ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 039
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  Благодаря за топлото посрещане!!!

Бременността ми до сега протича изключително леко,даже по едно време питах моя лекар дали е нормално. Той милия се скъса от смях и вика трябва да си много благодарна. Само миналата седмица бях доста нервна и съответно бебо се разсърди и имах леки контркции. Пих малко магнерот и сега всичко е наред.

Видях,че по- рано във форума сте коментирали за проблеми със съня. Аз спя, но с неколкоктрани събуждания и така.

В понеделник съм на ФМ и нямам търпение да видя малкото си момченце.

Аз легло съм избрала от сайта на Пакостник http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5089.

Сега последно се чудя дали да продължа да работя. Съпруга ми има фирма и аз върша всичката административна работа и се чудя дали да изляза от нова година да си почива. Все си мисля, че няма да се справи без мен.  Shocked

# 511
  • София
...Лентичката ми се е преместила. Вече съм в 8-ми месец  newsm68 newsm44 newsm68
А аз тъкмо се зарадвах, че съм влязла в 7-ми месец  smile3560

Записвам си в уишлиста: столче за хранене на Чико, да се провери!

bouquet

# 512
Ехо, привет и от мен!
Честит рожден ден на рожденничките! (малко на патерици) Да са живи и здрави и февруари да се радват на пухкави и здрави бебоци!   bouquet
Добре дошли и на новите майчета!  Hug
Гледам за кошарите говорите....ние сме си избрали от тези комбинираните - кошара/легло..По-напред беше коментирано, че са плитки и има опасност от претъркулване на малкия човек ако реши сам да излиза  newsm78 не знам, аз искам да реша проблема със спането за по-дълго време...Ще става тя каквато става Simple Smile И количка съм си избрала вече и съм мн доволна Simple Smile
Мен сега други мисли са ме нападнали - знам си аз, че трябва да спра да чета наляво надясно - чета за движенията на бебчето, че ако са по-малко от 10 за час е притеснително...ми това пък как да го тълкувам  newsm78 То мойто по-малко рита, повече се върти и разтяга, вероятно му отеснява...мога ли по цял ден да му броя движенията  #Crazy
Ох, малко параноично звуча, ама се чудя пък  Blush
Забравих - всички дрешки, които сте накупили са много сладурски  Hug Аз за сега съм купила 4-5 неща, но още не съм ги снимала...и това ще стане Simple Smile
Хайде лек ден за сега, че малко се поувлякох  Peace

# 513
...Лентичката ми се е преместила. Вече съм в 8-ми месец  newsm68 newsm44 newsm68
А аз тъкмо се зарадвах, че съм влязла в 7-ми месец  smile3560

Ахахха, точно същото си помислих и аз  Laughing !

Бени  Hug,  като минеш този месец и си на финала  thumbsup !

# 514
  • До Балкана
Mepofka, добре дошла при нас, един също така спокоен и безпроблемен последен триместър ти пожелавам!
yoo-hoo, разчитам на това да ме поглезят, но от сега ме ядосват с поръченията си!!! Shocked  Mr. Green
Бени, честити ти 8-ми месец, вече ми звучи страшно!!! Blush Но и аз тъкмо влязох в 7-ми - ще си се ослушвам! Hug  bouquet

# 515
Ново мамче, welcome
vabeni ни води по точки.
Аз вчера влязох в 7-ми месец и каква гордост само! Grinning
Ще си свиркам още 89 дни. Joy

# 516
Абе спокойно, вие може току що да сте влезли в седмия месец, но както викаше Галилео Галилеев: пред алкохола всички сме равни!, разбирайте: пред раждането всички сме равни! Не се знае кой кога и къде. Laughing

# 517
  • София
Здравейте,
Аз да попитам и аз съм 31ва седмица и аз ли съм в 8 месец да се радвам????? Нали са 40 общо, аз си мислех, 4е от 32 съм в 8ми  Thinking

Такаа аз в4ера пък писах, 4е няма да ходя на лекцията в ЦУМ, но пък взех 4е отидох и голямо оглеждане падна за Мяу, Силвъри..

Честит юбилей на Даниела, да си жива и здрава, много щастлива и оби4ана и най сладкото беб4е февруари

Ще трябва да си купя матрак за кошарката, да му е удобно на беб4ето, само 4е не знам откъде, някакви идеи Simple Smile

Успех на Ника и Велв на прегледите, чакаме резултати Hug

# 518
  • Бургас
Mepofka Добре дошла сред нас !!!
Вабени,честит ти 8-ми месец! Ти ни водиш напред и ние смело вървим след теб !  newsm19
Ника и Велв, успех на ФМ-то днес,чакаме резултати !
Роси,намерихте ли се в ЦУМ,че си писала че само оглеждане е паднало  newsm78

Ние с покупките сме на нула все още ,ама събирам инфо и пиша списък  hahaha
А за матрачето за бебчо как се разбира дали е ортопедичен ,специална фирма ли ги прави? Има ли ги в бебешките магазини?
Аз днес успях да свърша куп важни неща,готвя в момента и нещо ми е уморено от многото ходене ....

# 519
Сашкова, твоята лентичка е различна. Ти в момента си в 30- та седмица и няколко дена, тия така ги измерват. Когато станеш 31 седмица и няколко дена, демек по твоята лентичка 32 седмица, вече ще си в осми.
Тия неща съм ги забелязала защото с Танчето сме с термин на една дата, при мен показва една седмица назад и дните, а при нея е закръглено към по-голямата седмица, т.е. тая която тече в момента, а не която е вече навършена. Simple Smile

# 520
 Еххх, Роси разминали сме се Sad аз и сутринта писах,че не можах да си отворя очите за да стана за лекцията.Поне интересна ли беше?Дано си си намерила компания все пак

Честито на новодошлите  Hug

missmall аз в книжката,която имам за бременноста четох,че по 2 пъти на ден един сутрин(когато не са толкова активни)и един вечер(когато са по-активни бебоците) да бройш по колко пъти мърда и ако са под 10 за час било притеснително.Но пишеше,да се брой всяко движение-не само ритане,а и най-малкото мърдане.А и пишеше,ако не са 10 да изпиеш чаша мляко или да хапнеш нещо сладко и пак да броиш.Така,че не мисля че трябва толкова да се притесняваме и да се вманиачаваме да бройм постоянно  Hug

# 521
  • София
ами аз съм 2 дни след Вабени Simple Smile Ама както и да е .. не споря, защото нищо не разбирам.

Намерихме се с Боби, Даниела и Мемория, но за тях не знаех 4е ще идват  hahaha hahaha, а за тези които знаех, ги нямаше Joy

Ами да интересна беше Simple Smile То горе долу за кърменето, ама само на думи  Joy, после ще видим на яве.. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 17:16 от Sashkova

# 522
Ами след два дена бе, жена.Simple Smile

# 523
 Роси като каза за Мяу...губи ми се тя от ден и половина  newsm78

# 524
Здравейте,
Аз да попитам и аз съм 31ва седмица и аз ли съм в 8 месец да се радвам????? Нали са 40 общо, аз си мислех, 4е от 32 съм в 8ми  Thinking
Sashkova, и аз водих подобен диспут с дамите преди известно време за месеците и се оказа, че месеците не се разделяли на 4 седмици или по-точно има разминавка между календарните и лунните месеци.
С две думи от 31 седмица вече си в 8-ми месец. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт