ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 036
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Привет ,

Даниела , Честит юбилей !!! Бъди много обичана жена и майка !!!

Ох, аз от една седмица сутрин като се събудя ми е 'пресъхнал ' носа и гърлото ме боли и има някакви налепи. Close Сега нищо ми няма, само сутрин съм така.По принцип ако е сух въздуха в стаята ми е ставало така.

Успех на ФМ-то на Велв и Ника !!! Дано всичко е наред и се насладите само на шоуто, което бебето ще сътвори. Simple Smile

За леглото на бебето - ще взимаме дървено , тези преносимите не мога да ги възприема. Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 481
  • София
Пеперудке, капвай си с капкомер по няколко капки физиологичен разтвор в носа. Така прочиства, че чака ти става едно хубаво след първоначалния солен шок.  Laughing

Шомире, аз няма да купувам козметика предварително. Първоначално ще заложа на добрия стар преварен зехтин, поне за първия месец. После ако Макс се окаже с по-читава кожа от батко си ще минавам на Мустела и аз.

# 482
Аз ще взема сапуна на Клоран и шампоан на Мустела за крустите по главата. Първоначално тялото ще го мажа с зехтин, който аз лично не преварявам, защото така му се губят всички ценни качества, после ще взема лосион/мляко за тяло/масажен крем пак на Клоран или Мустела. За подсичане крем здраве, изпитано, ако не действа пантенол или нещо друго.

# 483
Аз за козметика съм се спряла на Бюбхен, пък бебо ще си каже после дали ще е тя. Това със зехтина не мога да го възприема Thinking
Първо мислехме да взимаме и ние кошарка за бебока, защото щяхме да го гледаме у свекитата, но после се промениха нещата и много ми се иска да му вземем дървена кошара, само че тези дето са масовите по магазините нещо не ми допадат. Изглеждат много нефелни, а тези трансформиращите се са с претенции за поне 10г ползване Shocked. Харесах си онзи ден една кошарка от една обява, но нали искам за първото бебче всичко да ми е ново, точно кошара не ми се взима ползвана. Показах снимки на едни майстори, да видя дали могат да ми направят такава, ама те такива не можели, правели само като тези на Дибо. Само, че излизат по - скъпи! Не схванах каква им е далаверата и ги отсвирих, Сега пак съм в голяма чуденка, ама като тръгнем по магазините ще трябва да се спра на нещо.

# 484
Много съм щастлива,дойдоха ми най-после дрешките от Англия  newsm44 . Качила съм ги в албумчето,а сега се връщам да ви изчета Simple Smile

# 485
  • София
Много съм щастлива,дойдоха ми най-после дрешките от Англия  newsm44 . Качила съм ги в албумчето,а сега се връщам да ви изчета Simple Smile

Много са ти хубави дрешките, дънките и бодитата и аз съм ги поръчала, ама за момиченце, в понеделник  ще ги кача и аз да ги видите.

Що се отнася за кошарите и аз предпочитам дървените легълца, но аз живея в 3 къщи общо взето, за 2 от тях ше са дървени, но за третата ще взема преносима, та като се наложи да ходим някъде да си я ползвам, не ми е лесно навсякъде трябва да имам ванички, хавлийки, одеалца, спални комплекти, и други, ама какво да се прави не мога да мъкна всичко.

newsm59 Дани!!!   bouquet

# 486

Честит 30-годишен юбилей,Дани!
Пожелавам ти от сърце винаги да се чувстваш така красива и женствена,така обичана и щастлива!

Ника,Велв,успех при Марков и на двете ви!

За леглата-в преносими такива редица мои познати отгледаха не едно дете!Разбира се,с хубав матрак!
Ние имаме и двете,преносимото ползвахме за вилата и морето.
Стабилното легло си е нещо много хубаво,когато имаш отделна детска стая най-вече!
За козметиката-ползвам Клоран и съм много доволна,ако не отново на него,ще заложа на Веледа този път!

# 487
  • София
Кристинче, много са хубави дрешките!

# 488
Съни,Ника мерси Simple Smile
Поздрави на Дани за юбилея!!Пожелавам много здраве,щастие и любов Hug

# 489
Даниелка, честита кръгла годишнина! От всички хубави неща, ти пожелавам най-вече здраво, пухкаво и усмихнато бебче! newsm59   bigdance2

Ние бяхме на консултация миналата седмица, бебока расте, беше 1400 гр. и се движи 1 седмица напред, сега сигурно вече е и повече. Все още е седалищно разположен, но докторката каза, че има време и да не се тревожа отсега. Днес милото ходи рано сутринта към 06.00 ч да ме записва за 3-та ФМ при Балев, малко се е прецакал, защото са останали места накрая, но както и да е- в понеделник съм там и нямам търпение.

За вчера малко ме е яд, че пропуснах лекциите на "9 месеца", но нямаше как .... Ходих миналата седмица на нещо като лекция по техники за безпроблемно раждане, не знаех какво да очаквам, но всъщност ни показаха няколко начина за дишане по време на контракции. Беше интересно и хич не е толкова лесно колкото изглежда по филмите. Mr. Green

Иначе последните дни си правя дъ-ъ-л-ги разходки в това хубаво временце и по цял ден съм навън  sun А, щях да забравя, ходих на кино и гледах "2012", ей това малкото бебе не спря да ме ръчка през цялото време, то не беше извиване, премятане, побутване. Сигурно много му дойдоха звуковите ефекти и даже се чувствам малко виновна да не съм го стресирала нещо. newsm78

За покупките още нищичко не сме купували, но започвам да правя списъци и от декември ... smile3508  Кошарка мислим да купим от сгъваемите, тъй като отначало бебо ще бъде при нас в спалнята, а няма никакво място за дървена кошара. Имаме отделна стая, която живот и здраве ще направим детска, но засега няма да обзавеждаме, мисля беб да спи до към 6 мес. при нас, после ще го настаним да се шири сам.

# 490
  • Бургас
Привет, момичета!  Hug
Времето е прекрасно, само за разходки!  Party

ЧРД юбилей на Даниела!   bouquet
ЧРД и на Мис Бътерфлай, със закъснение!
Бъдете здрави, момичета, и много обичани!

Аз изчаквам мъжът ми са свърши още малко работа по едната стая, някаква замазка прави...  Simple Smile После ще излизаме на разходка! И, най-вероятно, ще се съглася с неговото желание днес да купим нещо на Беб. Досега все се дърпах като магаре на мост, все му казвах, че има време, но вече взех да се притеснявам, че времето си върви... Ако се сдобием с малки, сладки, бебешки покупки, ще се похваля!

И, един въпрос, колко беше нормалната честота на пулса на бебето? Нещо ми се върти в главата между 140 и 160, но така ли беше?

# 491
  • София
Мими, 120-160 е, като моя доктор казва, че все очаква да е на горната граница заради нашето собствено притеснение /бебетата нали ги усещат тези неща/.

# 492

И тази кошара http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt-start/1910939 кошара ли е или пак ниакоиа част.

Това е цялата кошарка.

Даниела, Честит Рожден Ден!  newsm59 dance Tada

Аз сега си давам сметка, че не съм ходила на лекар от 13 октомври. Трябваше да отида на 13 ноември, ама то бяха епидемии, после пренасяния, ремонти, не мога нищо да си открия вкъщи... Дали няма да има проблем, ако не съм ходила цял един месец на ЖК?  newsm78
Вторник мисля за пръв път да посетя лекаря, който съм избрала за раждането и в сряда ЖК-то, където си ходя.

На нас кошарка ни подариха, че и кокосово матраче. Не знам как как бих могла да го стерилизирам - дайте някой съвет - може би с прахосмукачката.

Бройте ме твърдо за срещата в Люлин в неделя - нали аз бях сред инициаторите все пак Wink
Искаше ми се днес да отида и на лекцията в ЦУМ, обаче свекърите са за последен ден тук и си мисля, че щеше да изглежда кофти да се изнижа така, а те да ремонтират вкъщи хората...  Crazy
Сега споменаха пък, че щели да си ходят в неделя... Много добри хора, ама нещо много се караме с Милото, откакто са тук  ooooh!

# 493
  • София
Дами,   bouquet

Даниела, честит юбилей! Много усмивки и красиви моменти през следващите 3х30 години!  smile3525
Бръмби, кофти за колата Sad Дано да забравите скоро случилото се.
Далче, приятно изкарване у старото вкъщи! Да те поглезят едно хубаво!  Hug
victorita, сигурна съм, че и твоя празник ще е незабравим! И това, че ще сте сами (без близки), не значи, че трябва да сте самотни  Hug

И аз пазаруването го оставям за декември месец, а козметиката… не знам, може би за февруари-март  newsm78

Бях на ЖК, е няма такова претупване Grinning! Мерки, теглилки, "как вървя с мерките?", "ам добре, ко си мислиш...", спестиха ми конското за кг (минах с "емчи ше качваш, ко да прайм..." Tired) и това е. Доволна съм  Peace

# 494
Ника,
Аз съм от 5 и 40, ама в и 30 ще съм там Mr. Green МногУ специален тоз марков - вече 2 месеца го чакам, ще рече човек, че на любов отивам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт