ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро, мадами- мами!  sun

Честит юбилей, Дани
happy bd  party041 newsm67 Пожелавам ти от все сърце много здраве, обич, сбъднати желания и най- прекрасното бебче през февруари.  Hug

Хубав ден на всички!  Hug

# 466
Добро утро!
Първо искам да честитя юбилея на Дани Коларова!!!Да си жива и здрава,Дани,мнго щастлива,обичана ,глезена и само приятни емоции поне до 100-ния юбилей!!!
За Люлинската среща-аз съм на линия!Ако сте съгласни с часа и мястото - давайде да се събираме.Аз ще съм там и ще запазя едно масЕ,че е доста посещавано кафето.

# 467
   Добро утро и от мене Hug
Честит празник на Дани,бъди здрава,щастлива и благословена! newsm59,днес денят ще бъде хубав и слънчев,лично аз смятам да се поразходя малко newsm78,а сега ставам,че имам един куп  1dishes,пожелавам на всички ви стремителен ден smile3525

# 468
  • Бургас
Даниелка,честит рожден ден ! Много здраве и късмет !

Ралмин,защо ти се накараха толкова рано сутринта?  Hug
Далче,айде то не останало,днеска стягаш багажа и утре сте там  newsm44 Да си изкарате  много веселко !!!

Аз отивам да закуся,че бебчо е гладен вече и ми подсказва ,че е време да хапна нещо чрез ритничета.
Хубав ден от мен !  smile3525

# 469
Daniela Kolarova ,
Честит рожден ден! И честита годишнина!Пожелвам ти много любов, здрве и хубави емоции  bouquet

И на мен много ми се искаше да дойда на срещата, ама, ей, го на - замотах се вчера да зяпам цял ден колички ooooh!, та ще я пропусна Cry
Иначе за леглата - спрели сме се на кошарка, че хралупата ни е доста малка, пък по-натам живот и здраве ще мислим за по-голяма и за истинско легло Praynig
Днес сме на 3 ФМ при Марков - направо нямам търпение да видя какво ще каже, дали остава секцио, как е бебунчо, този петък направо как съм го чакала Crazy
Исках да ви питам - като се разщъкам на разходка и после привечер като си се сгуша на дивана и ме боли под корема като разтягане и болка при мускулна треска , та се чудех дали е ок newsm78
Днес ми е официален ден за мързел - така ще съм си вкъщи и ще ви чета( до Марков де) Mr. Green

# 470
Дани, честит рожден ден и от мен-много здраве,късмет и само положителни емоции newsm59
Аз също наближавам големите 30 и се чудех дали да има парти изобщо,че вече съм много изтощена,а нали и работя, а няма кой да ми помогне.Пък и тук където сме нямаме близки-само познати-та може да сме си самотни на празника ми...И аз смятам че след 30 човек навиза в най-продуктивната си възраст-какво ли ще измислим като наближим 40 Joy

# 471
 Добро утро!!!

Daniela Kolarova честит рожден ден!!! Нека идните 10 години наистина да бъдат най-хубавите в живота ти!

Аз успях да я пропусна лекцията  Sad но снощи до късно не можах да заспя и днес не можах да стана навреме.Но пък сега видях,че тя е за кърменето,а нали ще има такава лекция на ЛЛЛ така,че не съм изтървала много-само срещата с момичетата,което не е малко де

# 472
silvery ,
И аз така, ама много се надявам да си спретнем една предКоледна срещичка с много шоколад, сладкиши и хубаво настроение  bigdance2

# 473
Здравейте!
Честит рожден ден Дани!Бъди жива и здрава,а февруари да си една много щастлива мама!
Бръмби много неприятно!Дано скоро се разреши случея Peace
Приятен уикенд на всички!

# 474
  • София
Здравейте, мацки!
Дани, честит юбилей! Много здраве ти желая!   bouquet

Аз докато се натутам и станало обяд. Най-много време ми отне обезкосмяването по спомени, егати гадната работа.  Mr. Green
Велв, от колко си при Марков? Аз съм от 18 или 18,20 вече не помня, ама за всеки случай е днес към 18.  Crazy

Бръмби, поне платиха ли ви застраховката?

# 475
silvery ,
И аз така, ама много се надявам да си спретнем една предКоледна срещичка с много шоколад, сладкиши и хубаво настроение  bigdance2

ммммм.......с две ръце съм зааааа Simple Smile

успех и стиснати палчета на мамите с прегледи днес

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 11:46 от silvery

# 476

Иначе аз се записах за ОВ във втора градска, там съм момичета. Ще се видим.

# 477
  • София
БръмбиHug трий го.

# 478
Та това е. На никой не пожелавам да преживее това. Може да е само една кола, но месеци безсъние и нерви.

# 479
ЗДРАВЕЙТЕ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ДАНИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ГЛЕЗЕНА И ОБИЧАНА!  newsm59
И АЗ СЪМ В ЧУДЕНКА ЗА ДЕТСКОТО ЛЕГЛО,ДАЛИ ДА БЪДЕ ОТ ТЕЗИ ДЪРВЕНИТЕ ИЛИ ОТ ПРЕНОСИМИТЕ НА ДВЕТЕ НИВА  newsm78
КАКВА КОЗМЕТИКА МИСЛИТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ЗА БЕБЧЕТАТА (ЗА КЪПАНЕ,ЗА СЛЕД БАНЯ ,ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ И ДР.)НА МЕН МИ ПРЕПОРЪЧАХА НА МУСТЕЛА.

Общи условия

Активация на акаунт