ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Кристинче много са сладки дрешките Grinning
Момичета появиха ми се едни 100 лв за бебето и се чудя какво да купя.Не ми се иска да купувам много дрешки и се двуомя дали да не взема столче за хранене,знам че има много време докато ни потрябва и за това не съм много сигурна.Гледах активната гимнастика,но заради котето няма да посмея да оставя малката на земята,така че и това отпада.Ако имате якаква идея за нещо което може да ми свърши по-рано работа ще съм благодарна да я споделите Hug
Велвче,Ника приятно изживяване на ФМ и чакаме да разкажете после! Peace

# 496
  • София
Велв, ще те чакаме да излезнеш тогава!  Laughing Аз май последно съм от 18.20, но ще бъдем там най-късно в 18, че не съм много сигурна за часа.

Пух, не бързай, все ще искочи нещо нужно. Столчето за хранене на мен лично ми свърши чудесна работа, пъхнах сина ми вътре на 5м. и 20 дни, защото все пак горе-долу трябва да е на възраст за седнало положение. Нашето е такова - Кангаро Суити, синьо обаче
http://911.bg/a2/stol-za-hranene-cangaroo-sweety-1973670.html

# 497
Аз се спрях на този модел,че после може да се използва и като масичка

# 498
АМИ АКО ВИ КАЖА ,ЧЕ МОЯ СИН СЪМ ГО МАЗАЛА СЛЕД БАНЯ С МАС.ПРЕДИ 14 ГОДИНИ НЯМАШЕ НИ МУСТЕЛА,НИ БЮБХЕН .ИМАШЕ МАЙ НА ЧИКО АМА ТЕ НЕ СЕ ПИПАХА.ЗА ЗЕХТИНА СЪМ СЪГЛАСНА-ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАВРЕДИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН И ГО ДАВАТ ЗА ПОДХРАНВАНЕ НА КОЖА,КОСА И ДР. И ДА ПОПИТАМ КАКВА МАРКА  ЗЕХТИН ТОЧНО ЩЕ ПОЛЗВАТЕ?

# 499
  • София
Пух, имай предвид, че това ще се ползва наистина от по-голямо дете, което вече със сигурност стои седнало стабилно. Една от мамите от нашата градинка купи такова и започнаха да го ползват чак от 9-ия месец, преди това детето и се килкаше като се измори /а те се изморяват бързо когато още не стоят седнали стабилно/, няма колани да го държат и си удряше главата в масата.  Laughing За справка - моят син съм започнала да го слагам седнал на 6 навършени месеца, а започна да стои без опора седнал на 8 месеца. Това столче е горе-долу от такава възраст.  Hug
Това пък нашето има позиции на самата седалка, т.е. тя цялата ляга назад /дори е заспивал в него/ и се получава наклон като кошница за кола например, което става и за по-малко, още нестабилно седящо бебе.

# 500
  • София
Шомире, напомни ми за една приятелка, разликата при нейните деца е 16г. и са при една и съща педиатърка. Та, майката беше изумена колко са се променили нещата и все се дрънкаше с педиатърката - добре де, сина ми е два метра здрав, прав мъж, мазан с мас и захранен с рохки яйца на 4-5 месеца /по тогавашните препоръки на същата лекарка/, а ти сега ми викаш само на мляко до 6 месеца, ами няма да те слушам.  Laughing
И си мажеше второто дете с мас, и си я захрани както си знаеше от едно време, а детето си е чудесно малко здраво момиченце - Ивана-Сладурана, както сама се представя.  Laughing

Девойки, изчезвам по задачи. Довечера ще давам отчет за ФМ, приятен ден ви желая!  Hug

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:13 от Ника

# 501
МДА ,НАДЯВАМ СЕ ЧЕ  ЩЕ СЪУМЕЯ ДА СЪЧЕТАЯ НОВО И МОДЕРНО СЪС СТАРО И ИЗПИТАНО.

# 502
Пухи, шезлонг си купи ако нямаш. За тоя модел стол, който си показала съм съгласна с Ника.
Аз ще имам на Чико,

както казва Ника столчето има различни положения, общо три, едно леко полегнало и едно почти напълно. Навремето го подарих на снаха ми тоя стол и тя не го е ползвала ни един път, да не се впускам в обяснения защо, това си е нейн проблем, после го ползва сестра ми с нейния, тя вече го ползва и е много доволна, но след 7-8 месеца ще ми го даде, нейния вече ще е на 2 години и ние ще сме с предимство. Иначе ако трябваше да купувам пак същото бих избрала.

# 503
Иначе аз се записах за ОВ във втора градска, там съм момичета. Ще се видим.
И аз се вредих за последното свободно място. bowuu

Честитки на Даниела за рождения ден! Hug

# 504
Здравейте,

Винаги съм чела за съвети от бг мама, но чак сега мога да съм пълноправен член.

Нашето бебче чакаме също февруари. И противно на темата на форума, че бебчето по мъничко шава,
ще добавя, че нашия юнак си шава по доста. Grinning

Поздрави на всички други мами.

# 505
Ха добър ден и от мен  Hug

Най-накрая сколасах да седна да драсна един два реда. От сутринта съм почнала с  newsm79 wash hang 1dishes newsm71  food002
Сега чакам само зеленцето да стане и съм готова. Събота и неделя съм изцяло отдадена на детето  Grinning

Честито на всички за покупките, страхотни са  Peace
Даниелче, честит рожден ден мила! Желая ти много здраве, любов и да си гушкаш най-хубавия подарък през февруари.   bouquet

Гледам нищили сте темата с креватите. Ние имаме дървен, в който спи Ванеса и травел легло, което влачим с нас когато путъваме. Тъй като с бебето ще се помещаваме в една стая май като за начало ще си ползваме кошарата, щото място за още единдървен креват тц.
Пък ако е рекъл тоя отгоре и догодина се пренесем в новия ап. там всеки ще си е в стаята. Не, че са кой знае колко огромни, но...... пак е нещо. Аз лично не съм против нито едните нито другите. На кой както му е удобно  Peace

Ааааа да не забравя да кажа добре дошли на новите мами  Laughing  bouquet
За столчето за хранене ние ползваме нашето от..... newsm78 помня ли вече и аз кога го взехме.Абе да е била Ванеса м/у 9-11 месеца. На Bebe Confort е и съм много доволна. Все още го ползваме  Peace
Относно козметиката ползвах Нивеа и мисля пак на нея да заложа.  Peace Много съм доволна (пък и нали таткото работи в представителството им тук)  Wink Не, че не съм ползвала и други разбира е. На мустела ми харесват нещата и на Бюбхен също.

С пазаруването съм  ooooh! до никъде. Мисля другата събота и неделя да излезем и да купим вече нещо, че то срамота. Миналия път по това време бях готова с всичко, а сега....... Thinking

Улях се май с писането, айде стига вече.
Желая ви весел и слънчев уикенд на всички.  Hug  bouquet

P.S. Лентичката ми се е преместила. Вече съм в 8-ми месец  newsm68 newsm44 newsm68

# 506
Оооооо, със всеки изминал ден отбора ни се увеличава!! Само за 2-3 дни, се присъединиха няколко нови мами, ако не ме лъже паметта!!
    Добре дошли на всички!! newsm10   hahaha smile3525

Mepofka , напиши ни инфо за себе си, относно бременността, и леко бременеене разбира се!  smile3501   
    Чакаме отчети от ФМ !
   За леглата ние ще купуваме такова масивно , а пък кошарка от комбинираните за сън и за игра с двете нива, също ще купим, но за при родителите ми, за да има бебо къде да спи докато  е там на гости!!

# 507
Ника благодаря за съвета.Утре ще поогледам още и ще видим.
Бръмби първото за което се сетих беше шезлонг,но кумата ми каза,че ще ми даде и за това и това отпадна като вариант.
Mepofka добре дошла!Безпроблемно доизкарване на бременността ти желая и прекрасен финал!

# 508
Ехееее, успешно вървим към края на лентичката. Честит 8-ми месец, Бени! Скоро и ние. Grinning

# 509
Пухи, шезлонг си купи ако нямаш. За тоя модел стол, който си показала съм съгласна с Ника.
Аз ще имам на Чико,

както казва Ника столчето има различни положения, общо три, едно леко полегнало и едно почти напълно. Навремето го подарих на снаха ми тоя стол и тя не го е ползвала ни един път, да не се впускам в обяснения защо, това си е нейн проблем, после го ползва сестра ми с нейния, тя вече го ползва и е много доволна, но след 7-8 месеца ще ми го даде, нейния вече ще е на 2 години и ние ще сме с предимство. Иначе ако трябваше да купувам пак същото бих избрала.

Peace Напълно съм съгласна !
Аз имам този стол ( в момента го ползва приятелка, но ще ми го върне) ! Не е мръднал, като чисто нов е, здрав , стабилен и красив  Flutter !
Една от най- добри покупки, които направих за Рая !

Общи условия

Активация на акаунт