ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 677
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Аз като преглеждах дрехите от сестра ми се оказа че има над 20 ританки, пак толкова бодита и десетина гащеризона, 4 одеала, не знам си колко чорапи, шапки.. И една френдка и тя ще ми даде още дрехи, два космонавта и одеала. Иначе мислех само за изписването и космонавт да взема, но вече започвам и за това да се чудя. Къде ще ги завирам и дали въобще ще може поне по един път да му облека всичките? ooooh!

# 166
  • София
Бръмби, космонавт да купуваш - направо ще ти е излишен, при два налични. Аз имам един от баткото и с него ще избутаме февруари, а пък през март вече едва ли ще го обличам толкова дебело, пък и има разни дънки, якета и т.н. въобще съм готова за зимно бебе отвсякъде.  Laughing

# 167
Е не, няма да купувам при това положение. Мислех да купувам, но като ме светнаха че два ще ми дадат, а те сети се колко са използвани... Малко ми е тъпо, защото ако трябва да бъда практична и за изписването нищо не трябва да взимам, а ми се иска да има нещо новичко, но има време, ще го мислим. За сега изчаквам да почнат намаленията, че в Бенетон и o' kaidi съм харесала някои неща, но пак не е сигурно че ще ги взема.

# 168
Относно желязото-Аз не сядам на масата без месо!От дете съм си така,то и родителите ми са такива и резултата е 143-хемоглобин.

Мерси Ника Simple Smile

# 169
  • София
Здравейте сладурки,  Hug

Аз не съм влизала няколко дена и какво да заваря?! Старата ни темичка изписана, а в новата тема вече изписани 12 стр Shocked #Crazy
После ще се връщам да ви чета.
А сега да се отчета, че днес бяхме на преглед при моя доктор. И беболанка е станала 1400 гр. Обърнала се е "напречно", както се изрази доктора. Главичката й пак е нагоре. Явно тази поза й е най-удобна  hahaha Докторът ме предупреди да не правя много резки движения и да не пътуваме, защото седалищното прилежание може да предизвика преждевременно раждане. Но това смятам, че са единчни случаи. Или поне се надявам. Няма да си пълня главата с глупости. Днес за първи път ми записаха и тоновете. Малката принцеса рита и скача през цялото време  Mr. Green А трябваше да бъде мирна, за да се запишат нормално. Както и да е важното е, че всичко е наред!!  Praynig Peace
Няма какво друго да ви се похваля.
Мъжът ми се разболя май от грипа. Ами то не може човек да живее стерилно в крайна сметка. И аз сега ще гледам да се пазя. Като се замисля как ли да се пазя, като си спим в едно легло  Mr. Green Но започнах да пия осцилококцинум.

Отивам да чета назад!!
Поздрави и  lovekiss lovekiss
И разбира се спокойна вечер  Hug

# 170
Ели, вземи си и цитросепт. Моя и той изкара баш свинския грип, няколко дена спа в другата стая, а аз единия ден нещо не бях хич добре, но се подсилих с цитросепта и едни билкови хапове за смучене, че ме болеше гърлото, и слава богу се разминах. Иначе не ми се мисли.. На тоя грип това му е коварното, че преди да си се усетил удря в белия дроб и то здраво.

# 171
Туко що казаха по новините, че ремонта в 2-ра градска болница е приключил.Много добре изглежда родилното отделение,казвам го за информация,ако някой е решил там да ражда.
Кристинче, къде го гледа?
Аз чаках по bTV новините, ама нищо. Cry

# 172
Здравейте,аз имам едно питане полу4авате ли контракций,на мен на ден ми се слу4ва да ми се втвърди поне 5 пъти корема,и ми е притеснено,доктора ми изписа магнерон!Аз съм в 7 месец,термина ми е на 7 февруари!
Това са нормални бракстън хикс подготвителни контракции.Ако не са болезнени всичко е ОК-не се притеснявай и аз ги имам,а сигурно и много др в този етап на бременността.Аз даже не пия нищо

# 173
Предложение за Люлинска среща в  неделя - 12часа на Ориндж(срещу Зората)

Ако срещата остане ще дойда  Simple Smile

# 174
Аз ританки не смятам да купувам. Хич не ме кефят нещо. Гащеризончетата повече ми пасват и ми изглеждат по-удобни и за бебето и за майката. А и всичките ми приятелки това казват от опит. За начало тях ще ползвам, после минаваме на дрехите за големи  Peace.

Днес голяма разходка беше пак. Утре пак така се очертава с една приятелка и детенцето й. Това ме зарежда определено и се чувствам в пъти по-добре. А и на кантара ми супер се отразява, което е страхотно  Mr. Green.
Леле, много мами в тоз Люлин  Laughing Вие бая голяма банда ще заформите, браво  Mr. Green.
Ели, супер за прегледа. Всичко ще е наред  Hug. И аз като Бръмби те съветвам за Цитросепт, както и за добрия стар чесън и плодове с много вит.C Wink.

Лека и спокойна нощ на всички! Аз ще се излегна да почивам вече, а и дано поспя като хората през нощта...ама едва ли... Simple Smile

# 175
Ха Добар вечер и от мен мили дами . . .
Честит имен ден на всички Катета - да са здрави и ужасно щастливи Hug

На всички новодомки  пожелавам само щастливи моменти  в новите къщи Party

Аз днес мислех до МД на ЖК да отида,но като звъннах на док да го питам коя смяна е и той ми каза че е страшна лудница,така че го оставих за утре рано сутринтта. Ако знаете как се е разтанцувало моето бебе- нее истина просто  #Crazy

Преди време предложих да си направим СРЕЩА- ГОРЕЩА но нещо нямаше голям наплив. Сега правя втора покана  bowuu сувсем официална Мили мами хайде да си спретнем една срещичка и да си споделяме на четири очи  Wink какво ще кажете?
Аз живея  в Бели Брези с/у сладкарница Лучано ,но  нщмам особенни претенции къде да се видим ,само да е приятно местенце Flutter- хайде да го измислим заедно . . . . .

Лека вечер от мен ,отивам да спинкам ,ако някой  палавник спре да рита и заспи разбира се  Crazy

# 176
За втора градска - аз го гледах в новините по канал1, наистина добре е станало, новичко, чистичко..Направо човек да се замисли.

# 177
Бръмби, мерси.  bouquet
Аз съм там, така че много се радвам. Grinning

# 178
  • offshore & overseas
...въобще съм готова за зимно бебе отвсякъде.  Laughing
Хохо, точно за теб не се съмняваме. hahaha

Майтапа настрана, аз нещо не я виждам тая зимица кога ще дойде, па и да се задържи (снежеееец), ма да видим Crossing Arms. Много ми е гадно така! Аз обичам да е студеееено и да вали сняяяг и да пушат коминчетата...

За да не се повтарям, нищо няма да купувам и аз, особено за първите месеци (иска ми се, ама ще се въздържам). То и за Калина нищо не купувах почти, та сега ли. Добра идея е поне за изписването да е нещо ново, но като си спомня предното изписване, и ако и това е така, направо няма смисъл. Confused

Ританки и космонавти въобще пък не съм ползувала, така че май не разполагам с неща от сорта, но ако преценя, че се налага, ей го де е маНгазина за бебешки дрешки. Mr. Green

Ели, не се шашопанирай, ние всички го минахме тоя грип (цялата фамилия, аз го карах най-леко, пък въобще не съм се пазила, а май съм и бременна Mr. Green), приеми, че не си толкоз имуно-лабилна, наведи се и чакай да отмине бурята...

Айде, Бръмби, Котарачке, решавайте за втора градска и ще ви правим серенади с Халюша под прозореца newsm18.

# 179
Ами аз съм се настроила за Шейново, заради моите изпълнения с кървенето и сега изведнъж втора градска ми е много ..стресиращо, тъкмо бях свикнала и се примирила с мисълта за Шейново. Но има време де (или поне така си мисля).
Xcat ти при кой ще раждаш във втора градска или който се падне?

Общи условия

Активация на акаунт