ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 044
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Какво мислите за тая количка
http://cgi.ebay.co.uk/MAMAS-%26-PAPAS-NEW-O-ZON-PUSHCHAIR-%26-PR … 20360e280ff1d5590
Че нямам опит в тези неща

# 421
  • София
Викторита, много добре изглежда, но като цяло няма да намериш мнения за марката, защото не са популярни тук.
Би ли превела това като местен англоговорящ жител  Hug - само за второто ниво на кошарката ли иде реч или за цялата кошарка:
Hauck Fun For Kids 2nd floor Travel Cot inlay  £20.00
Detailed Info Features
The Hauck Fun For Kids 2nd floor Travel Cot inlay is a second floor raised mattress which fits the standard 60cm x 120cm travel cots bringing your baby up to a much more comfortable height.

# 422
Здравейте, милички!

Днес цял ден не ми остана време да пиша, програмата ми беше доста натоварена. Писето днес и утре си е вкъщи и ме разкарва по разни мероприятия с колата, че иначе не мога... Сутринта с него, megelina и още 2 мацки бяхме на лекцията на "9 месеца". После ходих на ОВ в Окръжна. Не ме стресираха никак, честно казано. Нормална българска болница, естествено- никакъв лукс в цялата работа, но поне дограмата е нова и е топло. Стаите са прилични, има и ВИП стая, като разликите й с останалите стаи са наличието на  гардероб, самостоятелна е, родилката има право на посетители 2 часа на ден и получава 1/2 порцион храна повече за 45 лв/ден. След ОВ ходихме с милото да понапазаруваме хранителни запаси, прибрахме се и запретнах ръкави да правя пържолки с гъбен сос. Та досега...  Laughing

Поздравявам всички момичета с хубави резултати на прегледите.  Hug Давайте все в същия дух, сладурки!  Peace
Гледам яко ви тресе треската за пазаруване, което е супер. Аз още нищо си нямам, ама по-рано от средата на декември няма да ме огрее.
Привет на Kendiiwelcome Леко да изкараш оставащите седмици от бременността си!  Hug
Ралка, направо ме кефиш как не се спираш по цял ден... Искам и аз да мога да се разхождам, ама... нейсе! Хич не ми се отдава ходенето- коремчето ми се стяга на 3-тата крачка и имам болка ниско долу само при ходене.

Пожелавам ви спокойна вечер и лека нощ! До утре!

# 423
Ника това е само за второто ниво-то и по цената можеш да се ориентираш.

# 424
  • София
Благодаря ти! Аз се ориентирах именно така, но вече взех да се съмнявам, че не знам въобще английски след като Съни си го е поръчала с мисълта, че поръчва цялата кошара. 

# 425
Викторита, много добре изглежда, но като цяло няма да намериш мнения за марката, защото не са популярни тук.
Би ли превела това като местен англоговорящ жител  Hug - само за второто ниво на кошарката ли иде реч или за цялата кошарка:
Hauck Fun For Kids 2nd floor Travel Cot inlay  £20.00
Detailed Info Features
The Hauck Fun For Kids 2nd floor Travel Cot inlay is a second floor raised mattress which fits the standard 60cm x 120cm travel cots bringing your baby up to a much more comfortable height.

Ами превежда се : матрак за издигане на второ ниво,който е съвместим за кошарка 60 x 120см и издига бебето на много по-удобна височина
И наистина кошарка под 60 паунда едва ли има,освен ако е 2-а ръка

# 426
  • София
Ами превежда се : матрак за издигане на второ ниво,който е съвместим за кошарка 60 x 120см и издига бебето на много по-удобна височина
И наистина кошарка под 60 паунда едва ли има,освен ако е 2-а ръка
Да, и тук второто ниво се продава също отделно - струва от порядъка на 20-30 лв. някъде. Кошарките, най-евтините са около 110-120 лв. с две нива. Хубавите са си над 200. Peace

# 427
Съни дано да можеш да откажеш поръчката,че не си заслужава за едно второ ниво да платиш около 50лв (преполагам, че толкова ще излезе с доставката)
Ние си поръчахме дървено легло със люлка и второ ниво и...също така си поръчахме и скрин от същия модел.Иначе ще си купим кошарка,защото мъжа ми е от Видин и пътуваме често.Ето тази кошарка сме си харесали
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/7267
има гриф с играчки,става люлка и има и второ ниво.

# 428
  • София
SuNnY SkY Аз първо я харесах тази количка заради всичките части Simple Smile (полудяла съм и само за нея говоря, трябва да се спра) после се загледах в цената и реших да погледна в БГ колко струват и се изненадах, 4е са толкова скъпи, тя Ралипо ми каза за тази марка, за което много и благодаря Hug  После я поръчах, защото от този цвят не останаха, и ми олекна, сега я 4акам да дойде, днес я били пратили! Стига ве4е с тази коли4ка, 4е и аз си омръзнах ве4е Joy

Силве Няма да идвам, някак не съм добре финансово, платих си коли4ката, и сума ти др неща и не искам да влизам в преразход, аз имам де ама ве4е ми е свидна всяка стотинка, било то и 20лв за излизането. Другият път Hug Hug

Аз си имам кошарка такава и наистина е мн стабилна, после живот и здраве, ще купим истинско легло, за сега сме на квартира и ни устройва. Надявам се да си купим апартамент и да се обзавеждаме тогава, достатъ4но неща имаме за преместване  Crazy Ще я снимам някой ден, когато пак я сглобим или направо с бебчето  Heart Eyes

Ох дано Съни  да не се е объркала, 4е е много гадно това, да се е заблудила Sad

# 429
  • София
Да споделя за този сайт
http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/ABC-Design/group/335/product/5 … Astro.a833.0.html

аз мислех и това да поръ4ам, но другата по ми хареса, заради 4астите, 4е са пове4е, но ако някой иска такава мн е изгодна Simple Smile

# 430
  • Бургас
Роси, има защо да се вълнуваш  Hug
Като гледам тази ,която си поръчала и тази в немския сайт и на мен такива модели ми харесват,ама ние засега няма да взимаме .
Дано Съни9 да си спре поръчката и да няма проблеми.
Ох днес много време прекарах пред лаптопа май  newsm78
Оттеглям се в покоите си  Mr. Green

# 431
а за какво по-точно ползвате кошарката-да стои бебето през деня докато е будно ли ?Аз не мисля да купувам,но за обзавеждане на стаята съм харесала това
http://www.mamasandpapas.com/range/murano/2708/
Ама може още няколко пъти да си сменя мнението Laughing

# 432
  • София
а за какво по-точно ползвате кошарката-да стои бебето през деня докато е будно ли ?Аз не мисля да купувам,но за обзавеждане на стаята съм харесала това
http://www.mamasandpapas.com/range/murano/2708/
Ама може още няколко пъти да си сменя мнението Laughing

Ох завиждам ти, аз също бих искала такова легло, но няма къде да го слагам сега Simple Smile Ти за коя кошарка говориш, на Ника ли?? Аз нямам такава. Мисля бебето да спи в сгъваемото легло, поне до 1-2г и стискам палци да си купим наше жилище Praynig

# 433
  • София
Викторита, бебето си спи в такава преносима кошара като основно легло и няма друго легло, не е само за през деня.  Peace Ние имаме и от двата вида и за вкъщи ползваме само дървеното, сгъваемото за из път. Но много майки около мен си изгледаха децата само със сгъваемо, като стана ненужно го сгънаха и го прибраха, а ние дълго време се блъскахме в дървеното легло.  Laughing

# 434
Аз лично ще сложа дървеното легло в спалнята,а кошарката във всекидневната.По принцип я купуваме кошарката основно,когато отидем на гости при свекървата.При майка ми и баща ми имаме дървено легло,което е останало от сестара ми и е много хубаво,защото е от истинско дърво и е ръчна изработка (а аз мисля доста често да оставяме бебето при родителите ми,че ние си обичаме веднъж седмично да ходим на пиано бар,обичаме да си пииваме  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт