме от гаранцията!! Йухухууу! Това е истинска победа на справедливостта!
Поздравления за всички вярваши в каузата и кураж за отстояване на гражданските ни права! Peace
Хубави празници!

# 88
  • Варна
Ехеее, супер, браво на теб  Party

# 89
 Miho_She   това е страхотно! Искам да те поздравя, че показа нагледно на всички как да защитим правата си, независимо от това, което пише в гранационната карта, независимо от това какво ни казват в сервиза. smile3501

Общи условия

Активация на акаунт